Opinie o Sekretny sklepik

4.3 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 101
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
sekretnysklepik.pl , fart
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Beata
link | zgłoś
2020-02-15
*.163.249.*
Nie polecam. Prosze zwrocic uwage ze wszystkie pozytywne komenatrze sa pisane z jego ip.
Brak
Baaaardso wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafix
link | zgłoś
2020-02-13
*.47.77.*
OK. Polecić mogę z czystym sumieniem.
ok
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-02-06
*:8e57:1b29:*
Zamówienie złożyłam w listopadzie, obiecali wysyłkę w 5 dni (tak było na stronie), po tygodniu otrzymałam informację, że fartuch został spakowany i w ciągu 24 godzin zostanie wysłany. A Został wysłany po 3 tygodniach od zamówienia. I to zwykłą przesyłką, która szła tydzień. I nie zdążyłam odebrać pr [rozwiń/zwiń]
Ładny produkt
Fatalna obsługa, baaardzo długi czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2020-01-20
*.147.48.*
Zamówienie na fartuchy złożyłam 7 grudnia 2019roku,miały być prezentem pod choinkę, 20 grudnia anulowałam zamówienie i wciąż czekam na zwrot moich pieniędzy. Zbyt późno przeczytałam opinie na temat tej firmy, ale ostrzegam wszystkich omijajcie ten sklep z daleka.RŁO-2/2019 mimo tej decyzji nadal osz [rozwiń/zwiń]
Brak
Bardzo trudno jest odzyskać pieniądze od tej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub Kluzek
link | zgłoś
2019-10-22
*.47.107.*
Najbardziej elastyczny dział obsługi jaki spotkałem. Polecam.
elastyczność
kontakt tylko przez komunikatory
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert Szymczyk
link | zgłoś
2019-09-18
*.47.70.*
Potwierdzam. Rzetelna, dbająca o Klienta firma. Kontakt mailowy bardzo dobry. Szybko, sprawnie i z ogromna dbałością o każdy detal. Dotychczas polecałem firmę wielu znajomym i nie zawiodłem się. Jestem pewien, że to nie ostatnie zakupy.
ciekawe modele, inne niz w innych sklepach
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna Cupiałek
link | zgłoś
2019-09-18
*.47.77.*
Ładny fartuch, sumiennie uszyty, tkanina dobra. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2019-09-18
*.47.77.*
Bardzo ładny pomysł na prezent. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław Nowaczek
link | zgłoś
2019-08-13
*.47.110.*
Super prezent dla Żony. Bez zarzutu. Kontakt na dobrym poziomie.Oby tak dalej.
ładne, kobiece, kolorowe
nie widziałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka Z-St
link | zgłoś
2019-08-13
*.47.110.*
Bardzo ładne fartuchy.Polecam.
tak
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fartuchy kuchenne pl
link | zgłoś
2019-08-09
*.173.92.*
szanowna pani anno w. vel beato vel niewiadomo jeszcze kto beato zajmij sie swoim narnym zyciem a nie propagowaniem nienawisci hejtu i niszczeniem ludzi.przeczytaj czego dotyczy decyzja ze zrozumieniem. nie dość ze rozsiewasz plotki to jeszcze niszczysz z nudów ludziom życie. uokik naslalas na nas t [rozwiń/zwiń]
świetny sklep wspaniała obsluga
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicia N1
link | zgłoś
2019-08-01
*.47.69.*
Super sklep. Tylko polecać, co też czynię z wielką przyjemnością. Sklep dobrze zaopatrzony, pełna informacja o przebiegu transakcji, śledzenie przesyłki. Ceny odpowiednie do wykonania. Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie. To był mój pierwszy zakup, mam nadzieję na kolejne.
duzy wybór
raczej nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga Aga 86
link | zgłoś
2019-08-01
*.47.69.*
Zamówiłem,przedplaciłam towar dotarł zgodnie z deklarowanym terminem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?