Opinie o Resto Design

3.4 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 34
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
restodesign.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anonim
link | zgłoś
2017-04-12
*.114.126.*
Trafiłam na świetną promocję i kupiłam piękny narożnik. Nie dość, że model był w cenie promocyjnej, to jeszcze otrzymałam dodatkowy, bardzo atrakcyjny rabat. Miła obsługa, duży wybór i mega ceny! Polecam.
Cena, jakość, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-04-11
*.49.53.*
Solidna firma, dobra obsługa i kontakt. Mają dużo zamówień i trochę trzeba czekać ale widocznie dlatego, że dobrze robią. U mnie też było wszystko ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MM
link | zgłoś
2017-04-08
*.0.40.*
Polecam wszystkim zakupy w Resto Design.Dobry kontakt,rzetelna i co najważniejsze uczciwa obsługa klienta.Jakość mebli bez zastrzeżeń ,solidnie wykonane i eleganckie.Kupiłam narożnik Karaczki i daje 11/10.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-04-05
*.28.49.*
Wprawdzie już się wypowiadałem na temat salonu Resto Design i produktów jakie oferują,ale dzisiaj chciałbym się podpisać pod moją ostatnią wypowiedzią.Jestem bardzo zadowolony z zakupu,zestaw Esevo pięknie się prezentuje jest bardzo wygodny i wzbudza zachwyt odwiedzających.Polecam Wszystkim sklep Re [rozwiń/zwiń]
wygląd,estetyka,funkcjonalność,cena,produkt prosto od producenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2017-04-04
*.1.127.*
W firmie Resto kupowałam już kilkakrotnie, jestem bardzo zadowolona z mebelków jak i obsługi. Szczerze polecam salon w Gdańsku! Asortyment jest tak szeroki, że jest w czym wybierać. Czas realizacji na niektóre meble może trochę długi, a naprawdę warto.... Czytając niektóre neg opinie dziwię się, że [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, miła i fachowa obsługa
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skoczek
link | zgłoś
2017-02-06
*.28.74.*
Jeżeli chodzi o wygląd mebli, sa one W swietny sposob projektowane, a dodatkowo za dobrą cene. Zgadzam sie z reszta koleżanek ze dostawa jest szybka bo u mnie doszly meble w moment,No i oczywiscie profesjonalna obsluga. Wiecej takich sklepów. POZDRAWIAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARTA
link | zgłoś
2017-01-29
*.31.0.*
Każdemu, kto planuje zakup mebli polecam ten salon.Miła kompetentna obsługa.Meble eleganckie i bardzo starannie wykonane,a przede wszystkim meble kupowane bezpośrednio u producenta a nie u pośredników.Ja jestem zadowolona z zakupów w tym salonie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2016-10-06
*.156.117.*
Swojego czasu szukałam odpowiednich mebli do jadalni - głównie krzeseł i stołu. Przejrzałam wiele ofert i dopiero w Resto znalazłam to, co mnie interesowało. Wysoka jakość. Dbałość o każdy, nawet najmniejszy szczegół. Miła i pomocna obsługa. Możliwość zwrotu. Szybka dostawa. Oceniam na plus.
wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?