Opinie o Resto Design

2.6 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 221
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
restodesign.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
klientka
link | zgłoś
2018-08-02
*.47.201.*
Witam Zamówiłam w Resto Desing zestaw wypoczynkowy. Zestaw otrzymałam zgodnie z zamówieniem. Fakt z niewielkim opóźnieniem o czym zostałam poinformowana. Wszystko było dokładnie zapakowane. Obawiałam się, że będzie problem czytając opinie. Wczesniej kupiłam elegancki stół i krzesła. Dlatego uważam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient gliwice
link | zgłoś
2018-08-01
*.190.53.*
Moje meble dotarły:) Trochę spóźnione ale są! Zamawiałem zestaw skórzany. Również otrzymałem smsa o zamknięciu salonu....mimo to firma zrealizowała zamówienie.
duży asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emeryt
link | zgłoś
2018-08-01
*.47.231.*
I gdzie są teraz Ci którzy tak chwalili Resto Design - podstawieni klakierzy
szkoda słów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-07-31
*.202.175.*
Ja również zostałam oszukana. Zakupiłam narożnik na raty 02 czerwca 2018r. Narożnika nie mam , kontaktu z firmą nie ma a raty muszę spłacać. Proszę o wskazówki od osób, które wybrały układ ratalny. W jaki sposób mogę odstąpić od umowy ratalnej. Proszę o pomoc. Oczywiście jeśli ktoś deklaruje chęć zł [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emeryt
link | zgłoś
2018-07-29
*.47.230.*
A co z tymi którzy złożyli pozew i czekają na rozprawę , czy ktoś w ostatnim czasie wygrał sprawę. Ja czekam już ponad 5 miesięcy jak złożyłem pozew i cisza z sądu
Szkoda słów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
JagaNowa
link | zgłoś
2018-07-29
*.47.239.*
Witam wszystkich oszukanych, dołączam do Waszego grona.Mam pytanie do klientów którzy odzyskali swoje zaliczki. Czy w Waszym przypadku upłynął termin wykonania usługi przez firmę Resto Design? Moja umowa jest ważna do końca września, ale nadziei na meble już sobie nie robię.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Police
link | zgłoś
2018-07-28
*.1.219.*
Uwaga!! Osoba podszywająca się jako prawnik, to pracownicy złodziejskiej firmy resto design rodem z Gdanska. OSTRZEGAM WSZYSTKICH KLIENTÓW ABY NIE PODAWALI SWOICH DANYCH!!CHCĄ TYM SPOSOBEM DOPROWADZIĆ DO ZAMIESZANIA I OPÓŹNIENIA SPRAWY SĄDOWEJ!! ORAZ ZWROTÓW ZALICZEK
0
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2018-07-27
*.184.51.*
Ostrzegam, iż informacje przekazywane przez rzekomego prawnika o prowadzeniu sprawy przeciw Resto Design są próbą wyłudzenia Państwa danych osobowych. Powyższe praktyki są niezgodne z etyką adwokacką.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Prawnik
link | zgłoś
2018-07-26
*.190.215.*
Szanowni Państwo, w związku z licznymi zgłoszeniami dotyczącymi nieprawidłowości w realizacji umów zawartych z Resto Design Production zapraszamy osoby chcące uzyskać pomoc prawną w zakresie dochodzenia roszczeń do kontaktu pod na adres mailowy: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KDJ
link | zgłoś
2018-07-26
*.21.33.*
Ten brak kontaktu to raczej jest celowy. Rzecznik wysłał tylko jednego maila. Skontaktowałem sie z nim wczoraj a dzisiaj oddali mi zaliczkę. Moje wcześniejsze maila, przedsądowe wezwanie do zapłaty i smsy ignorowali. Pewne jest że nie można odpuścić dziadom i nawet trzeba ich przeczołgać przez sądy [rozwiń/zwiń]
niet
duuużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Krysia
link | zgłoś
2018-07-26
*.146.33.*
Witam, to miał Pan dużo szczęścia, w jaki sposób udało się rzecznikowi skontaktować z Nimi? ja kilkadziesiąt razy próbowałam telefonicznie-bezskutecznie, na mojego maila odnośnie rezygnacji z umowy milczą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KDJ
link | zgłoś
2018-07-26
*.25.19.*
Drodzy moi. Spotkało mnie to co i Was. Zaszedłem jednak do miejskiego rzecznika konsumentów i firma Resto tego samego dnia oddala mi zaliczkę. Trzeba ścigać dziadów albo przez rzeczników konsumenta albo przez sądy cywilne. Inaczej się niestety nie wytępi takich oszustów.
Rzecznik Praw Konsumenta to świetny gość.
zapamiętajcie firmę resto i nazwiska prezesów (do sprawdzenia w KRS)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KDJ
link | zgłoś
2018-07-26
*.25.19.*
Po wpłaceniu zaliczki kontakt ze sklepem się urwał. Wstyd!!!
Chyba nie ma, ponieważ po złożeniu zamówienia i zapłacie zaliczki firma zaczęła milczeć.
Brak kontaktu, olewanie klienta, powiedziałbym nawet że to oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...