Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 218
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
mariola
link | zgłoś
2018-07-23
*.238.107.*
nie polecam sklepu. towar zamówiłam i opłaciłam 14.05.2018r. Dzisiaj jest 23.07.2018r i towaru nie mam. Podobno mam go dostać do 28.07.2018r ale, jak zaznaczyła niemiła, obcesowa Pani na infolinii ( o dziwo, odebrała telefon, z reguły nikt pod tym numerem nie odbiera), kurier przyniesie mi awizo- [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
shipgratis.eu
link | zgłoś
2018-07-23
*.47.102.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://shipgratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10-16) w celu wyjaśnienia sytuacji i z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-07-18
*:6b4e:420c:*
Wszystko zgodnie z moim zamówieniem. Dzięki bardzo zamówienie nr4100275764
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-07-16
*.205.12.*
Nie dajcie się nabrać na te pozytywne opinie, sami je piszą bo za dużo mieli by negatywnych. Sprzedają jakieś tandetne podróby i jak chcesz oddać to na zwrot pieniędzy nie masz co liczyć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misiek6116
link | zgłoś
2018-07-13
*.47.1.*
zamówienie nr.4100271056 zgodn z umowa i szybki termin,polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ellendur
link | zgłoś
2018-07-13
*.160.156.*
towar świetny
nie trzeba wymieniać baterii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-07-13
*.253.210.*
Pozytywne opinie piszą sobie sami. Czas realizacji zamówienia 10 dni - KPINA!!!!! Później napiszą że towar dostaniecie w przeciągu dwóch miesięcy, ja czekam już pięć tygodni i nic.
-
Czas realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-07-10
*.252.60.*
Oszuści !!! Z reklamacją odsyłają do nieistniejącej firmy w Czechach. A co najśmieszniejsze ten badziew który mi przysłali został z równie nieistniejącej firmy w Piotrkowie Trybunalskim. Do której rzecz jasna się nie przyznają.
żadnych zalet
towar i rozmiarze dziecka do tego nie ten który zamówiłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-07-09
*.146.171.*
Towar zgodny z opisem na aukcji (nr zam - 4100281236 )
zgodnie z opisem
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Włodzimierz
link | zgłoś
2018-07-09
*.235.147.*
towar, realizacja zamówienia,wszystko super. polecam zakupy w tym sklepie.
dobre ceny, solidna informacja, szybkość realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Danuta
link | zgłoś
2018-07-09
*.235.183.*
Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem nr4100269979.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-07-09
*.252.60.*
oszuści!!! nie dość, że czekałam na przesyłkę dwa miesiące to zamiast zamówionych i zapłaconych bluzek, przysłano mi coś w rodzaju góry od piżamki o rozmiarze 10-cioletniego dziecka. Odesłałam, ciekawa jestem czy zwrócą mi pieniądze bo na wiadomości nie odpowiadają
żadnych zalet
towar nie ten który zamówiłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2018-07-09
*.76.178.*
Nie polecam tego sprzedawcę, ja na swoje zamówienie czekam już 53 dni i nie wiem czy wogóle dojdzie!Szczerze odradzam!!!!!
Czas oczekiwania absurdalny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...