Opinie o ShipGratis

3.1 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 673
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Janina
link | zgłoś
2020-03-19
*.47.60.*
Firma ShipGratis to jedno wielkie złodziejstwo!!! Od 28 października 2019 br! czekam na realizację zamówienia; dokonałam zakupu na kwotę 850,40 zł. Otrzymałam część zakupu i wszystko jest do wyrzucenia, nie ma nic wspólnego z fotkami i opisem! Np.kupione sweterki o rozmiarze 50 okazały się sweter [rozwiń/zwiń]
żadnych zalet
firma kasuje pieniądze i na tym kończy swoją działalność; nie ma pojęcia jaki towar jest wysyłany i czy w ogóle jest wysyłany; bezczelny złodziej nie firma!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIAN
link | zgłoś
2020-03-17
*.142.3.*
ZAMÓWIŁEM 2 PARY BUTÓW OTRZYMAŁEM NA RAZIE JEDNA SA TO BUTY KTÓRE NAZYWAJĄ SIĘ RAJ ,SA TO BUTY BADZO WYGODNE MIEKKIE LEKKIE ,MAMNADIEJE ZE TE DRUGIE BĘDĄ O PODOBNYCH PARAMETRACH
TAK JAK WYŻEJ A DO TEGO FAJNIE WYGLĄDAJĄ
NA RAZIE BEZ WAD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bozena
link | zgłoś
2020-03-17
*.150.232.*
Czekam od poczatku lutego dostawa miala byc za 30dni podzis dzien nic niedostalam. Pisza o opinie z zadowolenia zakupu. Powinni wiedziec ze towar do klijenta niedotarl -niemaja potwierdzenia. CZEKAM DALEJ!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2020-03-16
*.190.199.*
Czekam na zamówione buty już m-c .To kpina !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jabłońska Teresa
link | zgłoś
2020-03-15
*.0.69.*
sukienke Madison kod.263031cp.c.sp.59.83 zł Zapłaciłem na podane konto i cisza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Joanna
link | zgłoś
2020-03-15
*:fb3f:b248:*
Zamówiłam sprzęt elektroniczny 3 lutego. Przeczytałam na stronie sklepu że dostawa może trwać nawet do 40dni (pewnie roboczych) . Więc czekałam. Ale coś mnie podkusiło by przeczytać opinie na tej stronie i przeraziłam się. Bałam się że mogę być oszukana jak tu niektórzy piszą. Ale bardzo się myliłam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-03-14
*.173.253.*
Zamówiłam towar, ale przed zapłaceniem szukałam opinii o tym sklepie. Dziękuję,że przeczytałam. Pieniędzy nie wysłałam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
p22
link | zgłoś
2020-03-13
*.133.243.*
Firma nieżetelna. Brak możliwości złożenia reklamacji. Towar zamówiłem 28.01.2020 i zerom reakcji. Pieniądze wpłacone a towaru brak. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-12
*.114.234.*
Dnia 10-02-2020 zamówiłam sukienkę i oczywiście od razu zapłaciłam . Do dzisiaj ani widu ani słychu.Jeśli jest ktoś kto wygrał z nimi sądownie to może coś na ten temat napisze.Firma na bezczelnego naciąga ludzi i po zapłaceniu ma ich daleko wiadomo gdzie.
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2020-03-11
*:789b:d9bb:*
Towar zamówiony początkiem lutego nie dostałam do tej pory nie da się dodzwonić na maile nie odpisuja napisali mi raz że do maja mam czekaj jakieś jaja mega oszutwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?