Opinie o Resto Design

2.6 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 221
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
restodesign.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2018-07-26
*.170.245.*
Witam,jestem bardzo zasmucona tymi opiniami!!!20.06.2018 zamówiłam stół i krzesła. Do dzis cisza nie odpowiadają na maile nie oddzwaniają.Zaznzczam iż przelałam całość kwoty.Proszę o pomoc w odzyskaniu pieniędzy.
brak zalet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2018-07-25
*.38.102.*
RESTO DESIGN - niestety również zostałam oszukana, wpłaciłam 300 zł zaliczki na stół. napisałam do [email protected] Nie wiem co z tego wyniknie, zależy mi na tym stole, ale co się stało? Nigdy nie podejrzewałabym, że to oszuści! A pieniądze?
obsługa Pani w salonie w Starogardzie była bardzo pomocna i sympatyczna
brak towaru i wpłacona zaliczka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-07-25
*.0.87.*
My zamówiliśmy sofę z Resto Desing w Galerii Przymorze, zapłaciliśmy całość kwoty, po czym po kilku dniach dostaliśmy SMS-a że sklep został zamknięty, ale ze zamówienia będą realizowane zgodnie z planem, to się nie martwilismy. Sofa miała termin realizacji do 24-07, dziś próbujemy się do dzwonić do [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2018-07-24
*.8.116.*
Uwaga! Zamówiony zestaw wypoczynkowy w Słupsku właśnie ma do mnie być dostarczony w przyszłym tygodniu Cóż za radość! Pan z firmy transportowej do mnie zadzwonił, jakie było moje rozczarowanie kiedy dowiedziałam się że to nie firma transportowa do mnie dzwoniła tylko sklep Resto Suwałki Brawo pracow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-07-24
*.74.64.*
Reklamowany narożnik został dostarczony. cóż za radość. Niestety był jeszcze bardziej brudny niż reklamowany. oczywiście go nie odebrałem . reklamacja trwa już 3 miesiące. widzę marne szanse na odzyskanie towaru lub pieniędzy. Uwaga na oszustów i naciągaczy. Firma nie odbiera telefonów i nie odpisuj [rozwiń/zwiń]
błahaha
porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janusz
link | zgłoś
2018-07-24
*.26.69.*
Ja również zapłaciłem w Wałbrzychu 700 zł zaliczki za kanapę na którą czekam 4 miesiące i cisza.Czy w tym kraju skończy się wreszcie proceder oszukiwania ludzi,a dziwne jest że sporo afer wywodzi się z pięknego Gdańska.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2018-07-21
*.8.163.*
Witam,jestem kolejna osoba oszukana przez Resto. Zamówienie złożyłam w Słupsku. Uruchomiłam kredyt, który trzeba spłacać a mebli nie otrzymałam mimo że termin realizacji minął 22 czerwca. Sprawa zgłoszona już na policji i do INTERWENCJI. Nie wahajcie się i zglaszajcie sprawę, im więcej nas będzie ty [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-07-20
*.124.167.*
Witam.Jestem kolejną oszukaną osobą.Umowa podpisana w Gdyni w Riwierze.Email już wysłany do interwencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rene
link | zgłoś
2018-07-20
*.65.133.*
Witam proszę o pilne zgłaszanie się osób poszkodowanych do [email protected] z okolic Trójmiasta. W email proszę podać swój numer kontaktowy. Proszę Państwa musimy tę sprawę naglosnic w mediach, tylko w ten sposób możemy przerwać przestępcy proceder nieuczciwej spółki Resto design. Tacy ludz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beti
link | zgłoś
2018-07-20
*.68.125.*
też zostałam oszukana, umowa podpisana w Gdyni w riwierze, właśnie wysłałam swoje zgłoszenie do interwencji, jestem chętna na pozew zbiorowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Monika
link | zgłoś
2018-07-20
*.206.36.*
niby kanapa miała być wczoraj (19.07), ale widzę, że nie mam co liczyć...telefony milczą... dołączę się do pozwu zbiorowego: [email protected],
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
at
link | zgłoś
2018-07-20
*.8.217.*
Dzień dobry, bardzo proszę o pilny kontakt osoby poszkodowane z okolic Gdańska. Adres mailowy: [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Atomek
link | zgłoś
2018-07-20
*.171.141.*
Witam, Czekam na stół już 2 miesiące. Telefony milczą, na maile żadnej odpowiedzi. Dołączam się do pozwu zbiorowego. [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...