Opinie o ShipGratis

3.4 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 551
Średnia ocen:
3.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
anna
link | zgłoś
2020-04-03
*.235.185.*
To oszuści. Nie polecam. Kuszące są małe kwoty pojedyńczych zamówień a towaru nie ma. Okazuje sie, ze zawsze nawet w drobnych kwotach należy poczytać opinie o danym sklepie.NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malia
link | zgłoś
2020-04-03
*:c37:cb15:*
Badziew nie bluzka.Koszmar
brak
nie ten kolor, nie ten wzór- co innego niz na zdjęciu, słaba jakość, długi termin dostawy a podobno była w magazyniemarkobea.bhp
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala
link | zgłoś
2020-04-03
*.229.106.*
zapłacony towar nie dotarł do mnie . Brak kontaktu z ShipGratis. Poczta elektroniczna zablokowana . Co wy na to klienci? Ja czuję się oszukana. Uważajcie!
brak
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aleksandra
link | zgłoś
2020-04-03
*.151.77.*
ogólnie ok
darmowa przesyłka
bardzo długo czekać trzeba na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-04-03
*:2453:824a:*
Złożyłam zamowienie i nr.4100917633 i zapłaciłam 16.03.2020 jest to maseczka na twarz za 39.90 nie przyszło nic i żadna wiadomość ,,nie można tam.zadzeonic A ofpisuja z automatu to zwykle oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jadwiga
link | zgłoś
2020-04-03
*.173.201.*
Oszuści...nigdy więcej. Zamöwiłam róż 39 a dostałam 52
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-04-03
*:808:5a5f:*
W grudniu 2019 roku zamówiłam pokrowce na krzesła miały dojść do 6 marca, do tej pory nie ma dzwoniłam kilka razy i nic to nie dało, jawne złodziejstwo i oszustwo, nigdy więcej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-04-02
*.147.43.*
dlaczego oszustwem ship gratis nie zajmą sie odpowiednie organy ścigania panstwa?........dlaczego taka firma może beskarnie istnieć i naciągac ludzi?.....czy nasze panstwo istnieje tylko teoretycznie prawnie jak powiedział były minister spraw wewnetrznych a prawnuk słynnego pisarza??....okazuje sie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2020-04-02
*.115.123.*
Zawiodły wszystkie sposoby,którymi informowałam firmę o zapłacie za zamówienie,wysłałam potwierdzenie zapłaty,dzwoniłam,ale niestety kiedy miałam oczekiwać na połączenie z konsultantem,to się rozłączało.Nawet straszyłam,że opiszę ich w necie.Nic!!!!Dalej upierdliwie co drugi dzień otrzymuję sms-y i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-04-01
*.147.39.*
czekałem na buty sportowe 75 dni ....przyszły ale nie ten kolor miały być czerwone okazało , że sa czerwono -czarne, na reklamowanym bucie przed zakupem były buty całe czerwone z napisem salomon, a tu otrzymuje jakieś badziewie chińskie w innym kolorze i bez napisu......OSZUSTWO!!......nie polecam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2020-04-01
*.173.254.*
Od nadawcy ShipGRATIS otrxzymuję codziennie SMS ponaglające do zapłaty kwoty 26,94 na podane konto. W odpowiedzi wysłałam SMS "o co chodzi"? Brak odzewu, ale za to kolejne ponaglenie. Nigdy niczego nie zamawiałam w ShipGRATIS!!!!!
niskie oceny, bo nie ma iinej opcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiktor
link | zgłoś
2020-03-31
*.212.46.*
W dniu 22 032020 r dokonałem zakupu maseczki XOP i zapłaciłem 39.84 zł i mimo próby interwencji zamówionego artykułu nie otrzymałem . S PRAW DOTYCZY ZAM NR4100929677.Nic tylko kolejne oszustwo, które nagłośnie w mediach .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2020-03-31
*.147.32.*
Nie ma towaru,nie ma zwrotów ani reklamacji.Nie mam towaru który zamawiałam.Że też tego czeskiego gówna nikt nie zamknie.Oszuśći!!
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?