Opinie o ShipGratis

3.3 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 302
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kasia
link | zgłoś
2018-01-03
*.249.89.*
Zamowilam 2lancuszki dostalam potwierdzenie wysylki i ze dostarcza28 grudnia 2017 niestety mamy juz styczen a przesylki nie ma pisze do nich meile ze jeszcze nie otrzymalam przesylki zero odzewu z ich strony. Zaplacilam wiecej z tym ze przez 5dni mialo dojsc pocze kam do piatku i wybiore sie na po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2017-12-11
*.14.0.*
Zamówiłam kurtkę - beznadziejna, odstąpiłam od umowy i odesłałam wrócili mi koszty przesyłki, natomiast koszty za kurtkę nie, wysyłam maile to nie odpowiadają, wysłałam już wezwanie do natychmiastowego zwrotu pieniędzy, poczeka jeszcze kilka dni i zgłoszę ich do UPKiK i na prokuraturę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2017-11-30
*.254.137.*
Zamawiałam zegareczek. Jestem bardzo zadowolona z poziomu obsługi. Ceny są przystępne. Jest wiele promocji.
niskie ceny, wiele promocji
długi termin dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2017-11-29
*:b401:5650:*
Od niedawna robię zakupy w sklepie Shop gratis. z produktów oferowanych przez firmę jestem zadowolona. Rzeczy które zakupiłam są dobrej jakości a co najważniejsze z przystępnymi cenami.
dobra jaość towaru, niskie ceny promocyjne
długi okres oczekiwania na zamówiony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2017-11-29
*.163.160.*
z pierwszego zamówienia byłam zadowolona tylko zbyt długo czekałam.Teraz złożyłam 2 następne zamówienia i zobaczymy ile będę czekała?No i nie dostałam potwierdzenia ze pieniążki wpłyneły ,a mineło 9 dni
zbyt długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anja
link | zgłoś
2017-11-28
*.64.50.*
Reklamowałam niedostarczenie zamówionego towaru. Moja reklamacja została załatwiona w sposób zadawalający mnie, dodatkowo otrzymałam kupon bonusowy,który wykorzystałam składając zamówienie nr 4100031399. Zamówiony Towar został przysłany w oznaczonym terminie. Dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-11-28
*:29e1:604e:*
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2017-11-28
*.103.156.*
Daje radę, produkty są fajne, czas oczekiwania można by poprawić, ale firma uczciwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-11-28
*.167.109.*
Super sklep,towary wysokiej jakości, dostawa zgodna z opisem i zdjęciami. Obsługa bardzo dobra, polecam wszystkim!!!! nr zamówienia:4100045609.
dobra jakość towarów
zbyt długi okres oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara Kultys
link | zgłoś
2017-11-27
*.163.129.*
Z zamówionego towaru jestem zadowolonoa i był adekwaty z obrazkiem.Jest tylko długi czas oczkiwania. Złożyłam 2 następne zamówienia ,zobzczymy czy będe zadowolona i ile będe czkała.Pozdrawiam
dobry towar
zbyt długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
minionek
link | zgłoś
2017-11-24
*.254.235.*
Uwaga na ten portal- właciciel wystawia opinie za kase!!!
nie ma
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MałgośKa
link | zgłoś
2017-11-24
*.254.142.*
Moja opinia jest jednoznaczna!Zawsze chętnie tu wracam :)!!!Jestem w pełni zadowolona z zakupów !!! 4100066735 - oto mój nr zamówienia :) . Pozdrawiam serdecznie!!!
Wspaniały kontakt
Czas oczekiwania na przesyłkę troszkę wydłużony ale warto poczekać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2017-11-22
*.0.123.*
Oczekiwanie na przesyłkę zgodne z oferta i informacja . Jakość zamówionego produktu zgodna z oczekiwaniem. Polecam .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...