Opinie o Serwis Informacyjny Polskiego Prawa

4.4 - poziom obsługi
4.4 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 494
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paulina
link | zgłoś
2020-04-25
*.58.46.*
Pomoc prawników na wysokim poziomie. Jak najbardziej mogę polecić.
prawnicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej K.
link | zgłoś
2020-04-25
*.216.35.*
Bardzo dobre informacje dla przedsiębiorców, szczególnie dla rozpoczynających działalność.
dobre informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Judyta
link | zgłoś
2020-04-25
*.79.98.*
Kontakt z firma mam bardzo dobry. Na wszystkie maile odpowiadają sprawnie, telefonicznie też mogę porozmawiać. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAGI
link | zgłoś
2020-04-23
*:1::*
Omijać szerokim łukiem same rozmowy telefoniczne z tą firmą. Nie warta chwili poświęcenia. Tylko straty po kontakcie z nimi. Polecam lekturę w gazecie Chwilą dla Ciebie i program https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/proponuja-dostep-do-portalu-prawnego-po-14-dniach-przedsiebiorcow- [rozwiń/zwiń]
Brak
Omijać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KING
link | zgłoś
2020-04-23
*.36.108.*
NIE POLECAM! Nie dajcie się zwieść darmowemu Testowaniu! Po 14 dniach z automatu przychodzi faktura z najwyższym abonamentem do zapłacenia. Nikt nie poinformuję Cię o tym w rozmowie telefonicznej i nie przypomni że się kończy okres próbny. A i tak z danego serwisu korzystać nie będziesz bo do niczeg [rozwiń/zwiń]
Brak
Unikać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
wit
link | zgłoś
2020-04-23
*.30.50.*
Naciągactwo i oszustwo. Przestrzegam Wszystkich przed tym śmiesznym portalem. Próbują w ramach naginania prawa naciągać uczciwych ludzi
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
golden
link | zgłoś
2020-04-23
*.154.78.*
Skąd się biorą te pozytywne opinie ??? Serwis ten to naciągacze i oszuści którzy żerują na nieświadomych przedsiębiorcach przysyłając im faktury na duże kwoty za rzekome korzystanie z portalu. Najlepiej te oszustwo porusza program Polsatu https://interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2020-03-10/prop [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzesisława
link | zgłoś
2020-04-23
*.122.20.*
Pani Jolanta Mazur - portal polskieprawo.eu nie zajmuje się doradztwem inwestycyjnym, a prawnym, więc chyba Pani coś się pomyliło
b/d
b/d
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzesisława
link | zgłoś
2020-04-23
*.122.20.*
Na abonament po prostu dałam się złapać, nie można było od umowy odstąpić, ani w żaden sposób abonamentu rozwiązać. Wtedy rok temu wypowiedziałam, co zostało przyjęte. Teraz po roku dostałam kolejną fakturę za tzw. okres wypowiedzeniowy. Jeśli wypowiadam, to chyba już nie chcę usług - dlaczego regu [rozwiń/zwiń]
nie znalazłam
regulamin ma szereg wad prawnych - nierówne traktowanie podmiotów, brak samej umowy, faktury są wystawiane na podstawie zamówienia, a nie umowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta Mazur
link | zgłoś
2020-03-24
*.96.70.*
Fachowe doradztwo inwestycyjne. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?