Opinie o Resto Design

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 83
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
restodesign.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
niezadowolony
link | zgłoś
2017-12-17
*.76.87.*
Klienci na firme resto design to oszuści Wszystkie dobre opinie sa wpisane przez pracowników. Firma nie wywiązuje sie ze swoich zobowiazań wobec Klientów! na reklmacje nie reagują towar z duzym opóźnieniem jest dostarczony w kartonach i dodatkowo uszkodzony. Firma nie odbiera telefonów który je [rozwiń/zwiń]
brak
szuści i złołodzieje, brak kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gordian
link | zgłoś
2017-12-17
*.4.74.*
Odebrałem w piątek zestaw sofa i dwa fotele. Jest na prawdę super! Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2017-12-17
*.254.224.*
Mamy już 3 mebel z firmy Resto. Pierwszy skórzany kpl. sofa i dwa fotele zakupiliśmy około 8 lat temu i wygląda jak nowy konserwujemy wg.zaleceń sprzedawcy.Drugim był stół z krzesłami i ława. Ze względu na dobre doświadczenia z tym producentem zakupiliśmy dla córki również narożnik w jakiejś nowej g [rozwiń/zwiń]
duży wybór asortymentu,dobry kontakt,miła i profesjonalna obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2017-12-17
*:8:667c:*
Mam bardzo dobrą opinię o fimie Resto Design dlatego dłużej się nie rozpisując szczeże polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2017-12-16
*.219.202.*
Moim zdaniem fajna firma i fajne meble. Ceny nie za wysokie a jakość super. Mamy meble od nich już ok 6 lat i nic się z nimi nie dzieje. Teraz szukając sofy dla syna , pierwsze co to pojechaliśmy do Resto. Tym razem też się nie zawiedliśmy. Miło , szybko i profesjonalnie. Na pewno będziemy polecać.
Profesjonalna firma , Trwałość mebli.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata Białystok
link | zgłoś
2017-12-16
*.170.105.*
Wszystko tak jak powinno wyglądać, bardzo dobry kontakt, miła obsługa ,świetne wykonanie i genialna jakość!!!Polecam Na pewno wrócę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza Suwałki
link | zgłoś
2017-12-16
*.0.34.*
Osobiście jestem super zadowolona z zakupionej sofy. Mega wygoda za niewielkie pieniądze. Termin minimalnie o 2 dni przekroczony ale warto było czekac. Obsługa salonu bardzo profesjonalnie doradza.
Jakość za niską cene
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-12-16
*.124.165.*
Mam stół od tego producenta i jestem bardzo zadowolony, dodam tylko że zamówienie przyjechało na czas.
Termin
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiola zadowolona
link | zgłoś
2017-12-16
*.219.202.*
Czytam i nie wierzę!!! Ja zamawiałam swój narożnik w Salonie w Gdańsku. Wybrałam fajne tkaniny ( tu duże podziękowania dla sprzedawczyni za pomoc i cierpliwość ). Mebel przyjechał do mnie w terminie. A z jakości jestem bardzo zadowolona. Aż ciężko mi uwierzyć , w to co tu inni piszą.
Jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2017-12-16
*.49.94.*
Firmę Resto poleciła mi znajoma ponieważ sama do tej pory nie znalazłam sklepu z meblami godnego polecenia. Na początku miałam mieszane uczucia ale przeczytałam sobie komentarze innych ludzi i to mnie również przekonało. Teraz już wiem że dobrze zrobiłam. Meble są wykonane idealnie a sprzedawca pomó [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojtek
link | zgłoś
2017-12-15
*.155.191.*
Zdecydowanie nie polecam. Czas oczekiwania z ośmiu tygodni wydłużył się do dwunastu.Rekompensatę za opóźnienie wypłacono w wysokości 1% wartości zamówienia. Niestety zapłaciłem wcześniej całość nie spodziewając się takiego opóźnienia. Dodzwonić się do biura to trzeba "wisieć" na telefonie pół godzin [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2017-12-13
*.25.97.*
Zdecydowanie NIE POLECAM. Termin dostawy mebli już minął. Co chwilę podawany jest następny. W piątek mówili, że jest w produkcji, a dzisiaj mówią, że może będzie w przyszłym tygodniu. Masakra.
:(((((( nie ma ludzie-jak w kabarecie
nie odpisują na e maile, nie oddzwaniają, szerokim łukiem omijać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2017-12-13
*.25.97.*
Zamówiłem zestaw wypoczynkowy na zamówienie dwa fotele oraz sofę 3-osobową.Zestaw otrzymałem zgodnie w umówionym czasie,tu należy się plus(i to ostatni plus). a teraz minusy - każda gąbka ma inną twardość(w tej najbardziej miękkiej czuć deskę pod siedzeniem) -siedziska wysuwają się z pod oparcia bo [rozwiń/zwiń]
Zadnych
komplet wypoczynkowy na którym nie da się siedzieć bo wszystko się wysuwa,spadamy z d..na podłogę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?