Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 350
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Barbara
link | zgłoś
2017-11-29
*.163.160.*
z pierwszego zamówienia byłam zadowolona tylko zbyt długo czekałam.Teraz złożyłam 2 następne zamówienia i zobaczymy ile będę czekała?No i nie dostałam potwierdzenia ze pieniążki wpłyneły ,a mineło 9 dni
zbyt długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anja
link | zgłoś
2017-11-28
*.64.50.*
Reklamowałam niedostarczenie zamówionego towaru. Moja reklamacja została załatwiona w sposób zadawalający mnie, dodatkowo otrzymałam kupon bonusowy,który wykorzystałam składając zamówienie nr 4100031399. Zamówiony Towar został przysłany w oznaczonym terminie. Dziękuję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2017-11-28
*:29e1:604e:*
Super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysiek
link | zgłoś
2017-11-28
*.103.156.*
Daje radę, produkty są fajne, czas oczekiwania można by poprawić, ale firma uczciwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-11-28
*.167.109.*
Super sklep,towary wysokiej jakości, dostawa zgodna z opisem i zdjęciami. Obsługa bardzo dobra, polecam wszystkim!!!! nr zamówienia:4100045609.
dobra jakość towarów
zbyt długi okres oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Barbara Kultys
link | zgłoś
2017-11-27
*.163.129.*
Z zamówionego towaru jestem zadowolonoa i był adekwaty z obrazkiem.Jest tylko długi czas oczkiwania. Złożyłam 2 następne zamówienia ,zobzczymy czy będe zadowolona i ile będe czkała.Pozdrawiam
dobry towar
zbyt długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
minionek
link | zgłoś
2017-11-24
*.254.235.*
Uwaga na ten portal- właciciel wystawia opinie za kase!!!
nie ma
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MałgośKa
link | zgłoś
2017-11-24
*.254.142.*
Moja opinia jest jednoznaczna!Zawsze chętnie tu wracam :)!!!Jestem w pełni zadowolona z zakupów !!! 4100066735 - oto mój nr zamówienia :) . Pozdrawiam serdecznie!!!
Wspaniały kontakt
Czas oczekiwania na przesyłkę troszkę wydłużony ale warto poczekać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2017-11-22
*.0.123.*
Oczekiwanie na przesyłkę zgodne z oferta i informacja . Jakość zamówionego produktu zgodna z oczekiwaniem. Polecam .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czesław
link | zgłoś
2017-11-22
*.5.200.*
Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony z usług ShipGratis. Towary pełno wartościowe z realizacją bez uwag. I oby tak nadal. Z pozdrowieniami Czesław Kozłowski z Wrocławia tel.601-775286
Bardzo dobra jakość.
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
KasiaM
link | zgłoś
2017-11-18
*:4b0:4cee:*
Jestem zadowolona z zakupow a czas oczekiwania na dostawe nie roznil sie od podanego i dziwi mnie ze ktos ma pretensje o to skoro wszystko jest wiadome podczas zamawiania. A jak chce sie miec cos szybciej a nie łapac okazje to sa sklepy stacjonarne i na juz mozna miec co sie znajdzie a nie narzekac. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-11-18
*.254.224.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w waszej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-11-17
*.24.213.*
Super sklep.
Bardzo przyjazna strona internetowa z ofertą handlową, profesjonalna obsługa.
Dość długi termin dostawy ale przewidywany.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...