Opinie o ShipGratis

2.1 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wanda
link | zgłoś
2017-10-21
*.7.238.*
zakupiła sukienkę na zdjęciu bardzo ładna, która okazała się beznadziejna, zwróciłam, ale zwrotu pieniędzy nie mam. Na moje przypomnienia o zwrocie kwoty otrzymuję bzdurne odpowiedzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2017-10-14
*.75.92.*
Od dawna tu kupuję. To jakieś drobiazgi biżuteryjne i inne.Nie kupuję ubrań.Natomiast z biustonoszy jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest tanie.Niektóre rzeczy rozdaję,bo przy tych cenach można sobie na to pozwolić. Czeka się długo,ale nie zdarzyło się,żeby czegoś nie przysłali. co prawda,że te pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Wałecki
link | zgłoś
2017-10-14
*.47.224.*
To jest jakiś zlodziejski sklep, jakiś czas temu tj.2.10.2017r.kupiłem kurtkę do dziś żadnego odzewu.Szkoda słów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2017-10-13
*:746a:74ff:*
Nie dajcie się oszukać- to FIRMA KRZAK- TOWAR WOGÓLE NIE ZGODNY Z OPISEM! CZEKAŁAM PONAD M-C NA SZMATĘ!!!! MIAŁA BYĆ TO KURTKA JESIENNA A DOSTAŁAM NA LATO!!!! BEZ FAKTURY I BEZ METKI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2017-10-13
*.217.254.*
niestety tez padłam ofiarą tego złodziejskiego sklepu, niezaksięgowali moich przekazów,telefonów nie odbieraja, moja wina bo najpierw trzeba było przeczytać opinie o sklepie nie tylko na ceneo.A moze wspólnie zgłosimy to gdzieś...tylko gdzie? Zeby się zabrano za firmę...
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zosia
link | zgłoś
2017-09-28
*.0.122.*
szmelc czas oczekiwania nie 4 dni tylko 80dni to co dostałam to nawet na siebie nie włożę bo boję się że przy ściąganiu się potarga (strój kapielowy)wykończenie,materiał porazka zdjęcia super ale prawda bolesna szok.NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2017-09-20
*.7.129.*
Nie polecam to jakieś oszuści bo ja do dziś nie otrzymałam zamówienia,pisałam kilka krotnie i echo,czy ktoś ma telefon do nich bo nie mogę znależść,proszę na priv [email protected]
nie otrzymałam towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-08-23
*.0.84.*
Nie polecam, wygląda jakby produkty wysyłane byly z aliexpress, bo czas realizacji i kraj pochodzenia się zgadza tylko cena znacznie wyższa, do tego zdjęcia poglądowe różnią się od rzeczywistego towaru... do tego nie można zamieścić negatywne opinie o o ich produkcie na ich stronie. nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zofia
link | zgłoś
2017-08-18
*.28.30.*
Nie miałam żadnego problemu , kupiłam piękny szaliczek zapłaciłam 13.08.2017 i dzisiaj towar otrzymałam ( 18.08.2017).Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Chętnie polecę sklep znajomym.
Towar zgodny z opisem, informacja jak wypełnić przelew . Dla mnie super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Nowakowski
link | zgłoś
2017-07-28
*.67.253.*
Oszuści! Nie wysyłają miesiącami zamówionych rzeczy. Wysyłają po jednym produkcie, żeby nie płacić cła - sami się przyznali! Zamówiłem pięciu produktów miesiąc temu - dostałem najtańszą rzecz i tyle...
żadne
Oszukują, kradną nasze pieniądze - wysyłają tandety...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2017-07-26
*.47.10.*
Po prostu oszusci i tyle. Zamowilam piekna sukienke a po 1,5 miesiaca otrzymalam cos podobnego do szmaty podlogowe!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asia0508
link | zgłoś
2017-07-07
*.221.121.*
ja jeszcze niedokonałam żadnego zakupu i już nie dokonam, wszystkie rzeczy rozpoznaje z alieexpres, które tam kosztuja 4 zł a tu już 0d 12tu wzwyż.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Młoda
link | zgłoś
2017-06-30
*.128.19.*
Nie polecam tego sklepu. To oszuści, sprzedają tandetne podróbki, które ledwo przypominają produkt ze zdjęcia. Niestety okazja to żadna nie jest bo towar nawet nie jest wart tej obniżonej ceny.Na fb kasują negatywne komentarze mówiące o tym. Ciekawe, że pod tyloma zdjęciami jakie mają na stronie nie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?