Opinie o Resto Design

3.4 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 61
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
restodesign.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wiesław
link | zgłoś
2017-12-13
*.25.97.*
Zdecydowanie NIE POLECAM. Termin dostawy mebli już minął. Co chwilę podawany jest następny. W piątek mówili, że jest w produkcji, a dzisiaj mówią, że może będzie w przyszłym tygodniu. Masakra.
:(((((( nie ma ludzie-jak w kabarecie
nie odpisują na e maile, nie oddzwaniają, szerokim łukiem omijać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2017-12-13
*.25.97.*
Zamówiłem zestaw wypoczynkowy na zamówienie dwa fotele oraz sofę 3-osobową.Zestaw otrzymałem zgodnie w umówionym czasie,tu należy się plus(i to ostatni plus). a teraz minusy - każda gąbka ma inną twardość(w tej najbardziej miękkiej czuć deskę pod siedzeniem) -siedziska wysuwają się z pod oparcia bo [rozwiń/zwiń]
Zadnych
komplet wypoczynkowy na którym nie da się siedzieć bo wszystko się wysuwa,spadamy z d..na podłogę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2017-12-12
*.25.97.*
Odradzam Klientom korzystania z usług RESTO DESIGN "meble na zmówienie do 6 tygodni" SWOJE STOISKA z meblami MAJA NA PASARZACH w CENTRACH HANDLOWYCH. Firma nie reaguje na monity Klientów, nie odbierają tel. często zmieniają karty z numerami telefonów,nie odpowiadają na e maile. Jestem również osobą [rozwiń/zwiń]
Brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niedoszly klient
link | zgłoś
2017-12-11
*.25.97.*
Włos się jeży na głowie jak to się czyta, ale pan Bóg czuwa nade mną widocznie, parę słów ode mnie (czyli niedoszłego klienta). Czemu niedoszłego? Bo nie kupuje u chachmentów i oszustów! Podobno są producentem mebli a jak jest naprawdę? Możliwe że nie produkują żadnego z mebli które stoją na ich sal [rozwiń/zwiń]
brak
kłamcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2017-12-10
*.169.212.*
Uwaga na firme Resto Design to firma krzak, to jest zwykły posrednik, który czuje sie bezkarny, meble są produkowane z podzespołów i elementów z made in China. Nawet nie posiadają własnej domeny @ posługują sie prywatnymi e mailami gmail.com...nie odpowadaja na wniesione reklamacje, sprzedawcy wcis [rozwiń/zwiń]
Brak
brak towatru albo zła jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gliwice auchan
link | zgłoś
2017-12-09
*.115.70.*
Z tak niebywałą bezczelnoscią jeszcze w zyciu sie nie spotkałem. We wrzesniu wpłaciłem zaliczke, do tej pory 09 grudnia 2017 nie mam mebli w domu. Nikt nie odbiera telefonów który jest podany na zamówieniu. pojechałem na miejsce to dowiedziałem sie ze mebli nie ma i moze w przyszłym tygodniu bedą, a [rozwiń/zwiń]
Brak
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2017-12-09
*.115.70.*
UWAGA KLIENCI NA TYCH OSZUSTÓW!!! 10 razy zastanówcie sie za nim tym złodziejom wpłacicie zaliczke. Meble wypoczynkowe może trafią do was za dwa miesiące.Sofy sa zrobione z przypadkowego materiału, na tkaninach też oszukuja. Płacisz za I gat, a dostajesz II itd. Wszystkie dobre opinie sa wpisane p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2017-12-08
*.170.105.*
Jestem bardzo zadowolony z zakupiony mebli w salonie Resto design. Kupowałem tam meble dwukrotnie i jestem naprawdę zadowolonym użytkownikiem mebli Resto.Przemiłe Panie w obsłudze, bardzo pomocne i uczynne.Bardzo duży wybór mebli w jeszcze bardziej atrakcyjnych cenach i naprawdę dobrej jakości. Pona [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emeryt
link | zgłoś
2017-12-07
*.47.239.*
Zaskoczony klient z wpisem wcześniejszym obskoczył dwie strony opiniotwórcze z dokładnie takim samym wpisem pełnym pozytywów i ciekawe co za to dostał
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emeryt
link | zgłoś
2017-12-03
*.47.225.*
Prawda jest taka ,że zadowolony klient nie ma potrzeby pisania pozytywnych opinii i te pozytywne to prawdopodobnie są pisane na prośbę producenta, jestem klientem nabitym w butelkę i dlatego szukam ratunku i dzielę się moim kłopotem bo firma sprzedała mi bubel i nie chce zwrócić pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zaskoczony klient
link | zgłoś
2017-12-03
*.49.97.*
Chciałem podziękować za profesjonalnie przeprowadzony proces reklamacji, który przebiegał z nastawieniem pro klienckim! Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Dział reklamacji, a w szczególności postawę Pani ,która obsługuje ten dział. Z poważaniem - pozytywnie zaskoczony Klient.Wypadki czasami się zdażaj [rozwiń/zwiń]
Same pozytywy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2017-11-26
*.221.214.*
Zamówiłem zestaw wypoczynkowy na zamówienie dwa fotele oraz sofę 3-osobową.Zestaw otrzymałem zgodnie w umówionym czasie,tu należy się plus(i to ostatni plus). a teraz minusy - każda gąbka ma inną twardość(w tej najbardziej miękkiej czuć deskę pod siedzeniem) -siedziska wysuwają się z pod oparci [rozwiń/zwiń]
braz zalet
komplet wypoczynkowy który nie jest wypoczynkowy bo się nie da na nim siedzieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2017-11-20
*.62.182.*
Drugi raz zrobiłam zakupy w tej firmie i z pewnością nie ostatni.Co prawda za pierwszym razem był poślizg 2 dniowy z terminem dostawy no ale bez przesady nie zraziłam się gdyż meble, ich cena i jakość były tego warte.Bardzo profesjonalna obsługa i duży wybór tapicerek i stołów. za drugim razem tr [rozwiń/zwiń]
bardzo duży wybór i zróżnicowany asortyment,miła fachowa obsługa,meble trwałe i wygodne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?