Opinie o sadowniczy.pl

4.0 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 47
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sadowniczy.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monik
link | zgłoś
2019-10-31
*.60.141.*
Kompletnie ma ma się do czego przyczepić.Strona dobrze zrobiona, można szybko odnaleźć konkretne rośliny.Wszystko dobrze opisane.Idealne miejsce na duże i małe zakupy.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
becia
link | zgłoś
2019-10-30
*.60.128.*
wszystko extra załatwione, doradzili, pomogli przy zamówieniu i też paczkę z towarem zapakowali super . także wszystko dotarło w bardzo dobrym stanie . teraz tylko sadzić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robix
link | zgłoś
2019-10-30
*.60.150.*
Dziś kurier wszystko przywiózł.Jutro się zabiorę za sadzenie.Póki co wszystko spoko.Pełne zadowolenie.Ogrodnik rzetelny.Wszystko takie jak było opisane na stroni,e
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaroczk
link | zgłoś
2019-10-29
*.184.71.*
Prosto składa się zamówienie, a potem wystarczy poczekać na przesyłkę.Dla mnie super sprawa!Sklep fajny!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIA
link | zgłoś
2019-10-29
*.60.134.*
Udało się!Kupiłam to co chciałam i nie przepłaciłam.Zaraz zabieram się za pakowanie kolejnego koszyka i zamawianie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
nj38
link | zgłoś
2019-10-28
*.60.148.*
Zakup zaliczam do udanych.Moja opinia o tym sklepie jest pozytywna.Zaskoczyli nas. Pozytywnie oczywiście.Na czas podróży wszystko idealnie zabezpieczone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mika
link | zgłoś
2019-10-27
*.60.146.*
Poziom obsługi wysoki.Jakość doskonała.Generalnie trudno coś złego powiedzieć o tym sklepie. 3 razy tutaj kupowaliśmy i 3 razy wszystko było bezproblemowo.Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JT
link | zgłoś
2019-10-27
*.184.70.*
U mnie wszystko było wporzo . Zamówienie szybko udało mi się złożyć przez stronę oczywiście.Przesłali w terminie.Kurier widać, że paczkę szanował, bo wszystko w jednym kawałku było.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kama
link | zgłoś
2019-10-25
*.178.97.*
Sklep na medal! nie znam lepszego !!!! Obsług na poziomie i w ogóle ich takie podejście do klienta i zakupów bardzo dobre. Musiałam dopytać się kilku kwestii telefonicznie i wszystko zostało mi wyjaśnione. Naprawdę super!
dostępność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-10-24
*.146.229.*
Niepoważne podejście do klienta. Zamówiłam wcześniej rośliny, które miały być wysłane w okresie jesiennym. Poinformowałam wcześniej w jakim terminie nie będę mogła odebrać przesyłki. Mojej informacji nie uwzględniono. Rośliny wysłano w terminie, kiedy nikt przesyłki nie odbierze. Nie wierzę, że nie [rozwiń/zwiń]
brak
brak pozytywnego nastawienia do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
szeso
link | zgłoś
2019-09-30
*.47.5.*
U mnie wszystko dojechało w dobrym, a nawet bardzo dobrym stanie. Moje obawy na szczęście się nie potwierdziły.Umieją pakować towar.Obsługa super.Pracownicy dbają o klientów.
duży wybór
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darek
link | zgłoś
2019-09-27
*.47.35.*
Rzetelnie podchodzą do tematu. Pomagają klientom w zakupie. Strona jest bardzo intuicyjna.Polecam sklep. Warto robić tutaj zakupy.
cena, jakość, obsługa
----
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anika
link | zgłoś
2019-09-26
*.47.11.*
Polecam.Zakupy udane. Obsługa super. I doradzić potrafią i wiedzą co mają na stanie.Także w razie problemów z wyborem warto do nich zadzwonić albo napisać maila.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...