Opinie o ShipGratis

3.3 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 306
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
tatanka26
link | zgłoś
2019-01-25
*.19.165.*
NIE POLECAM!!! Firma w Czechach. Zamawiają u Chińczyka za Twoje pieniądze, przesyłka prosto z Chin na twój adres. Mnie po 2 miesiącach przysłali kurtę za dużą o 2 rozmiary. Reklamacja ma wyglądać tak: Teraz mam odesłać (na swój koszt) do Czech, tam rozpatrzą reklamację, i dostanę kupon na dalsz [rozwiń/zwiń]
brak
porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grażyna
link | zgłoś
2019-01-24
*.191.150.*
czy ktoś zna adres albo telefon do tej firmy nie mam towaru ani zwrotu pieniędzy, a czekam ponad 2 miesiące
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIRA
link | zgłoś
2019-01-24
*.46.168.*
Uwaga!!!!! - oszuści zamówiłam towar 30.11.18 i do dziś nici z przesyłki. Po telefonie od firmy okazało się że zamówienie powinnam otrzymać 20.02.2019 czyli prawie 90 dni a nie (15-50 jak podali przy zamówieniu).Śmiem twierdzić iż obracają pieniędzmi klientów dla a towaru nie dostarczają licząc na t [rozwiń/zwiń]
brak
porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2019-01-19
*.47.102.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://shipgratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10-16) w celu wyjaśnienia sytuacji i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alapio
link | zgłoś
2019-01-17
*:db0b:5740:*
Korzystam z usług Shipgratis.eu trzeci rok. Zamówiłem i otrzymałem 24-a przesyłkę. Czasami czekałem bardzo długo, ale zawsze podkreślam zawsze! Towar otrzymałem. Dlatego też, polecam tą firmę wszystkim innym osobom.
Realizacja każdego zamówienia
Czasami zbyt długi okres oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
grazyna
link | zgłoś
2019-01-16
*.0.64.*
czekam na towar od 23.11.18 . Bezskutecznie.Oszusci.Nie kupowac.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Regina
link | zgłoś
2019-01-15
*:bf69:4091:*
NIE POLECAM !!! Zamówienie złożone prawie 2 miesiące temu, a towaru nadal nie ma. Zero kontaktu i jakiejkolwiek informacji o dostarczeniu. Żenada !!! Już nigdy więcej nic tam nie kupię i również wszystkim odradzam.
Żadnych
Wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ula24
link | zgłoś
2019-01-15
*.226.121.*
oszuści tylko zgłosić takich na POLICJĘ . mam ochotę to zrobić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzychu
link | zgłoś
2019-01-14
*.198.89.*
Opinia jest krotka: uzywajcie glow. Portal robi losowania zwyciezcow kazdego 3 dnia miesiaca, potem przedstawiaja ich zdjecia. Grudniowi zwyciezcy, polowa zdjec to zdjecia w plenerze - to ludzie w t-shirtach, lub koszulkach rozpietych po pas, w sloneczku. dziekuje.
cena
klamstwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-01-14
*.248.161.*
Zamówiłam zegarek i przelałam pieniądze na konto owej firmy.Zwrocilam się z zapytaniem jak długi jest czas oczekiwania na zamówiony produkt. Otrzymałam odp. że od 10 do 50 dni. Do dziś nie ma przesyłki. Zaznaczam że przelew zrobiłam 19 listopada a dziś 14 styczen. 20 listopada dostałam maila że kwot [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Iwona
link | zgłoś
2019-01-14
*.0.120.*
Nie kupowac!!! Oszusci, sprzedają chińskie badziewie, a o zwrocie kasy mozna pomarzyć tylko.
Brak
Szmelc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gemini
link | zgłoś
2019-01-14
*.105.213.*
Na towar czekam od początku grudnia i nic. Dopiero po otrzymaniu wiadomości o przesyłce otrzymałam informację, że TOWAR JEST SPROWADZANY Z CHIN. Nie polecam nikomu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2019-01-09
*.248.160.*
Czekam od pazdziernika i nic towar nie doszedł.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...