Opinie o ShipGratis

2.9 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 732
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Janina
link | zgłoś
2020-03-19
*.47.60.*
Z innych opinii wynika, że jakiś Czech z miasta PLZEN ul. Repna 32 po prostu uprawia złodziejski fach!!! Chyba nie pozwolimy, aby jakiś Czech okradał nas w naszym własnym kraju. Proszę innych oszukanych o kontakt na mój mail /[email protected]/, aby zgłosić sprawę prokuraturze. Nie łudźcie się, towa [rozwiń/zwiń]
żadnych zalet
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-03-19
*.47.60.*
Firma ShipGratis to jedno wielkie złodziejstwo!!! Od 28 października 2019 br! czekam na realizację zamówienia; dokonałam zakupu na kwotę 850,40 zł. Otrzymałam część zakupu i wszystko jest do wyrzucenia, nie ma nic wspólnego z fotkami i opisem! Np.kupione sweterki o rozmiarze 50 okazały się sweter [rozwiń/zwiń]
żadnych zalet
firma kasuje pieniądze i na tym kończy swoją działalność; nie ma pojęcia jaki towar jest wysyłany i czy w ogóle jest wysyłany; bezczelny złodziej nie firma!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARIAN
link | zgłoś
2020-03-17
*.142.3.*
ZAMÓWIŁEM 2 PARY BUTÓW OTRZYMAŁEM NA RAZIE JEDNA SA TO BUTY KTÓRE NAZYWAJĄ SIĘ RAJ ,SA TO BUTY BADZO WYGODNE MIEKKIE LEKKIE ,MAMNADIEJE ZE TE DRUGIE BĘDĄ O PODOBNYCH PARAMETRACH
TAK JAK WYŻEJ A DO TEGO FAJNIE WYGLĄDAJĄ
NA RAZIE BEZ WAD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bozena
link | zgłoś
2020-03-17
*.150.232.*
Czekam od poczatku lutego dostawa miala byc za 30dni podzis dzien nic niedostalam. Pisza o opinie z zadowolenia zakupu. Powinni wiedziec ze towar do klijenta niedotarl -niemaja potwierdzenia. CZEKAM DALEJ!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2020-03-16
*.190.199.*
Czekam na zamówione buty już m-c .To kpina !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jabłońska Teresa
link | zgłoś
2020-03-15
*.0.69.*
sukienke Madison kod.263031cp.c.sp.59.83 zł Zapłaciłem na podane konto i cisza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-03-15
*:fb3f:b248:*
Zamówiłam sprzęt elektroniczny 3 lutego. Przeczytałam na stronie sklepu że dostawa może trwać nawet do 40dni (pewnie roboczych) . Więc czekałam. Ale coś mnie podkusiło by przeczytać opinie na tej stronie i przeraziłam się. Bałam się że mogę być oszukana jak tu niektórzy piszą. Ale bardzo się myliłam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-03-14
*.173.253.*
Zamówiłam towar, ale przed zapłaceniem szukałam opinii o tym sklepie. Dziękuję,że przeczytałam. Pieniędzy nie wysłałam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
p22
link | zgłoś
2020-03-13
*.133.243.*
Firma nieżetelna. Brak możliwości złożenia reklamacji. Towar zamówiłem 28.01.2020 i zerom reakcji. Pieniądze wpłacone a towaru brak. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-03-12
*.114.234.*
Dnia 10-02-2020 zamówiłam sukienkę i oczywiście od razu zapłaciłam . Do dzisiaj ani widu ani słychu.Jeśli jest ktoś kto wygrał z nimi sądownie to może coś na ten temat napisze.Firma na bezczelnego naciąga ludzi i po zapłaceniu ma ich daleko wiadomo gdzie.
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?