Opinie o RestartAGD.pl

4.1 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 32
Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.restartagd.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek
link | zgłoś
2019-06-05
*.41.10.*
Nie polecam. Wczoraj zgłosiłem awarię zmywarki. Do dzisiaj cisza więc dzwonię jeszcze raz. Za kilka minut dzwoni serwisant,(PŁOCK) mówi że wczoraj do mnie dzwonił, ąle się nie dodzwonił więc niech mu nie zawracam głowy i rzucił słuchawkę.Sprawdziłem w telefonie.Nie mam nieodebranych połączeń w dniu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola
link | zgłoś
2019-05-22
*.146.47.*
Porażka, najpierw zapewniają że ktoś przyjdzie w tym samym dniu, po czym po 1,5 h czekania okazuje się że nie ma na to szans, a beszczelna baba z infolinii życzy powodzenia w szukaniu innego serwisu. Lodówka prawie rozmrożona.... Zamiast od razu powiedzieć że wolne terminy na dzień następny nie czek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
materna120
link | zgłoś
2019-05-20
*.190.202.*
Naprawa zmywarki czekam od miesiąca na kontakt z serwisantem. 2 razy wznawiano od nowa numer zgłoszenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2019-03-05
*.72.44.*
A ja polecam! Zadzwoniłam do 4 serwisów, które odmówiły przyjazdu do zepsutego programatora. Zgłosiłam się do RestartAgd (Warszawa) już bez większej nadziei. Oddzwonił do mnie pan Michał, który przyjechał, ocenił, zabrał moduł i przywiózł dwie godziny później naprawiony. Kosztowało mnie to 125 zł, a [rozwiń/zwiń]
Szybko i sprawnie, porządnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2019-02-18
*.146.226.*
Czytam te opinie i nie wierzę że można tak ludzi oszukiwać, wymiana pompy w pralce 230 zł, czyste oszustwo nowa pompa kosztuje przeciętnie od 30 zł do 50 zł, że ludzie się godzą na takie rzeczy, to chyba jakaś kosmiczna pralka bo i cena kosmiczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Art Harris
link | zgłoś
2019-02-07
*.25.253.*
180 (sto osiemdziesiąt) !!! za stwierdzenie że koszt naprawy zmywarki jest nieopłacalny i narzekanie, że zmywarka zabudowana jest zabudowana. Nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-11-19
*.230.217.*
Pierwszy pozytyw - konsultantka szybko odebrała telefon, potem pan majster przyjechał punktualnie. Szybko zdiagnozował usterkę i zaproponował tańsze rozwiązanie problemu. Piekarnik działa. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam firmę!
Szybko, punktualnie, sprawnie, wysoka kultura
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-10-30
*.248.209.*
Polecam tego allegrowicz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2018-10-29
*.0.66.*
Jestem w miarę zadowolony z naprawy zmywarki. Przyjechał serwisant tego samego dnia zgłoszenia naprawy. Sprawna naprawa ale koszty średnie. Najwazniejsze ze zmywarka może nadal robić swoją robotę
Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pauzna
link | zgłoś
2018-10-29
*.221.140.*
Zamówiona naprawa pralki - czas oczekiwania na przyjazd serwisanta 2 dni. Koszt 230zł - wymiana spalonej pompy wody od pralki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Olesia
link | zgłoś
2018-03-28
*.125.143.*
Szybka i fachowa naprawa pralki.Polecam fachowca z Wrocławia
szybkość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-12-01
*.173.216.*
Jestem zadowolony z usługi naprawy lodówki we Wrocławiu. Pan Marek szybko i sprawnie uporał się z naprawą.
Dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
skiner
link | zgłoś
2017-10-17
*.160.155.*
Niestety zadowolony NIE jestem. Zamówiłem majstra od lodówek w poniedziałek rano. Po południu dzwoni pan i mówi, że dziś już nie da rady więc na jutro między 11:00 a 13:00. Jutro (wtorek) godzina 13:30 dzwoni i mówi, że prawdopodobnie nie dotrze. Ten sam dzień godzina ok 16-17, dzwoni że da radę i b [rozwiń/zwiń]
Brak
Za dużo by wymieniać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...