Opinie o ShipGratis

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 250
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Daga
link | zgłoś
2018-12-15
*.235.188.*
Ten sklep to oszuści. Przysyłają badziewny towar, którego nie da się zwrócić. Nie zwracają pieniędzy. Nie ma żadnego kontaktu. Nie dajcie się nabrać!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-12-14
*.136.241.*
Z całego serca nie polecam! Czekam na przesyłkę od miesiąca a może i dłużej,nawet nie pamiętam. To jest śmieszne,że nie ma możliwości kontaktu Z tą firmą. Gdybym wcześniej wiedziała,to kupiłabym kurtkę w sklepie a nie tutaj i dodatkowo płacąc z góry przelewem! Gdy okres zimowy przeminie to kurtka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2018-12-12
*.184.34.*
Dno totalne. Brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2018-12-12
*.241.46.*
zamowiłam pierścienie odchudzające i ich nie otrzymałam jestem zawiedziona sklep wasz oceniam na O jesteście niewiarygodni będę przed wam przestrzegać znajomych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-12-11
*.159.184.*
Kurtka zimowa to tragedia, brak poszanowania dla klienta, dziwne formularze zwrotu, brak kontaktu telefonicznego, jak nie zwrócą pieniędzy to podam ich do sądu. To kpina by coś takiego wysyłać a na zdjęciu całkiem inna kurtka widnieje, jak dla mnie to oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ola
link | zgłoś
2018-12-11
*.173.1.*
Brak slow! Zamowiona kurtka zimowa a przyszla wiatrowka, dosłownie wiatrowka! Nie polecam!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2018-12-09
*.182.183.*
Zapłaciłam za produkt w grudniu 2017 roku do dzis go nie otrzymałam.Czterokrotnie składałam reklamacje bez skutku.Jak długo można czekać.?Moja cierpliwość się skończyła.Wystawiam sprzedawcy negatywną opinie wszędzie gdzie będzie to możliwe.Bardzo jestem zawiedziona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-12-08
*.63.86.*
strój kom,zamówiłam w pazdzierniku czekałam miesiac ale dotarł po tel był ochydny odeslałam go jest listopad ja jeszcze nie dostałam zwrotu pieniedzy wstyd nie kupujcie tam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arnika52
link | zgłoś
2018-12-08
*.191.179.*
Ciekawe dlaczego nie podają numeru telefonu. To chyba firma krzak.
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arnika52
link | zgłoś
2018-12-07
*.191.197.*
23.11.18 zamówiłam w tym sklepie czapkę i do chwili obecnej jej nie otrzymałam. Na moje reklamacje nie ma żadnych odpowiedzi. Uważam, że jest to firma nieuczciwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Magdalena
link | zgłoś
2018-12-06
*.25.231.*
do tej pory nie otrzymałam zamówienia... 1.12.2018 wysłaliście do mnie e-mail o treści ? - czy jestem zadowolona z przesyłki ? Jak mam być zadowolona skoro czekam ponad 2 miesiące i nie mam jej ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2018-12-06
*.173.112.*
Co jest z waszą strona mc temu zapłaciłem za kurtkę której nie ma tel nie odpowiadaj a proszę wysłać zwrot kosztów lub towar maja państwo 2 dni inaczej zgłaszam wyłudzenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-11-30
*.248.75.*
Wszystko załatwione precyzyjnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...