Opinie o ShipGratis

3.4 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 332
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2017-11-05
*.190.136.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Zamówiłam kukiełki pluszaczki i przyszły takie jakie były pokazane na zdjęciach,urocze.Dziecko bardzo zadowolone i uwielbia się nimi bawić :) Czas wysyłki zgodny z oczekiwaniami ,akurat trafiłam na składówkę więc produkt dotarł do mnie w ciągu 4 dni. Zamówiłam je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2017-10-14
*.75.92.*
Od dawna tu kupuję. To jakieś drobiazgi biżuteryjne i inne.Nie kupuję ubrań.Natomiast z biustonoszy jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest tanie.Niektóre rzeczy rozdaję,bo przy tych cenach można sobie na to pozwolić. Czeka się długo,ale nie zdarzyło się,żeby czegoś nie przysłali. co prawda,że te pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-08-23
*.0.84.*
Nie polecam, wygląda jakby produkty wysyłane byly z aliexpress, bo czas realizacji i kraj pochodzenia się zgadza tylko cena znacznie wyższa, do tego zdjęcia poglądowe różnią się od rzeczywistego towaru... do tego nie można zamieścić negatywne opinie o o ich produkcie na ich stronie. nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2017-08-18
*.28.30.*
Nie miałam żadnego problemu , kupiłam piękny szaliczek zapłaciłam 13.08.2017 i dzisiaj towar otrzymałam ( 18.08.2017).Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Chętnie polecę sklep znajomym.
Towar zgodny z opisem, informacja jak wypełnić przelew . Dla mnie super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-04-05
*.21.26.*
Zamówiłam i zapłaciłam,na e-maila dostałam informacje o terminie dostawy i przesyłkach,na początku nie mogłam się połapać jak mam wypisać dane do przelewu,ale poradziłam sobie,już dostałam jeden produkt zgodnie podanym terminem na fakturze,wysyłają poleconym,dla mnie sklep super,fajne produkty,teraz [rozwiń/zwiń]
produkty super
długi czas oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
kwiatek
link | zgłoś
2017-03-18
*.23.95.*
Ja nie miałam żadnych problemów podczas robienia zakupów,może wątpliwość jak wszystko wpisać w przelewie jaki podali,ale poradziłam sobie,status zapłacone,faktura.Jak dla mnie i wielu innych osób wszystko ok,fakt,że czeka się do 40 dni na dostawę,ale warto.
super produkty w przystępnej cenie
długi czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
konderski
link | zgłoś
2015-03-01
*.209.158.*
Ja nie miałem żadnych problemów podczas robienia zakupów w ShipGratis. Zamówione nasionka dotarły do mnie na czas, cieszę się, bo zapłaciłem za nie w promocji dosłownie grosze. Jak dla mnie wszystko ok
dużo promocji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...