Opinie o ShipGratis

3.1 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 673
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Waldek
link | zgłoś
2020-01-30
*:f159:a73e:*
Przesyłka doszła szybciej niż się spodziewałem. Wszystko OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldemar
link | zgłoś
2020-01-30
*.212.170.*
TRAGEDIA!!! Towar idzie z Chin :( czyli prościej zamówic przez Aliexpress skąd jest i TANIEJ i ŁATWIEJ dokonac zwrotu. Tu towar należy odesłać do ..... Czech :( paczka bagatela 40 zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2020-01-29
*.105.176.*
Produkt zgodny z zamówieniem i szybko dostarczony.
towar spełnił oczekiwania
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-01-29
*.255.102.*
Ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisława
link | zgłoś
2020-01-28
*:13c0:273e:*
Tragedia!!! Czapka beznadziejna, niezgodna z ofertą pokazaną na zdjęciu i zamówieniem!! Chcąc zwrócić należy towar odesłać do Republiki Czeskiej i opłacić przesyłkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Krzyszto
link | zgłoś
2020-01-28
*.190.139.*
Sklep dla głupich głupszych. Zamówiłem buty skórzane, dostałem szmaty. Wlasniglupol ja zamówiłem ,jeszcze głupszy wysłał. Jest daleko i nic mu nie zrobię. Sklep pośredniczy i wie z kim handluje. To są żółte złodzieje, bo wiedzą że za100 zł nikt się niebedzi zabijał bo i tak nic to nieda. Ostrzegam [rozwiń/zwiń]
Zadnych
To typowy brak kultury. Zero !!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2020-01-24
*.23.199.*
Unikac jak ognia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kongo
link | zgłoś
2020-01-23
*.156.25.*
JAK ONI JESZCZE SIĘ UTRZYMUJĄ NA RYNKU, SKORO W SIECI JEST MASA SKARG Z ROKU 2015!!! ZŁÓŻCIE RAZEM JEDEN ZBIOROWY POZEW, BO TAK TO NIKT SIĘ TYM NIE ZAJMIE, A ONI WŁAŚNIE NA TO LICZĄ I TYLE LAT WYCIĄGAJĄ KASĘ ! CO ZA BANDA OSZUSTÓW I KRĘTACZY. DOBRZE, ŻE PRZED ZAMÓWIENIEM POCZYTAŁEM OPINIE, BO [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2020-01-22
*.248.157.*
dziękuję za szybkie dostarczenie legowiska wysokiej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PAWEL
link | zgłoś
2020-01-22
*.1.243.*
6 października zamówiłem kurtkę jesienną, czekam,czekam najpierw miało być po miesiącu , potem ostateczny termin to grudzień, nic nie ma. 20 stycznia przypomniałem sobie o całej sytuacji i na stronie zgodnie z ich regulaminem zareklamowałem transakcje żądając zwrotu na konto. Pół dnia później dosta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?