Opinie o ShipGratis

3.1 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 666
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgorzata
link | zgłoś
2020-04-04
*.0.183.*
Jestem bardzo zadowolona zakupów i obsługi , polecam znajomym super produkty i jest w czym wybierać dziękuje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cecylia
link | zgłoś
2020-04-04
*.109.164.*
Bardzo udany zakup.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-04-04
*:54:428a:*
Uważaj inie daj się na brać To są oszuści, proszę nie kupować z tej strony . Ja kupiłam sukienkę 22 stycznia , niestety nie ma jej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-04-04
*.108.34.*
UWAGA NA OSZUSTÓW!!! W styczniu zakupiłem towar, który najpóźniej miał dotrzeć do 5 kwietnia (niedziela). Do dzisiaj go nie ma. Zażądałem zwrotu pieniędzy. Daję im jeszcze tydzień, jeżeli pieniędzy nie otrzymam zgłaszam sprawę do organów ścigania. Nie polecam tej firmy nikomu, bo możecie zostać zro [rozwiń/zwiń]
Żadne
Termin odbioru chyba z kosmosu wzięty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariola
link | zgłoś
2020-04-04
*.249.67.*
Okulary jak na zdjęciu.Jestem bardzo zadowolona.Firma godna polecenia????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
anna
link | zgłoś
2020-04-03
*.235.185.*
To oszuści. Nie polecam. Kuszące są małe kwoty pojedyńczych zamówień a towaru nie ma. Okazuje sie, ze zawsze nawet w drobnych kwotach należy poczytać opinie o danym sklepie.NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
malia
link | zgłoś
2020-04-03
*:c37:cb15:*
Badziew nie bluzka.Koszmar
brak
nie ten kolor, nie ten wzór- co innego niz na zdjęciu, słaba jakość, długi termin dostawy a podobno była w magazyniemarkobea.bhp
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ala
link | zgłoś
2020-04-03
*.229.106.*
zapłacony towar nie dotarł do mnie . Brak kontaktu z ShipGratis. Poczta elektroniczna zablokowana . Co wy na to klienci? Ja czuję się oszukana. Uważajcie!
brak
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aleksandra
link | zgłoś
2020-04-03
*.151.77.*
ogólnie ok
darmowa przesyłka
bardzo długo czekać trzeba na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-04-03
*:2453:824a:*
Złożyłam zamowienie i nr.4100917633 i zapłaciłam 16.03.2020 jest to maseczka na twarz za 39.90 nie przyszło nic i żadna wiadomość ,,nie można tam.zadzeonic A ofpisuja z automatu to zwykle oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?