Opinie o SELECT-AUTOMOTIVE

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Kategoria:
Auta sprzedaż - nowe

Strona internetowa:
www.select-automotive.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Jacek
link | zgłoś
2017-12-18
*.160.172.*
Widać ewidentnie, że wszystkie opinie to jedna wielka ściema. Select-Automotive sam sobie wystawie opinie. Ja bym nigdy nie skorzystał z firmy, która próbuje oszukiwać swoich potencjalnych klientów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matusz
link | zgłoś
2017-12-12
*.47.36.*
Tydzień temu odebrałem BMW serii 5. Duży rabat, szybka i fachowa obsługa. Tego mi trzeba było. Polecam wszystkim.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mika
link | zgłoś
2017-12-11
*.254.162.*
Tak się zastanawiam, czy nie jest to lekkim przegięciem... opinie zaczerpnięte nie tylko poniższych stron, ale większość pozytywnych komentarzy, które widnieją na przeróżnych stronach są dodawane albo w jednakowym czasie jak poniżej (proszę spojrzeć na daty :) ), albo kilka pozytywnych opinii dodany [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michal
link | zgłoś
2017-12-11
*.47.230.*
Wszystko OK Niska cena dostawa zgodna z umową
niska cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jakub.adamowicz
link | zgłoś
2017-04-18
*.47.35.*
Profesjonalny broker, terminowa dostawa i bardzo niska cena
szybka dostawa, niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oli
link | zgłoś
2017-02-25
*.178.68.*
Zamowilem Panamere będąc w USA Wszystko załatwione przez maila i telefon Najpierw zaliczka 10% po 4 miesiącach reszta Auto dostarczone do mojej żony zgodnie z umowa Dobra uczciwa firma!
Uczciwa i profesjonalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fiskus
link | zgłoś
2017-02-03
*.47.43.*
Firma godna polecenia Profesjonalni Terminowi Bezkonkurencyjni cenowo
Cena Termin
nie poznałem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba Kowalczyk
link | zgłoś
2017-01-28
*.47.36.*
Profesjonalne doradztwo przy wyborze samochodu. Bieżące informacje od zagranicznego dilera przekazywane na czas. Prowadzenie za rękę przez proces zamówienia. Super niska cena. Dobra oferta na bankowe finansowanie i ubezpieczeniem. Super, dziękuję i przysyłam znajomych...
Profesjonalizm, niska cena, rzetelność, terminowość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AlexJ.
link | zgłoś
2017-01-19
*.254.228.*
Trafiłem z polecenia. Strzał w 10. Kupiłem BMW X5 z mega rabatem. Dealer był w stanie zaoferować mi połowę upustu. Póki co cieszę się autem a pozostałe środki finansowe mogę pomnażać :) Niedługo będę kupował kolejny dla żony i na pewno skorzystam z Select Automotive. Pełen profesjonalizm! Polecam!
cena, profesjonalizm, doradztwo
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowal
link | zgłoś
2017-01-19
*.47.1.*
Super oferta i obsługa Niskie ceny Miła pani z banku od finansowania
Szybkość, rabat 25%
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Max
link | zgłoś
2017-01-19
*.8.194.*
Profesjonalna obsługa Niskie ceny Szybka dostawa Miła obsługa Dobre finansowanie Same superlatywy
Duży rabat, szybka dostawa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip z konopii
link | zgłoś
2017-01-19
*.8.194.*
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Kupiłem nowe BMW X5 z rabatem 25%. Termin zgodny z rozmowami. Wszystko OK.
Niska cena
nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony klient
link | zgłoś
2017-01-19
*.8.194.*
Odebrałem właśnie zamówionego Lexusa NX. Wszystko zgodnie z umową. Rabat dużo większy od dilera. Tani leasing. Polecam
Terminowość, niska cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]