Opinie o sadowniczy.pl

4.5 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 96
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sadowniczy.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgorzata
link | zgłoś
2018-12-05
*.248.26.*
Obsługa klienta bardzo profesjonalna, kontakt też bardzo dobry.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-11-06
*.0.82.*
Jestem bardzo zadowolona. Drzewka zdrowe. Opakowanie soldnie Super Pozdrawiam Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2018-09-26
*.205.104.*
Ja jestem zadowolona z pierwszej przesyłki,opakowanie jak należy.Wczesniej zmieniała formę zapłaty, co mi bardzo pasowało. Drzewka były zdrowe,nie wiem czy się przyjmą, bo że mnie marny ogrodnik,ale mam nadzieję że tak.Teraz czekam na następną przesyłkę. Oby jak najszybciej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Józef
link | zgłoś
2018-09-21
*.205.241.*
Myślałem że sadzonki przyślą chciaż ładne ale się pomyliłem ,są stare zdrewniałe i do wyrzucenia porażka.Na tym będę kończył
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-07-25
*.71.65.*
Zamówiona jeżówka wielobarwna okazała się jeżówką jednokolorową-czerwoną, duo jabłoń też niestety nie była w najlepszej kondycji i chora na parcha. Już poprzednie zakupy w tym sklepie pozostawiały wiele do życzenia,ale tym razem był to mój ostatni zakup.
duży wybór roślin
rośliny przysłane niezgodne z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Patrick Stewart
link | zgłoś
2018-06-08
*.248.24.*
Pierwsze zakupy w "Sadowniczy" dokonałem w 2015 roku i były problemy, otrzymałem w doniczce ukorzeniony patyk szczepiony na pniu bez koronki, a miał być klon. Robienie zdjęć i wysyłanie, mnóstwo przeprowadzonych rozmów etc., etc. Reklamację uwzględniono, a ile mnie to kosztowało trudu i straconego c [rozwiń/zwiń]
Szeroka oferta różnorodnych roślin no i oczywiście marketing i reklama.
Czas oczekiwania w sezonie niezgodny ze statusem firmy "Sadowniczy", mocna reklama w którą klient wpada niczym ćma w płomień świeczki:-(
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-06-07
*.239.56.*
Moja opinia o firmie jest negatywna. Zamówienie złożyłem 29 kwietnia 2018. w dniu dzisiejszym 07.06.2018r otrzymałem SMS że przesyłka jest przygotowana do wysłania. To jakaś paranoja aby 40 dni czekać. Nie mogę nawiązać kontaktu telefonicznego i emailowego aby zrezygnować z zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rysfal
link | zgłoś
2018-05-25
*.243.143.*
Zakupiłem drzewko i krzew 30.03.2018r. Dopiero kilka dni temu pojawiła się informacja o przygotowaniu do wysyłki z terminem 5-18 dni. Normalnie parodia. Pierwszy zakup w tym sklepie i ostatni. Chcąc mieć krzew na wiosnę to zakup chyba trzeba zrobić latem.Porażka totalna.
brak
W treści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2018-05-13
*.151.219.*
Jestem niezadowolona i raczej już nic tam nie zamówię. Czekałam 2 miesiace, na pytania kiedy dostanę albo nie było odpowiedzi albo takie że w przyszłym tygodniu. No i przede wszystkim maliny zawinięte w folię, zamiast być w balocie.
żadne
brak dobrego kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2018-04-07
*.47.10.*
SKLEP NA MEDAL! Od paru lat zamawiam w sadowniczy.pl - szczerze powiedziawszy, jestem bardzo ździwiona negatywnymi komentarzami - ja już kilkadziesiąt razy zamawiałam przeróżny asortyment i zawsze wszystko było perfekcyjnie! Polecam sklep z czystym sumieniem i pod kaźdym względem!!!!
Profesjonalizm, świetna jakość towaru, przyjemna obsługa, łatwy kontakt, perfekcyjne pakowanie
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?