Opinie o ShipGratis

2.9 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 732
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
bronka
link | zgłoś
2020-08-14
*.41.78.*
oszuści, złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-08-11
*.221.142.*
Jestem bardzo zadowolona z zamówionego srebrnego zegara,przesyłka dotarła bardzo szybko, gorąco polecam tego sprzedawcę,zamawiałam również szpilki-Dotarly i zgadzają się z opisem jaki był o nich zamieszczony.Trudno mi uwierzyć,że są oszustami.....Ja mam inną opinie.Naprawde polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-08-11
*.46.106.*
Oszuści,złodzieje i kłamcy. Zapłaciłam 3 miesiące temu, dwa razy odpowiadali,że rzeczy dostanę w konkretnym terminie. Wskazany przez nich termin minął, a ja nie mam ani pieniędzy,ani rzeczy jakie zamówiłam. Złodzieje.
brak
wyłudzanie pieniędzy i okłamywanie na temat dostarczenia rzeczy zamówionych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2020-08-10
*.221.153.*
Odradzam korzystanie z usług ShipGratis!!! Zamówienie złożylem ostrożnie na kwotę powyżej 50 zł mając świadomość potencjalnej porażki. Nie pomyliłem się.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mama04
link | zgłoś
2020-08-10
*.49.105.*
Zamówienie złożyłam w marcu. Przesyłka nie dotarła w ustalonym terminie. Napisałam w miedzyczasie na tym forum negatywną opinię. Pogodziłam się ze stratą pieniędzy. Złożyłam też reklamację, z opcją ponownej wysyłki, gdyż jak twierdził sklep towar zaginął. Zapomniałam już o sprawie i dziś niespodzian [rozwiń/zwiń]
chyba tylko to, że w końcu dostałam towar po prawie 5 miesiącach
czas realizacji, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Dorota
link | zgłoś
2020-08-05
*.172.255.*
Ogólnie polecam sklep, ludzie piszą że długa wysyłka, ale przecież to jest jasno na stronie napisane ile idzie i albo się z tym zgadzamy albo nie, składówki szybciej idą, towar jest z chin więc o jakości możemy dyskutować, ale ogólnie nie mam zastrzeżeń, polecam klapki bo są naprawdę fajne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TERESA
link | zgłoś
2020-08-04
*.191.79.*
NIE POLECAM! ZŁODZIEJE. CZEKAM OD PAŹDZIERNIKA 2019 ROKU NA ZWROT PIENIĘDZY ZA JEDNĄ Z NIEZREALIZOWANYCH PRZESYŁEK. I NIC. ZŁOŻYŁAM JUŻ DWIE REKLAMACJE I TEŻ NIC. DZWONIŁAM NA TELEFON PODANY DLA POLSKI - AUTOMATYCZNA SEKRETARKA ZAWSZE MÓWI, ŻE ZADZWONIŁAM POZA GODZINAMI PRACY POMIMO, ŻE DZWONIŁAM O [rozwiń/zwiń]
SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-08-04
*.235.191.*
Nie polecam zamówiłam spodnie 12 Maja do dnia dzisiejszego ich nie otrzymałam. Pani w obsłudze powiedział że być może się gdzieś zagubiły. Poprosiłam o zwrot pieniędzy no i czekam! NIE POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2020-08-04
*.229.115.*
nie polecam czekam już 60 dni zamiast 40. przesyłka była jako doręczona ciekawe tylko do kogo. zaoferowali mi zwrot pieniędzy lub dalsze oczekiwanie 40 dni,
nie ma
nieżetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zimowa
link | zgłoś
2020-08-02
*.173.72.*
Przestrzegam wszystkich przed tymi oszustami. Paczka zamówiona 26 grudnia i nadal jej nie ma. Nie wstyd Wam?
Brak
Oszuści!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?