Opinie o ShipGratis

2.9 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 732
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
alicja
link | zgłoś
2020-07-30
*.46.106.*
Złodzieje.skusiłam się niskimi cenami. Dwa miesiące temu wykonałam przelew i nie mam d dzisiaj ani towaru,ani pieniędzy. To są złodzieje. Nie ma z nimi żadnego kontaktu.Straciłam pieniądze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina Brzozowska
link | zgłoś
2020-07-29
*:9492:1cd0:*
mario11111111 a sprawdzał pan czy numery konta się zgadzają?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina Brzozowska
link | zgłoś
2020-07-29
*:9492:1cd0:*
Co zrobić?! Na podany numer konta który podali w płatnościach poszedł przelew a na poczcie wp podali inny numer konta nie ma ani zamuwionego towaru ani pieniędzy. Doradcie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-07-29
*.173.104.*
Jakaś nieuczciwa firma. Zamówiłam i opłaciłam towar w styczniu, minęło pół roku, a towaru, ani żadnej sensownej informacji o nim nie mam. Infolinia nie działa, zablokowana możliwość dodawania opinii o SHIPGRATIS.EU na CENEO, kontakt z klientem praktycznie nie istnieje. Nie polecam. Zdecydowanie.
Strata pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mario11111111
link | zgłoś
2020-07-24
*.156.3.*
Obiektywna opinia wyrolowanego klienta :( W dniu 25.05.2020r.nabyłem prawdopodobnie cudowną czapkę,która miała dotrzeć do mnie do dnia 05.07.2020r. Jakoś do dnia dzisiejszego nie zostałem oczarowany fizycznie przedmiotowym wyrobem.
Nie dostrzegam
Za mała rubryka aby opisać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bozena Pruszyńska
link | zgłoś
2020-07-23
*.156.1.*
Ateli,pay2.sg/4101068169 pod takim numerem adresem zamawiałam dni 4 czerwca 20r rękawice jednorazowe 4 opakowania na kwotę 67,20 do dnia dzisiejszego nie mam towaru ...ani zwrotu gotówki ???bożena Pruszyńska Olsznyn
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-07-23
*.146.224.*
Towar bardzo słabej jakości , kupowałam sukienkę przyszła cienka szmatka , która nie ma nic wspólnego ze zdjęciem. chińszczyzna nie polecam, towar odsyłam.
jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2020-07-20
*.254.171.*
Towar prosto z Chin!!!buty przyszły w czarnym worku. Śmierdzące dziadostwo. Po 2 miesiącach oczekiwania na SKÓRZANE BUTY przyszły śmierdzące buty, nieforemne, cała noga wysuwa się do przodu. A o owej SKÓRZE lepiej się nie wypowiadac. Omijać sklep szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beata
link | zgłoś
2020-07-20
*.191.141.*
Ta firma to skandal! Zamówionego towaru nie przysyłają tylko co trochę przesuwają termin dostawy. Towar zamówiłam w marcu, miał do mnie dotrzeć w maju. Oczywiście nie dotarł, a podano następny termin - lipiec. No i oczywiście nadal nie ma (dzisiaj termin minął) i podano mi kolejny termin - sierpień. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MELA
link | zgłoś
2020-07-20
*.75.99.*
Nie polecam zakupów na tej stronie. Czekam na towar od 19 maja i do dnia dzisiejszego nie dotarł. W czasie oczekiwania dwa razy zmienił się termin doręczenia :( Masakra jakaś.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?