Opinie o Serwis Informacyjny Polskiego Prawa

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 494
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Daniel
link | zgłoś
2020-05-20
*.149.253.*
Bardzo dobre źródło informacji w tym ciężkim czasie. Informacje o ulgach dla przedsiębiorstw..
bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-05-20
*:8113:cd3f:*
Portal doradczy posiada wszystkie niezbędne narzędzia, które powinien posiadać każdy przedsiębiorca. Osobiście mogę powiedzieć, że jest to jeden z lepszych serwisów doradczych które widziałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-05-15
*.64.127.*
Polecam, portal najwyższej jakości :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2020-05-14
*.114.232.*
Moim zdaniem działają na granicy przyzwoitości. Dzwonią , namawiają, przeprowadzają przez cały proces rejestracji i zanim się obejrzysz już masz poważne kłopoty. Z całą odpowiedzialnością odradzam. Gdy już wdepnęłam w ich sidła, postanowiłam sprawdzić co tam mają na stronie: praktycznie przy każdym [rozwiń/zwiń]
brak
kosmiczna cena przy niewielkiej wartości merytorycznej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz Kral
link | zgłoś
2020-05-12
*.94.192.*
Sprawdzona firma, oferująca profesjonalny portal prawny. jestem z niego zadowolony.
bardzo dobry
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Waldemar
link | zgłoś
2020-05-12
*.232.21.*
mam serwis od początku roku i mogę go polecić. Bardzo dobry, lepszy niż u konkurencji i tańszy
cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota, Warszawa
link | zgłoś
2020-05-12
*.64.127.*
Wysoka jakość usług, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2020-05-12
*.99.144.*
Ciekawy i fachowy porlat dla przedsiębiorcy. Dużo informacji dla tych dłużej , jak i dla krócej działających. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-05-11
*.204.191.*
Nie polecam tej firmy. Wartość merytoryczna - niska. Kruczki w umowie powodują "naciąganie" klientów. Odradzam każdemu korzystanie z serwisu. Pieniądze (niemałe) wyrzucone w błoto. Czytając pozostałe opinie nie chce mi się wierzyć w tak wysokie oceny.
niska wartośc merytoryczna, "naciąganie" klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-05-06
*.64.127.*
Moja opinia o portalu jest bardzo pozytywna. Profesjonalne informacje i doradztwo, przegladam codziennie. .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?