Opinie o Resto Design

4.0 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 119
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
restodesign.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wojtek
link | zgłoś
2017-12-15
*.155.191.*
Zdecydowanie nie polecam. Czas oczekiwania z ośmiu tygodni wydłużył się do dwunastu.Rekompensatę za opóźnienie wypłacono w wysokości 1% wartości zamówienia. Niestety zapłaciłem wcześniej całość nie spodziewając się takiego opóźnienia. Dodzwonić się do biura to trzeba "wisieć" na telefonie pół godzin [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2017-12-08
*.170.105.*
Jestem bardzo zadowolony z zakupiony mebli w salonie Resto design. Kupowałem tam meble dwukrotnie i jestem naprawdę zadowolonym użytkownikiem mebli Resto.Przemiłe Panie w obsłudze, bardzo pomocne i uczynne.Bardzo duży wybór mebli w jeszcze bardziej atrakcyjnych cenach i naprawdę dobrej jakości. Pona [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zaskoczony klient
link | zgłoś
2017-12-03
*.49.97.*
Chciałem podziękować za profesjonalnie przeprowadzony proces reklamacji, który przebiegał z nastawieniem pro klienckim! Serdecznie dziękuję i pozdrawiam Dział reklamacji, a w szczególności postawę Pani ,która obsługuje ten dział. Z poważaniem - pozytywnie zaskoczony Klient.Wypadki czasami się zdażaj [rozwiń/zwiń]
Same pozytywy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2017-11-20
*.62.182.*
Drugi raz zrobiłam zakupy w tej firmie i z pewnością nie ostatni.Co prawda za pierwszym razem był poślizg 2 dniowy z terminem dostawy no ale bez przesady nie zraziłam się gdyż meble, ich cena i jakość były tego warte.Bardzo profesjonalna obsługa i duży wybór tapicerek i stołów. za drugim razem tr [rozwiń/zwiń]
bardzo duży wybór i zróżnicowany asortyment,miła fachowa obsługa,meble trwałe i wygodne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2017-11-19
*.187.147.*
Na początku roku zamówiliśmy u Państwa komodę, która spełniła nasze oczekiwania w 100 % a nawet wkroczyła poza nie ☺ Postanowiliśmy zamówić całą resztę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
karol
link | zgłoś
2017-11-16
*.0.43.*
Wszystko take jak powinno wygladac bardzo dobry kontakt mila obsluga najlepsze wykonanie I genialna jakosc.Cent bardzo konkurencyjne.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bartosz
link | zgłoś
2017-11-16
*.124.165.*
Mam fotele skórzane z tej firmy już 11 lat .Są trwałe i eleganckie do dzisiaj.Wyglądają jak by były dopiero co kupione.Są codziennie używane ,bo stoją w salonie./Oglądamy na nich telewizję/.Były owszem nie za tanie ,ale warte tych pieniędzy
Trwałość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-11-16
*:5f:1213:*
Niesamowita jakość wykonania mebli.Każdy najmniejszy szczegół dopracowany do perfekcji.Na duży plus na pewno zasługuje kontakt z salonem.Ogółem meble godne uwagi i warte polecenia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aniasz
link | zgłoś
2017-11-16
*.124.165.*
Nam się marzył duży narożnik, a własciwie takie "U" w obiciu z kremowej skóry, rozkładane w dodatku. Niestety cena też wychodzila olbrzymia Poszukalismy troche i znaleźliśmy polską produkcję Resto Design , nasze "U" kosztowało połowę mniej niż w innych salonach (z transportem) . Wykonanie, skóra [rozwiń/zwiń]
Cena Jakość
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2017-11-16
*.28.56.*
Mogę polecić Resto Design w 100%, meble świetnie się sprawują, dodatkowo Pani w salonie fachowo nam doradzała w różnych sprawach ponieważ byliśmy dość niezdecydowanymi klientami. Cena i profesjonalna jakość wykonania to największy atut tej firmy. Dziękujemy i na pewno będziemy Was polecać! Życzymy j [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kate
link | zgłoś
2017-11-10
*.26.0.*
Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami poprzedników. Firmę Resto Design polecam w 100%. 3 lata temu kupiłam narożnik, który użytkuję codziennie i nic się z nim nie dzieje do dnia dzisiejszego. Niedawno odebrałam kolejne zamówienia. Wszystko było w terminie i bez żadnych wad. Kompetentna obsługa, któ [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm w 100%
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaro
link | zgłoś
2017-11-09
*.249.105.*
Serdecznie POLECAM! Wszystko super - sofa i fotele mega wygodne. Szybko i sprawnie.
wygoda
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mila
link | zgłoś
2017-11-09
*.249.105.*
Jak najbardziej mogę polecić firmę, u mnie wszystko przebiegło sprawnie i bez komplikacji:)Meble kupowałam przez internet. Jestem zadowolona zarówno z obsługi jak i mojego nowego zestawu stołu i krzeseł.
produkty, sprzedawcy godni polecenia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...