Opinie o Serwis Informacyjny Polskiego Prawa

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 513
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zuzka
link | zgłoś
2020-02-07
*:7bbb:c314:*
Dużo tu dowiedzieliśmy się na temat podwójnego opodatkowania. Dotychczas o wszystko musiałem pytać w US, a teraz już te informacje zdobywam we własnym zakresie właśnie z portalu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrowski G.
link | zgłoś
2020-02-07
*.232.21.*
Utworzyłem sobie konto na portalu Serwis Informacyjny Polskiego Prawa bo czytałem opinie na ten temat. Rzeczywiście jest to ciekawe rozwiązanie, myślę, że wiele informacji można tu znaleźć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2020-02-07
*.64.127.*
Kupiliśmy do naszej firmy ten portal doradczy i nie żałujemy zakupu.
Bardzo dobry zakup
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kama
link | zgłoś
2020-02-07
*:261b:60da:*
Portal taki miała moja znajoma i bardzo chwaliła. Jej się bardzo przydaje, więc ja również się zdecydowałam. Na razie rozpoczynam współpracę od szkoleń dla załogi.
Świetne szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bart Nac
link | zgłoś
2020-02-07
*:261b:60da:*
Fachowy portal, fachowe informacje i obsługa. Jestem bardzo zadowolony.
Na plus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ANDRZEJ
link | zgłoś
2020-02-07
*.157.187.*
UWAGA NA NACIĄGACZY NA 14 DNIOWY NIBY DARMOWY DOSTĘP. PODSTĘPNY MODEL FIRMY, NACIĄGAJĄ I WYŁUDZAJĄ PIENIĄDZE. TRZYMAĆ ICH Z DALEKA OD SIEBIE. PO 14 DNIACH FAKTURA JEŚLI SIĘ NIE NAPISZE PISMA O REZYGNACJI. JEŚLI WYSŁAŁEŚ SMS TO PISZ MAIL I LIST POLECONY O REZYGNACJI I ODSTĄPIENIU OD UMOWY POD WPŁYWEM [rozwiń/zwiń]
BRAK SAME WADY - ŁAJDACTWO
NACIĄGACZE I WYŁUDZACZE UWAGA NA 14 DNIOWY OKRES NIBY BEZPŁATNY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldek K.
link | zgłoś
2020-02-07
*.32.136.*
Dobrze, że serwis jest wielostanowiskowy. Na jednym koncie może logować się kilka osób, o czym też warto wiedzieć, bo może się przydać. Ja mam w pracy, żona w domu :)
Przydaje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2020-02-07
*.98.244.*
Jestem aktualnie na etapie testowania tego serwisu, więc niewiele mogę powiedzieć, ale wydaje mi się być ciekawy. Jest dużo aktualnych informacji, są szkolenia i dobre porady inwestycyjne. Skłaniam się do przejścia na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina L.
link | zgłoś
2020-02-07
*.98.228.*
W promocji facebookowej na ten serwis udało mi się go wziąć po bardzo fajnej cenie. Na pewno się opłaca, bo taka pomoc z pewnością się przyda. Ja jestem bardzo zadowolona, bo mam od niedawna a skorzystałam już bardzo dużo. Polecam
Bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2020-02-07
*:f572:fb3f:*
Tego typu serwis doradczy przydaje się każdym etapie prowadzenia działalności. Bardzo pomocne okazały się dla mnie porady prawne i możliwość korzystania z nich bez żadnego limitu, więc często z tego korzystam. Do tego zawsze aktualne informacje. Jest naprawdę dobry. Polecam.
Dużo możliwości i funkcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?