Opinie o ShipGratis

3.5 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 338
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Hildegarda
link | zgłoś
2018-06-11
*.185.69.*
Polecam sklep. Towary zgodne z opisem. Czas realizacji długi, ale nie przekracza terminu o którym mowa, przy zamawianiu towaru. Jakość towarów dobra. Mój numer zamówienia: 4100217156 zamawialam cztery przedmioty.
tanio, dobra jakość
długo się czeka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-06-09
*.254.245.*
jestem zadowolona z zanowienia, pasuje idealnie. Polecam. Moj numer zamowienia 4100233207.Pozdrawiam i polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesław
link | zgłoś
2018-06-07
*.235.180.*
bardzo jestem zadowolony z zakupionych produktów jedynie czas realizacji i oczekiwania na przesyłkę jest długi ale warto poczekać.
cena i jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2018-06-04
*.95.54.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, rzeczy ładne, dobrej jakości i oryginalne, nr zamówienia 4100260208 oraz nr 4100227845
jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-06-03
*.212.183.*
Jestem bardzo zadowolona z produktów tego sklepu oraz szczerości. Jasno napisane skąd pochodzi towar oraz ile będzie trwała dostawa. Produkty jak i cena są niezwykle atrakcyjne więc moim zdaniem warto nie raz poczekać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ania
link | zgłoś
2018-05-31
*.70.218.*
Zamówilam łancuszek na nogę.Trwało to bardzo długo.Ale musimy zaznaczyć dobrze opcję.Pisałam kilka razy i za kazdym razem inna odpowiedz.Jednak kochani musimy wiedziec ,że towar idzie z zagranicy.Jedynym mankamentem jest brak konkretnej odpowiedzi.Co do towaru ,który zamówilam jest idealny Po prostu [rozwiń/zwiń]
Towar identyczny jak na zdjęciach:)
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-05-30
*.41.24.*
polecam
ok
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
teresa
link | zgłoś
2018-05-29
*.179.246.*
moje zamówienie to nr.4100210472 biustonosz na duży biust leży idealnie rozmiar taki jaki noszę,
pięknie podtrzymuje biust,optycznie mniejszy biust
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika_julia
link | zgłoś
2018-05-28
*.158.111.*
ZAMÓWIŁAM BLUZECZKE Z KORONKĄ.DOTARŁA PO OK. 6 TYGODNIACH.CZAS OCZEKIWANIA DŁUGIA ALE TAK BYŁO ZAZNACZONE W OFERCIE. BLUZECZKA ZGODNA Z OPISEM, JAKOŚĆ OK. MOGĘ POLECIC ZAKUPY NA SHIPGRATIS.
niska cena, DOBRA JAKOŚĆ
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2018-05-23
*.190.174.*
Zakupiłam na tej stronie koszulkę w prążki, z której jestem bardzo zadowolona. Jest dobra jakościowo, świetnie leży i do tego ma niską cenę. Mam w planach kupić kolejne rzeczy. https://shipgratis.eu/damske-lezerni-triko-s-prouzkovanym-motivem-ss?feedback=1&utm_source=review_link&utm_medium=email& [rozwiń/zwiń]
Dobra jakość, niska cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karina
link | zgłoś
2018-05-22
*.254.180.*
Moje ostatnie zamówienie to 4100264844.Czekam na dostarczenie.Jestem dopiero od niedawna klientka,więc nie mogę jeszcze wypowiadać się na temat sklepu którego CO poznałam.Mogę jedynie powiedzieć,że na moje nurtujące pytania bardzo szybko i zrozumiałe dostałam odpowiedzi.Mimo różnych opinii które prz [rozwiń/zwiń]
Niskie ceny
Długi czas oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kania
link | zgłoś
2018-05-18
*.48.32.*
Ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lidka555
link | zgłoś
2018-05-17
*.182.179.*
Moje zamówienie 4100229832 4100217405 4100157651 Czekam na dalsze przesyłki i polecam.
niska cena
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...