Opinie o ShipGratis

2.8 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 195
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agata
link | zgłoś
2017-11-08
*.221.120.*
Tak jak inni zostalam oszukana, ponad miesiąc temu zamowilam spodnie za 6 dych, zamowienie zmienilo status na dokonczone, a po towarze ani sladu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-11-08
*.146.99.*
Nie jestem zadowolona z zakupu chcę odesłać towar i zrezygnować z pozostałego, piszę emaile i zero odzewu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2017-11-07
*.24.25.*
Dramat. Oszuści nic wiecej.Czekam na swój zapłacony towar 45 dni, po reklamacji nie ma ani towaru ani zwrotu gotówki. Sprawa dla policji, ale to za mała szkodliwosć. Pozew musiałby być zbiorowy!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-11-05
*.190.136.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Zamówiłam kukiełki pluszaczki i przyszły takie jakie były pokazane na zdjęciach,urocze.Dziecko bardzo zadowolone i uwielbia się nimi bawić :) Czas wysyłki zgodny z oczekiwaniami ,akurat trafiłam na składówkę więc produkt dotarł do mnie w ciągu 4 dni. Zamówiłam je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mag
link | zgłoś
2017-11-01
*.28.112.*
czekam już 30 dni a teraz mi napisali ,że mają 40. Napisałam,że u mnie procedura jest prosta. Jak ktoś mnie oszukuje to składam zawiadomienie do prokuratury i tak ,jak już dwa razy w stosunku do innych sprzedawców to zrobiłam, tak zrobię i tym razem .Nie chodzi mi o 46 zł tylko o sam fakt oszustwa. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2017-10-29
*.253.243.*
Oszuści!!! Ponad miesiąc temu zamówiłam płaszcz,,,,, Nie ma ani płaszcza, ani kontaktu ze sklepem. Na moje @ dostają bzdurne odpowiedzi! Okradają ludzi. Trzeba coś z tym zrobić!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B
link | zgłoś
2017-10-29
*.254.179.*
Ja już czekam na kurtkę miesiąc i dalej jej nie mam. Tragedia jakaś . Jeśli nie wyślą jeszcze do tygodnia Idę na policję. Tak nie może być .
Żadnych nie ma
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2017-10-14
*.75.92.*
Od dawna tu kupuję. To jakieś drobiazgi biżuteryjne i inne.Nie kupuję ubrań.Natomiast z biustonoszy jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest tanie.Niektóre rzeczy rozdaję,bo przy tych cenach można sobie na to pozwolić. Czeka się długo,ale nie zdarzyło się,żeby czegoś nie przysłali. co prawda,że te pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-08-23
*.0.84.*
Nie polecam, wygląda jakby produkty wysyłane byly z aliexpress, bo czas realizacji i kraj pochodzenia się zgadza tylko cena znacznie wyższa, do tego zdjęcia poglądowe różnią się od rzeczywistego towaru... do tego nie można zamieścić negatywne opinie o o ich produkcie na ich stronie. nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2017-08-18
*.28.30.*
Nie miałam żadnego problemu , kupiłam piękny szaliczek zapłaciłam 13.08.2017 i dzisiaj towar otrzymałam ( 18.08.2017).Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Chętnie polecę sklep znajomym.
Towar zgodny z opisem, informacja jak wypełnić przelew . Dla mnie super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-04-05
*.21.26.*
Zamówiłam i zapłaciłam,na e-maila dostałam informacje o terminie dostawy i przesyłkach,na początku nie mogłam się połapać jak mam wypisać dane do przelewu,ale poradziłam sobie,już dostałam jeden produkt zgodnie podanym terminem na fakturze,wysyłają poleconym,dla mnie sklep super,fajne produkty,teraz [rozwiń/zwiń]
produkty super
długi czas oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kwiatek
link | zgłoś
2017-03-18
*.23.95.*
Ja nie miałam żadnych problemów podczas robienia zakupów,może wątpliwość jak wszystko wpisać w przelewie jaki podali,ale poradziłam sobie,status zapłacone,faktura.Jak dla mnie i wielu innych osób wszystko ok,fakt,że czeka się do 40 dni na dostawę,ale warto.
super produkty w przystępnej cenie
długi czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
konderski
link | zgłoś
2015-03-01
*.209.158.*
Ja nie miałem żadnych problemów podczas robienia zakupów w ShipGratis. Zamówione nasionka dotarły do mnie na czas, cieszę się, bo zapłaciłem za nie w promocji dosłownie grosze. Jak dla mnie wszystko ok
dużo promocji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...