Opinie o sadowniczy.pl

4.5 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 96
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sadowniczy.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
reksio
link | zgłoś
2019-11-27
*.60.139.*
Najlepszy sklep jaki znam!Z nimi nigdy, ale to nigdy nie ma żadnych problemów.Przez stronę złożyliśmy zamówienie i to co wybraliśmy, to przyszło.Cebulki już zasadzone.Mam nadzieję,że mój ogród w przyszłym roku będzie wyglądał tak jak sobie to wymarzyliśmy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
szybek
link | zgłoś
2019-11-24
*:27f0:22c2:*
Dobrze, że zdążyłem wszystko zasadzić przed mrozami.Paczka doszła akurat na czas.Cebuli, krzewy zamawialiśmy i trochę nasion.Sklep extra, telefonicznie można się wszystko zapytać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aduś
link | zgłoś
2019-11-23
*.184.71.*
Takie zakupy to ja rozumiem.Bez żadnych problemów i przedłużania terminów.Trzymają się informacji na stronie i to lubię!Doszła paka i wszystko jest w porządku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monik
link | zgłoś
2019-10-31
*.60.141.*
Kompletnie ma ma się do czego przyczepić.Strona dobrze zrobiona, można szybko odnaleźć konkretne rośliny.Wszystko dobrze opisane.Idealne miejsce na duże i małe zakupy.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
becia
link | zgłoś
2019-10-30
*.60.128.*
wszystko extra załatwione, doradzili, pomogli przy zamówieniu i też paczkę z towarem zapakowali super . także wszystko dotarło w bardzo dobrym stanie . teraz tylko sadzić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
robix
link | zgłoś
2019-10-30
*.60.150.*
Dziś kurier wszystko przywiózł.Jutro się zabiorę za sadzenie.Póki co wszystko spoko.Pełne zadowolenie.Ogrodnik rzetelny.Wszystko takie jak było opisane na stroni,e
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaroczk
link | zgłoś
2019-10-29
*.184.71.*
Prosto składa się zamówienie, a potem wystarczy poczekać na przesyłkę.Dla mnie super sprawa!Sklep fajny!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIA
link | zgłoś
2019-10-29
*.60.134.*
Udało się!Kupiłam to co chciałam i nie przepłaciłam.Zaraz zabieram się za pakowanie kolejnego koszyka i zamawianie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nj38
link | zgłoś
2019-10-28
*.60.148.*
Zakup zaliczam do udanych.Moja opinia o tym sklepie jest pozytywna.Zaskoczyli nas. Pozytywnie oczywiście.Na czas podróży wszystko idealnie zabezpieczone
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mika
link | zgłoś
2019-10-27
*.60.146.*
Poziom obsługi wysoki.Jakość doskonała.Generalnie trudno coś złego powiedzieć o tym sklepie. 3 razy tutaj kupowaliśmy i 3 razy wszystko było bezproblemowo.Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?