Opinie o ShipGratis

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 218
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anita
link | zgłoś
2018-10-18
*.0.85.*
Jestem bardzo zadowolona Zam.4100344512, 4100344511 Super oferty Termin dostawy jest zgodny z podaną informacją Czekam na dostarczenie zrealizowanych zamowień
Produkt jak w opisie działa bez zarzutu
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamila
link | zgłoś
2018-10-17
*.10.45.*
Nie zamawiajcie z tej firmy nic ,czytajcie opinie,ja tego nie zrobiłam,bo do tej pory nigdy nie zawiodłam się na zamówieniu przez internet.Pieniądze każą wpłacić, bo nie ma innej możliwości.a po rozmowach telefonicznych miła pani informuje że towar będzie wieziony do 30 dni chyba z Honolulu.zmieniaj [rozwiń/zwiń]
Zenada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-10-13
*.23.76.*
Firma krzak zarejestrowana w czeskiej republice gdzie karzą kierować reklamacje i zwroty Nie respektują polskiego prawa Towar z chińskiego aliexpres
brak
jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-10-09
*.47.0.*
Zamawiałam produkty juź3 krotnie,to oznacza że jestem zadowolona z otrzymanych produktów,bardzo pięknie prezentuje się np naszyjnik z perełą z pawiem jest b.elegancki.Natomiast kolczyki kolorowe bardzo słabo.Ogólnie zamówienia były realizowane zgodnie z zapowiedzią tzn. termin oczekiwania był czase [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusława
link | zgłoś
2018-10-09
*.142.121.*
Zamówiłam zegarek 19.09.2018 do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przesyłki.Monitowanie telefoniczne to jedno wielkie kłamstwo.Jest to najgorsza firma sprzedajaca w internecie.Nigdy więcej nic u nich nie zamówię i nie polecam nikomu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Włodek
link | zgłoś
2018-10-07
*.173.150.*
Wielka Lipa Sprzedają towar jako pośrednicy z Aliexprees zarabiając na tym 100%. Przesyłka przyszła prosto z Chin po kilku tygodniach. Przy próbie zwrotu okazało się, że trzeba wysłać paczkę za granicę.
Brak
Żerowanie na niewiedzy klientów, brak rzetelnej informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-10-07
*.173.112.*
16 września Zamówiłam gorset miał być 26 wrzesnia ,do dzisiaj go nie ma. Informacji kiedy będzie też nie . Nie polecam korzystania z usług tej firmy.
Brak zamówionego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofka
link | zgłoś
2018-10-03
*.253.155.*
8 maja 2018r. odesłałam towar / na podany przez Was adres/ w cenie 95.84zł. nr zamówienia 4100167190. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam na moje konto pieniędzy. Proszę wpłacić na moje konto stosowna kwotę. Nie mam zamiaru dłużej czekać. Jestem bardzo zawiedziona takim traktowaniem mnie jako kl [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bozena87
link | zgłoś
2018-10-02
*.254.151.*
Zamowilam zegarek dwa tygodnie temu płacąc przelewem 90 zł. Dzisiaj otwierając przesylke zaniemówiłam z wrażenia. Zawartość okazała się niezgodna z moim zamówieniem. Zamiast zegarka dostałam "sikacza" (lejek do sikania). Może ktoś mi powie jak to odkręcić?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2018-09-26
*.186.22.*
Zam.nr.4100317730 Torba termiczna jestem zadowolona z produktu,Jedyna wada to długi okres oczekiwania na przesyłkę.
Torba mała,podręczna.
Długi czas oczekiwania na przesyłkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karina
link | zgłoś
2018-09-25
*.254.190.*
Zamówiłam piękne firanki w brązowe kwiatki - dwie sztuki.Narazie otrzymałam tylko jedną.Mam nadzieję,że druga dojdzie.Ale przyznaję,że są bardzo śliczne.
Pięknie będą wyglądać gdy będą zawieszone na oknie.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-09-25
*.172.236.*
Nie polecam tej firmy.Zamówiłam czapkę z daszkiem i dostałam informację że niestety już nie ma takiego koloru jak chciałam a kiedy weszłam na ich stronę okazuje się że można kupić tą czapkę.A kiedy chciałam zwrot pieniędzy to kazali mi podać jakiś IBAN Code. Co to w ogóle jest ten IBAN code?
wprowadzają w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata Pogudz
link | zgłoś
2018-09-24
*.146.231.*
Wszystkie na 5
Szybkość i wygoda
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...