Opinie o Resto Design

2.9 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 180
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
restodesign.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Klient
link | zgłoś
2017-11-19
*.187.147.*
Na początku roku zamówiliśmy u Państwa komodę, która spełniła nasze oczekiwania w 100 % a nawet wkroczyła poza nie ☺ Postanowiliśmy zamówić całą resztę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2017-11-16
*.0.43.*
Wszystko take jak powinno wygladac bardzo dobry kontakt mila obsluga najlepsze wykonanie I genialna jakosc.Cent bardzo konkurencyjne.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bartosz
link | zgłoś
2017-11-16
*.124.165.*
Mam fotele skórzane z tej firmy już 11 lat .Są trwałe i eleganckie do dzisiaj.Wyglądają jak by były dopiero co kupione.Są codziennie używane ,bo stoją w salonie./Oglądamy na nich telewizję/.Były owszem nie za tanie ,ale warte tych pieniędzy
Trwałość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-11-16
*:5f:1213:*
Niesamowita jakość wykonania mebli.Każdy najmniejszy szczegół dopracowany do perfekcji.Na duży plus na pewno zasługuje kontakt z salonem.Ogółem meble godne uwagi i warte polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aniasz
link | zgłoś
2017-11-16
*.124.165.*
Nam się marzył duży narożnik, a własciwie takie "U" w obiciu z kremowej skóry, rozkładane w dodatku. Niestety cena też wychodzila olbrzymia Poszukalismy troche i znaleźliśmy polską produkcję Resto Design , nasze "U" kosztowało połowę mniej niż w innych salonach (z transportem) . Wykonanie, skóra [rozwiń/zwiń]
Cena Jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Elżbieta
link | zgłoś
2017-11-16
*.28.56.*
Mogę polecić Resto Design w 100%, meble świetnie się sprawują, dodatkowo Pani w salonie fachowo nam doradzała w różnych sprawach ponieważ byliśmy dość niezdecydowanymi klientami. Cena i profesjonalna jakość wykonania to największy atut tej firmy. Dziękujemy i na pewno będziemy Was polecać! Życzymy j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2017-11-10
*.26.0.*
Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami poprzedników. Firmę Resto Design polecam w 100%. 3 lata temu kupiłam narożnik, który użytkuję codziennie i nic się z nim nie dzieje do dnia dzisiejszego. Niedawno odebrałam kolejne zamówienia. Wszystko było w terminie i bez żadnych wad. Kompetentna obsługa, któ [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm w 100%
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaro
link | zgłoś
2017-11-09
*.249.105.*
Serdecznie POLECAM! Wszystko super - sofa i fotele mega wygodne. Szybko i sprawnie.
wygoda
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mila
link | zgłoś
2017-11-09
*.249.105.*
Jak najbardziej mogę polecić firmę, u mnie wszystko przebiegło sprawnie i bez komplikacji:)Meble kupowałam przez internet. Jestem zadowolona zarówno z obsługi jak i mojego nowego zestawu stołu i krzeseł.
produkty, sprzedawcy godni polecenia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2017-11-06
*.49.30.*
Zdecydowanie polecam. Miła i fachowa obsługa, uwzględnianie dodatkowych życzeń klienta.Szybko- 4 tyg realizacji to norma w zamówieniach na meble pod indywidualne życzenia. Wykonanie mebli tapicerowanych na wysokim poziomie. Transport bezproblemowy - starają się dostosować do klienta. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Adam
link | zgłoś
2017-10-31
*:0:0:*
Parę słów ode mnie (czyli niedoszłego klienta). Czemu niedoszłego? Bo nie kupuje u chachmentów i oszustów! Podobno są producentem mebli a jak jest naprawdę? Możliwe że nie produkują żadnego z mebli które stoją na ich salonie. Stoły, krzesła, ławy, wieszaki biorą od firm Signal i Halmar. Przyjrzyjcie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2017-10-12
*:b:27ee:*
Zakupu dokonałam właśnie przez internet i w przeciwieństwie do poprzednika jestem zachwycona.Pani z obsługi miła i zorientowana,chętnie służy pomocą i zawsze jest pod telefonem,bez problemu wysłała mi próbki o które prosiłam.Narożnik przyszedł dokładzie taki chciałam co do wykonania nie mam zastrzeż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2017-10-06
*.0.42.*
Witam właśnie zakupiłem narożnik ze skóry i stwierdziłem wiele niedociągnięć i zgłosiłem reklamację. Przyjechał Pan obejrzał i stwierdził że wad brak z czym sie oczywiście nie zgodziłem. Czekam na dalszy rozwój sprawy na pewno opiszę w następnym poście jak się sprawa zakończyła
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...