Opinie o ShipGratis

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 226
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Elżbieta
link | zgłoś
2018-06-04
*.95.54.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, rzeczy ładne, dobrej jakości i oryginalne, nr zamówienia 4100260208 oraz nr 4100227845
jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-06-03
*.212.183.*
Jestem bardzo zadowolona z produktów tego sklepu oraz szczerości. Jasno napisane skąd pochodzi towar oraz ile będzie trwała dostawa. Produkty jak i cena są niezwykle atrakcyjne więc moim zdaniem warto nie raz poczekać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania
link | zgłoś
2018-05-31
*.70.218.*
Zamówilam łancuszek na nogę.Trwało to bardzo długo.Ale musimy zaznaczyć dobrze opcję.Pisałam kilka razy i za kazdym razem inna odpowiedz.Jednak kochani musimy wiedziec ,że towar idzie z zagranicy.Jedynym mankamentem jest brak konkretnej odpowiedzi.Co do towaru ,który zamówilam jest idealny Po prostu [rozwiń/zwiń]
Towar identyczny jak na zdjęciach:)
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-05-30
*.41.24.*
polecam
ok
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2018-05-30
*.31.35.*
Nie polecam. Czas oczekiwania ok.bo była informacja lecz nasionka które zamówiłam dotarły bez nazwy, w końcu po kilku meilach udało im się ustalić co jest w danej paczce.Z roślinek większość nie zeszła,trawa niebieska jest zwykła zielona. Zwrotu gotówki nie chcą zrobić,proponują bon lecz ja z niego [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
teresa
link | zgłoś
2018-05-29
*.179.246.*
moje zamówienie to nr.4100210472 biustonosz na duży biust leży idealnie rozmiar taki jaki noszę,
pięknie podtrzymuje biust,optycznie mniejszy biust
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika_julia
link | zgłoś
2018-05-28
*.158.111.*
ZAMÓWIŁAM BLUZECZKE Z KORONKĄ.DOTARŁA PO OK. 6 TYGODNIACH.CZAS OCZEKIWANIA DŁUGIA ALE TAK BYŁO ZAZNACZONE W OFERCIE. BLUZECZKA ZGODNA Z OPISEM, JAKOŚĆ OK. MOGĘ POLECIC ZAKUPY NA SHIPGRATIS.
niska cena, DOBRA JAKOŚĆ
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2018-05-27
*.172.235.*
Zamowilam nasiona trawy ozdobnej a otrzymalam wiory nie wiadomo z kad.wszystko pieknie ladnie ale tylko na zdjeciach.dlugi czas oczekiwania na przesylke.nie pilecam
Szajs
Szajs
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2018-05-25
*.172.239.*
Brak towaru i zwrotu gotówki. Nie polecam!!!!
Brak towaru i zwrotu pieniedzy. Nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2018-05-23
*.190.174.*
Zakupiłam na tej stronie koszulkę w prążki, z której jestem bardzo zadowolona. Jest dobra jakościowo, świetnie leży i do tego ma niską cenę. Mam w planach kupić kolejne rzeczy. https://shipgratis.eu/damske-lezerni-triko-s-prouzkovanym-motivem-ss?feedback=1&utm_source=review_link&utm_medium=email& [rozwiń/zwiń]
Dobra jakość, niska cena
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karina
link | zgłoś
2018-05-22
*.254.180.*
Moje ostatnie zamówienie to 4100264844.Czekam na dostarczenie.Jestem dopiero od niedawna klientka,więc nie mogę jeszcze wypowiadać się na temat sklepu którego CO poznałam.Mogę jedynie powiedzieć,że na moje nurtujące pytania bardzo szybko i zrozumiałe dostałam odpowiedzi.Mimo różnych opinii które prz [rozwiń/zwiń]
Niskie ceny
Długi czas oczekiwania na towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kania
link | zgłoś
2018-05-18
*.48.32.*
Ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lidka555
link | zgłoś
2018-05-17
*.182.179.*
Moje zamówienie 4100229832 4100217405 4100157651 Czekam na dalsze przesyłki i polecam.
niska cena
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...