Opinie o Resto Design

4.0 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 119
Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
restodesign.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Snarski
link | zgłoś
2017-05-15
*:004f:b043:*
Wszystko tak jak być powinno.Nie mam zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TAK
link | zgłoś
2017-05-12
*.28.176.*
TRZY RAZY NA TAK ;) PROFESJONALIZM,ZAANGAŻOWANIE,ESTETYKA RESTO DESIGN POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2017-05-07
*:0045:ed5f:*
Kupiłem do pokoju dziecięcego sofę land,dobrze się na niej śpi i jest bardzo kompaktowa a syn zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2017-05-04
*.28.166.*
Bardzo dobry produkt,ładny design,dobry materiał,wygodny pies był zachwycony;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Erwin
link | zgłoś
2017-04-26
*.28.74.*
Profesjonalizm w każdym calu! Profesjonalne, pełne szacunku podejście do klienta, fachowa pomoc i porada -z uwzględnieniem sugestii i potrzeb klienta- przy wyborze. Wysokiej jakości materiały, solidne wykonanie.Narożnik HEBE prezentuje się rewelacyjnie! Ta Firma to SKARB! POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Magda
link | zgłoś
2017-04-22
*.28.56.*
Trafiliśmy do firmy Resto Design z polecenia i po realizacji Naszego zamówienia na zestaw wypoczynkowy Bolonia oraz szafy do przedpokoju z pełną satysfakcją my także polecamy ich innym! Pełne zadowolenie począwszy od wyboru mebla,obicia, aż po wniesienie mebli na trzecie piętro ;) Bardzo wyrozumiał [rozwiń/zwiń]
Same zalety
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henry
link | zgłoś
2017-04-20
*.160.154.*
Kupiłem stół odkleiło się mocowanie dałem do do reklamacji 3 stycznia do dziś 20 kwietnia nie mam naprawionego blatu. Nie odbierają telefonów na e-mail nie odpowiadają więc zgłaszam do rzecznika praw konsumenckich. Nie polecam zakupu w razie reklamacji są straszne problemy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2017-04-12
*.114.126.*
Trafiłam na świetną promocję i kupiłam piękny narożnik. Nie dość, że model był w cenie promocyjnej, to jeszcze otrzymałam dodatkowy, bardzo atrakcyjny rabat. Miła obsługa, duży wybór i mega ceny! Polecam.
Cena, jakość, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-04-11
*.49.53.*
Solidna firma, dobra obsługa i kontakt. Mają dużo zamówień i trochę trzeba czekać ale widocznie dlatego, że dobrze robią. U mnie też było wszystko ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MM
link | zgłoś
2017-04-08
*.0.40.*
Polecam wszystkim zakupy w Resto Design.Dobry kontakt,rzetelna i co najważniejsze uczciwa obsługa klienta.Jakość mebli bez zastrzeżeń ,solidnie wykonane i eleganckie.Kupiłam narożnik Karaczki i daje 11/10.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin
link | zgłoś
2017-04-05
*.28.49.*
Wprawdzie już się wypowiadałem na temat salonu Resto Design i produktów jakie oferują,ale dzisiaj chciałbym się podpisać pod moją ostatnią wypowiedzią.Jestem bardzo zadowolony z zakupu,zestaw Esevo pięknie się prezentuje jest bardzo wygodny i wzbudza zachwyt odwiedzających.Polecam Wszystkim sklep Re [rozwiń/zwiń]
wygląd,estetyka,funkcjonalność,cena,produkt prosto od producenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2017-04-04
*.1.127.*
W firmie Resto kupowałam już kilkakrotnie, jestem bardzo zadowolona z mebelków jak i obsługi. Szczerze polecam salon w Gdańsku! Asortyment jest tak szeroki, że jest w czym wybierać. Czas realizacji na niektóre meble może trochę długi, a naprawdę warto.... Czytając niektóre neg opinie dziwię się, że [rozwiń/zwiń]
profesjonalizm, miła i fachowa obsługa
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Skoczek
link | zgłoś
2017-02-06
*.28.74.*
Jeżeli chodzi o wygląd mebli, sa one W swietny sposob projektowane, a dodatkowo za dobrą cene. Zgadzam sie z reszta koleżanek ze dostawa jest szybka bo u mnie doszly meble w moment,No i oczywiscie profesjonalna obsluga. Wiecej takich sklepów. POZDRAWIAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...