Opinie o ShipGratis

3.1 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 666
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michał Bodzek
link | zgłoś
2020-04-10
*.95.89.*
28 marca zamówiłem rękawice ochronne i od razu zapłaciłem. Do dziś zamówionego towaru nie otrzymałem. firma chyba nie działa i korzysta z przedpłat nie realizującx zamówień.
brak
nie dostarczają towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maryla
link | zgłoś
2020-04-10
*.254.163.*
Nie polecam, zamówiłam 2 opakowania rękawiczek za 51,20 zł. Zapłaciłam 5 kwietnia 2020 r przy zamówieniu. Jest wieczór 10 kwietnia 2020 r żadnej wiadomości na maila, ani przesyłki. Szkoda, że najpierw nie sprawdziłam opinii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2020-04-10
*:9881:96c6:*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10:00 - 18:00) w celu wyja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2020-04-10
*.215.169.*
Nie otrzymałam towaru zakupionego 25 stycznia, dziś jest 10 kwietnia Porażka telefon podany do obsługi nie działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maria kujawska
link | zgłoś
2020-04-09
*.252.46.*
zakupiłam towar na kwotę 189,02 zl w marcu 2020 roku i do tej pory nie otrzymałam. Dzisiaj jest 09.04.2020 rok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zbigniew
link | zgłoś
2020-04-08
*.108.34.*
Bardzo ciekawa sprawa. Po mojej negatywnej opinii z dnia 4 kwietnia, dzisiaj wreszcie otrzymałem zamówiony towar zakupiony w styczniu - dziękuję. Ale firmy nie polecam ze względu na szalone terminy w odbiorze przesyłki.
Termin dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władysława
link | zgłoś
2020-04-08
*:e0be:a71c:*
moje zamówienie dotarło, jestem bardzo zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukasz
link | zgłoś
2020-04-08
*.244.241.*
Myślałem że lipa czytając wszystkie te opinie ale maseczki dotarły co prawda nie w 5 a w 10 dni ale w obecnych czasach takie opóźnienia to norma wiec nie narzekam , bo mam i jestem zadowolony bo naprawdę o nie ciężko :PPP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIA
link | zgłoś
2020-04-05
*:27b5:ef32:*
W dniu 8.02.2020 dokonałam wpłaty 79,57 na zakup sukienki znam.4100867401 i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamawianego towaru. Żądam zwrotu gotówki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony, nabity w butelke
link | zgłoś
2020-04-04
*.12.21.*
Shitgratis100 razy nie zamawiać oszuści. Kurier jeśli jakiś istnieje, towar nosi piechota i o kuli nic nie ujmując niepełnosprawnym. CHŁAM NIE FIRMA.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?