Opinie o Serwis Informacyjny Polskiego Prawa

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 513
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna L.
link | zgłoś
2020-02-26
*.202.5.*
Dla mnie jako dla dyrektora placówki oświatowej źródło nieocenionej wiedzy. Szeroki zakres ustaw i rozporządzeń dotyczących oświaty. Prawdziwy przewodnik.
Dobry dział oświatowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni Całka
link | zgłoś
2020-02-26
*:dca9:97bc:*
Wrzuciłem na portal baner reklamowy mojej firmy. Po tygodniu mam już dwóch nowych kontrahentów.
Super, możliwość reklamy w abonamencie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna C.
link | zgłoś
2020-02-26
*:dca9:97bc:*
Polecam ten serwis z bardzo dobrymi poradami on-line.
Porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-02-25
*.76.36.*
Naciągacze. Ostrzegam. Można poczytać w nich internecie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek L.
link | zgłoś
2020-02-25
*.134.2.*
Ciekawa rzecz. Nie wiedziałem nawet, że istnieją takie fajne portale dla przedsiębiorstw.
Ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Wolecki
link | zgłoś
2020-02-25
*.102.16.*
Moja opinia o tym serwisie jest bardzo pozytywna Myślę, że jest dużo lepszy niż konkurencyjne portale.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech
link | zgłoś
2020-02-25
*.83.3.*
Bardzo ciekawy i przydatny do pracy serwis informacyjny. Sporo informacji i wyjaśnień przeróżnych zagadnień, w tym też prawnych.
Wszechstronny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena Kunicka
link | zgłoś
2020-02-25
*.238.178.*
Jako właścicielka nowo powstałej firmy zrobiłam sobie szkolenie BHP i inne korzystając z takiej możliwości na portalu. Oszczędność czasu i pieniędzy.
Dostępnośc szkoleń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil Bylski
link | zgłoś
2020-02-25
*:a3bb:9f18:*
Narzędzie godne polecenia, czy to w dużej czy małej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina Młyńska
link | zgłoś
2020-02-25
*:a3bb:9f18:*
Znalazłam na portalu doradczym wiele ciekawych artykułów, są też pomoce jak, wskaźniki, kalkulatory, wszystko co niezbędne dla każdej księgowej.
Bardzo dużo informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?