Opinie o SellYo

4.7 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 45
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sellyo.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Oszuści
link | zgłoś
2019-05-10
*.60.45.*
Zdecydowanie nie polecam tego sklepu, a w szczególności sprzedaży internetowej. Czekam za wysyłką ponad miesiąc czasu... Zrobiłam przelew, a nie ma ani produktu, ani pieniędzy. W dodatku emaile, telefony, kontakt przez Facebooka czy instagrama nic nie dają ponieważ brak jakiejkolwiek odpowiedzi... [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorcia
link | zgłoś
2018-11-07
*.205.243.*
mój ulubiony sklep! kupowałam tam buty już kilka razy i zawsze byłam zadowolona :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda
link | zgłoś
2018-11-07
*.205.243.*
Polecam ten sklep. Bardzo szybka dostawa i bardzo tanie buty, a jakość rewelacyjna!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagna
link | zgłoś
2018-11-02
*:cdf0:ca90:*
Ostatnio pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie, jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta, szybko, sprawnie i przede wszystkim tanio. Jestem bardzo zadowolona z usług sellyo więc na pewno nie były to moje ostatnie zakupy!
sprawny kontakt, szyba wysyła, tanie buty, duży wybór
raczej brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dominika98
link | zgłoś
2018-07-30
*.146.161.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bardzo szybka wysyłka. Buciki nawet ładniejsze w rzeczywistości. Jakość super. Z czystym sumieniem polecam! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
wera25
link | zgłoś
2018-03-08
*.47.63.*
Towar zgodny z opisem, szyba wysyłka, dobry kontakt telefoniczny, moje pierwsze, ale na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Zdecydowanie polecam Sellyo!
cena, czas realizacji, kontakt, asortyment
nie stwierdziłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudyna
link | zgłoś
2018-03-07
*.215.204.*
Polecam sklep! Przyjemna i szybka transakcja ! :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Blondyna
link | zgłoś
2018-03-07
*.215.204.*
Polecam z całego serca! Czas realizacji 24h, buty w idealnym stanie i nie zapłaciłam za to wielkich pieniędzy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zakupoholiczka
link | zgłoś
2018-02-12
*:87fb:7f86:*
Regularnie robię zakupy w SELLYO. Jestem zadowolona, do tej pory nie miałam problemów z żadnym z zamówień. Potwierdza się to co czytam w innych pozytywnych opiniach. Pozdrawiam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolona
link | zgłoś
2018-02-09
*:22ff:b7d3:*
Kilka razy robiłam zakupy w SellYo. Zazwyczaj wszystko było w porządku, raz źle dobrałam rozmiar, ale bez problemu wymieniłam na właściwe buciki. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.
konkretne podejście do klienta, łatwość kontaktu, cena
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marta
link | zgłoś
2018-02-09
*:37ca:fe3e:*
Solidny sprzedawca. Zamówiony towar zazwyczaj otrzymuję na drugi dzień. Dobry kontakt mailowy. Ładne i tanie buty. Polecam
dobry kontakt, czas realizacji zamówienia, duży wybór, niskie ceny
nie stwierdziłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaśka321
link | zgłoś
2018-02-09
*.146.105.*
Wszystko w porządku, wysyłka na czas jaki zapewniają. Buty solidne, a ceny bardzo konkurencyjne. Polecam!
miła obsługa i przystępne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga M.
link | zgłoś
2018-02-07
*.87.151.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym SellYo. Obuwie w dobrym gatunku, ceny zachęcające, realizacja zamówienia bardzo szybka.
Szacunek dla klienta - wychodzenie naprzeciw osób z mniejszym budżetem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...