Opinie o sadowniczy.pl

3.7 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 38
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sadowniczy.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Joanna
link | zgłoś
2018-07-25
*.71.65.*
Zamówiona jeżówka wielobarwna okazała się jeżówką jednokolorową-czerwoną, duo jabłoń też niestety nie była w najlepszej kondycji i chora na parcha. Już poprzednie zakupy w tym sklepie pozostawiały wiele do życzenia,ale tym razem był to mój ostatni zakup.
duży wybór roślin
rośliny przysłane niezgodne z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrick Stewart
link | zgłoś
2018-06-08
*.248.24.*
Pierwsze zakupy w "Sadowniczy" dokonałem w 2015 roku i były problemy, otrzymałem w doniczce ukorzeniony patyk szczepiony na pniu bez koronki, a miał być klon. Robienie zdjęć i wysyłanie, mnóstwo przeprowadzonych rozmów etc., etc. Reklamację uwzględniono, a ile mnie to kosztowało trudu i straconego c [rozwiń/zwiń]
Szeroka oferta różnorodnych roślin no i oczywiście marketing i reklama.
Czas oczekiwania w sezonie niezgodny ze statusem firmy "Sadowniczy", mocna reklama w którą klient wpada niczym ćma w płomień świeczki:-(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-06-07
*.239.56.*
Moja opinia o firmie jest negatywna. Zamówienie złożyłem 29 kwietnia 2018. w dniu dzisiejszym 07.06.2018r otrzymałem SMS że przesyłka jest przygotowana do wysłania. To jakaś paranoja aby 40 dni czekać. Nie mogę nawiązać kontaktu telefonicznego i emailowego aby zrezygnować z zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rysfal
link | zgłoś
2018-05-25
*.243.143.*
Zakupiłem drzewko i krzew 30.03.2018r. Dopiero kilka dni temu pojawiła się informacja o przygotowaniu do wysyłki z terminem 5-18 dni. Normalnie parodia. Pierwszy zakup w tym sklepie i ostatni. Chcąc mieć krzew na wiosnę to zakup chyba trzeba zrobić latem.Porażka totalna.
brak
W treści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2018-05-13
*.151.219.*
Jestem niezadowolona i raczej już nic tam nie zamówię. Czekałam 2 miesiace, na pytania kiedy dostanę albo nie było odpowiedzi albo takie że w przyszłym tygodniu. No i przede wszystkim maliny zawinięte w folię, zamiast być w balocie.
żadne
brak dobrego kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Pati
link | zgłoś
2018-04-07
*.47.10.*
SKLEP NA MEDAL! Od paru lat zamawiam w sadowniczy.pl - szczerze powiedziawszy, jestem bardzo ździwiona negatywnymi komentarzami - ja już kilkadziesiąt razy zamawiałam przeróżny asortyment i zawsze wszystko było perfekcyjnie! Polecam sklep z czystym sumieniem i pod kaźdym względem!!!!
Profesjonalizm, świetna jakość towaru, przyjemna obsługa, łatwy kontakt, perfekcyjne pakowanie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Just
link | zgłoś
2017-08-11
*.26.23.*
Nie polecam. Zamówiła grusze i morele w doniczce, sadzonki bardzo słabe bez bryły korzeniowej tak jak sadzonki z gruntu z gołym korzeniem. Pień drzewek cieniutki a u gruszy tak krzywy ze jak posadziłam to czubek drzewka dotykał ziemi. I chociaż byłam w miarę zadowolona z poprzednich zamówień tak ter [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2017-04-20
*.172.236.*
Zamówiłam 3 śliwki węgierki zwykłe i cytryńca chińskiego.Cytryniec jeszcze nie dotarł. Śliwki dotarły szybko ,ładnie zapakowane i bardzo dobrze zabezpieczone.Dobrze ukorzenione ale tylko jedna tak naprawdę odpowiada moim oczekiwaniom ,ładnie rozkrzewiona o odpowiedniej wysokości, druga też rozkrzewi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wika
link | zgłoś
2016-11-22
*.254.227.*
super sklep,fachowa obsługa,rośliny rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta6
link | zgłoś
2016-01-03
*.231.22.*
Super współpraca, nie pierwszy raz i nie ostatni! Zaufany sklep i to liczy się najbardziej a dostarczona w wigilię paczka to mistrzostwo!!! :) Pomimo mojego późnego zamówienia dotarła na czas, dziękuję !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janusz
link | zgłoś
2015-05-26
*.186.238.*
Zakupiłem wszystkie możliwe odmiany Budleja Dawida. Jakość roślin jakie otrzymałem rewelacja, zdrowe duże. To co mnie zaskoczyło pozytywnie to zapakowanie roślin. Z czymś takim spotkałem się pierwszy raz, każda roślina z osobna w solidnym etui z grubego kartonu, wszystkie razem w paczkach z kartonu. [rozwiń/zwiń]
Zdrowe duże rośliny. Sposób zapakowania. Komunikacja.
Brak !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowlony
link | zgłoś
2015-04-25
*.158.219.*
zamówiłem nasiona, przyszły dobrze zapakowane i bez zastrzeżeń trochę droga wysyłka jak się robi małe zamówienia, ale przesyłka dotarła w 2 dni, a nie jak np w cebulach że czekałem prawie tydzień
szybka przesyłka, dobre pakowanie
przesyłka kurierska mogłaby być 3zł tańsza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...