Opinie o Serwis Informacyjny Polskiego Prawa

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 513
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Iwona Gutel
link | zgłoś
2020-02-10
*.32.136.*
polecam ten serwis, nie zawiódł mnie ani w zakresie obsługi, ani ceny. Super.
Cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2020-02-10
*.98.244.*
Dobry serwis, współpraca też bardzo dobra. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Serafin
link | zgłoś
2020-02-10
*.91.31.*
Chcę skorzystać z okresu testowego portalu, ale wcześniej byłem ciekaw, jakie są opinie na jego temat. Widzę, że pozytywne, więc jednak zdecyduję się na wypróbowanie i zobaczymy co z tego będzie.. :)
Dobra jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2020-02-10
*.165.136.*
Obecnie sprawdzam jakie tu są usługi, ale wydaje mi się, że jest w porządku, jest dużo możliwości. Zdecyduję się na abonament. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boguśka
link | zgłoś
2020-02-10
*.202.5.*
Ja też sprawdzam aktualnie w ramach okresu testowego, ale wydaje się być w porządku. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Adriana
link | zgłoś
2020-02-10
*:bc7c:8602:*
Z portalu korzystam od niecałego roku. Korzystam w zasadzie codziennie. Wszystkie potrzebne informacje mam na bieżąco. Polecam
Dużo informacji aktualnych ustaw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miralek
link | zgłoś
2020-02-10
*.91.18.*
korzystam juz od tygodnia z okresu próbnego i jestem niesamowicie zadowolony, można znaleźć tutaj zarówno porady prawne jak i artykuły o zmianach jakie wchodzą w bieżącym roku.
Aktualizacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2020-02-10
*:64ca:7ebc:*
Niedawno zadzwonił do mnie konsultant z ofertą dla mojej firmy, aktualnie kilka osób z ma dostęp do portalu, cały czas go sprawdzamy, czy na pewno przyda się w naszej firmie, ale póki co jesteśmy na dobrej drodze, aby wykupić pełen roczny dostęp do portalu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDRZEJ
link | zgłoś
2020-02-08
*.157.187.*
UWAGA NA SERWIS INFORMACYJNY POLSKIEGO PRAWA !!!! PIC NA WODĘ FOTOMONTAŻ, BAJER MONACHIUM. NACIĄGAJĄ LUDZI, WPROWADZAJĄ W BŁĄD, PO 14 DNIACH PRZYSYŁAJĄ FAKTURĘ ZA USŁUGĘ CAŁOROCZNĄ. NIE WYSYŁAJ IM ŻADNEGO SMSa. DZIESIĄTKI OSÓB JEST POKRZYWDZONYCH I WIELE PIENIĘDZY WYŁUDZONYCH NIE SŁUSZNIE.
BRAK SAME WADY - ŁAJDACTWO
NACIĄGACZE I WYŁUDZACZE UWAGA NA 14 DNIOWY OKRES NIBY BEZPŁATNY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDRZEJ
link | zgłoś
2020-02-07
*.157.187.*
UWAGA NA NACIĄGACZY NA 14 DNIOWY NIBY DARMOWY DOSTĘP. PODSTĘPNY MODEL FIRMY, NACIĄGAJĄ I WYŁUDZAJĄ PIENIĄDZE. TRZYMAĆ ICH Z DALEKA OD SIEBIE. PO 14 DNIACH FAKTURA JEŚLI SIĘ NIE NAPISZE PISMA O REZYGNACJI. JEŚLI WYSŁAŁEŚ SMS TO PISZ MAIL I LIST POLECONY O REZYGNACJI I ODSTĄPIENIU OD UMOWY POD WPŁYWEM [rozwiń/zwiń]
BRAK SAME WADY - ŁAJDACTWO
NACIĄGACZE I WYŁUDZACZE UWAGA NA 14 DNIOWY OKRES NIBY BEZPŁATNY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?