Opinie o ShipGratis

3.0 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 210
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
KasiaM
link | zgłoś
2017-11-19
*:4b0:4cee:*
Jestem zadowolona z zakupow a czas oczekiwania na dostawe nie roznil sie od podanego i dziwi mnie ze ktos ma pretensje o to skoro wszystko jest wiadome podczas zamawiania. A jak chce sie miec cos szybciej a nie łapac okazje to sa sklepy stacjonarne i na juz mozna miec co sie znajdzie a nie narzekac. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-11-18
*.254.224.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-11-17
*.24.213.*
Super sklep.
Bardzo przyjazna strona internetowa z ofertą handlową, profesjonalna obsługa.
Dość długi termin dostawy ale przewidywany.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2017-11-17
*.253.187.*
4100039955 Jestem zadowolona z zakupu wszystko zgodnie z opisem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2017-11-17
*.248.62.*
4100043822 Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Słuchawka prysznicowa jest świetna i bardzo zwiększa przyjemność korzystania z prysznica. Polecam.
Przyjemny masaż, ładny wygląd
Długi czas oczekiwania na przesyłkę, dostarczona po terminie w uszkodzonym opakowaniu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Elżbieta
link | zgłoś
2017-11-17
*.249.80.*
formularz nr. 1396708 Polecam zakupy ShipGratis towar dobrej jakości w dobrej cenie szybko dostarczona paczka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nati
link | zgłoś
2017-11-16
*.103.156.*
Jestem zadowolona. Mój towar początkowo nie dotarł, ale po złożeniu reklamacji wszystko zostało załatwione jak należy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-11-08
*.146.99.*
Nie jestem zadowolona z zakupu chcę odesłać towar i zrezygnować z pozostałego, piszę emaile i zero odzewu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-11-05
*.190.136.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Zamówiłam kukiełki pluszaczki i przyszły takie jakie były pokazane na zdjęciach,urocze.Dziecko bardzo zadowolone i uwielbia się nimi bawić :) Czas wysyłki zgodny z oczekiwaniami ,akurat trafiłam na składówkę więc produkt dotarł do mnie w ciągu 4 dni. Zamówiłam je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2017-10-14
*.75.92.*
Od dawna tu kupuję. To jakieś drobiazgi biżuteryjne i inne.Nie kupuję ubrań.Natomiast z biustonoszy jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest tanie.Niektóre rzeczy rozdaję,bo przy tych cenach można sobie na to pozwolić. Czeka się długo,ale nie zdarzyło się,żeby czegoś nie przysłali. co prawda,że te pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anna
link | zgłoś
2017-08-23
*.0.84.*
Nie polecam, wygląda jakby produkty wysyłane byly z aliexpress, bo czas realizacji i kraj pochodzenia się zgadza tylko cena znacznie wyższa, do tego zdjęcia poglądowe różnią się od rzeczywistego towaru... do tego nie można zamieścić negatywne opinie o o ich produkcie na ich stronie. nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2017-08-18
*.28.30.*
Nie miałam żadnego problemu , kupiłam piękny szaliczek zapłaciłam 13.08.2017 i dzisiaj towar otrzymałam ( 18.08.2017).Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Chętnie polecę sklep znajomym.
Towar zgodny z opisem, informacja jak wypełnić przelew . Dla mnie super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-04-05
*.21.26.*
Zamówiłam i zapłaciłam,na e-maila dostałam informacje o terminie dostawy i przesyłkach,na początku nie mogłam się połapać jak mam wypisać dane do przelewu,ale poradziłam sobie,już dostałam jeden produkt zgodnie podanym terminem na fakturze,wysyłają poleconym,dla mnie sklep super,fajne produkty,teraz [rozwiń/zwiń]
produkty super
długi czas oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...