Opinie o RestartAGD.pl

4.3 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 30
Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.restartagd.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Natalia
link | zgłoś
2019-03-05
*.72.44.*
A ja polecam! Zadzwoniłam do 4 serwisów, które odmówiły przyjazdu do zepsutego programatora. Zgłosiłam się do RestartAgd (Warszawa) już bez większej nadziei. Oddzwonił do mnie pan Michał, który przyjechał, ocenił, zabrał moduł i przywiózł dwie godziny później naprawiony. Kosztowało mnie to 125 zł, a [rozwiń/zwiń]
Szybko i sprawnie, porządnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2019-02-18
*.146.226.*
Czytam te opinie i nie wierzę że można tak ludzi oszukiwać, wymiana pompy w pralce 230 zł, czyste oszustwo nowa pompa kosztuje przeciętnie od 30 zł do 50 zł, że ludzie się godzą na takie rzeczy, to chyba jakaś kosmiczna pralka bo i cena kosmiczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Art Harris
link | zgłoś
2019-02-07
*.25.253.*
180 (sto osiemdziesiąt) !!! za stwierdzenie że koszt naprawy zmywarki jest nieopłacalny i narzekanie, że zmywarka zabudowana jest zabudowana. Nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Flint
link | zgłoś
2018-12-03
*.248.162.*
Totalne dno. Pisz na Berdyczów, będzie szybciej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-11-19
*.230.217.*
Pierwszy pozytyw - konsultantka szybko odebrała telefon, potem pan majster przyjechał punktualnie. Szybko zdiagnozował usterkę i zaproponował tańsze rozwiązanie problemu. Piekarnik działa. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam firmę!
Szybko, punktualnie, sprawnie, wysoka kultura
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Grzegorz
link | zgłoś
2018-10-30
*.248.209.*
Polecam tego allegrowicz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2018-10-29
*.0.66.*
Jestem w miarę zadowolony z naprawy zmywarki. Przyjechał serwisant tego samego dnia zgłoszenia naprawy. Sprawna naprawa ale koszty średnie. Najwazniejsze ze zmywarka może nadal robić swoją robotę
Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pauzna
link | zgłoś
2018-10-29
*.221.140.*
Zamówiona naprawa pralki - czas oczekiwania na przyjazd serwisanta 2 dni. Koszt 230zł - wymiana spalonej pompy wody od pralki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olesia
link | zgłoś
2018-03-28
*.125.143.*
Szybka i fachowa naprawa pralki.Polecam fachowca z Wrocławia
szybkość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-12-01
*.173.216.*
Jestem zadowolony z usługi naprawy lodówki we Wrocławiu. Pan Marek szybko i sprawnie uporał się z naprawą.
Dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
skiner
link | zgłoś
2017-10-17
*.160.155.*
Niestety zadowolony NIE jestem. Zamówiłem majstra od lodówek w poniedziałek rano. Po południu dzwoni pan i mówi, że dziś już nie da rady więc na jutro między 11:00 a 13:00. Jutro (wtorek) godzina 13:30 dzwoni i mówi, że prawdopodobnie nie dotrze. Ten sam dzień godzina ok 16-17, dzwoni że da radę i b [rozwiń/zwiń]
Brak
Za dużo by wymieniać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MS
link | zgłoś
2017-10-03
*.17.132.*
Jestem bardzo zadowolona. Zepsuta chłodziarko-zamrażarka LG została uratowana w ciągu paru godzin, a nie dni, jak proponował licencjonowany serwis we Wrocławiu.Fachowo i życzliwie.
Szybkość , życzliwość, fachowość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-08-16
*.173.218.*
Naprawa pralki w poznaniu na drugi dzień od zgłoszenia. Pęknieta grzałka została wymienia - miała 12 lat pracy za sobą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...