Opinie o ShipGratis

3.4 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 278
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Monika
link | zgłoś
2018-12-11
*.159.184.*
Kurtka zimowa to tragedia, brak poszanowania dla klienta, dziwne formularze zwrotu, brak kontaktu telefonicznego, jak nie zwrócą pieniędzy to podam ich do sądu. To kpina by coś takiego wysyłać a na zdjęciu całkiem inna kurtka widnieje, jak dla mnie to oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-12-11
*.173.1.*
Brak slow! Zamowiona kurtka zimowa a przyszla wiatrowka, dosłownie wiatrowka! Nie polecam!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2018-12-09
*.182.183.*
Zapłaciłam za produkt w grudniu 2017 roku do dzis go nie otrzymałam.Czterokrotnie składałam reklamacje bez skutku.Jak długo można czekać.?Moja cierpliwość się skończyła.Wystawiam sprzedawcy negatywną opinie wszędzie gdzie będzie to możliwe.Bardzo jestem zawiedziona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-12-08
*.63.86.*
strój kom,zamówiłam w pazdzierniku czekałam miesiac ale dotarł po tel był ochydny odeslałam go jest listopad ja jeszcze nie dostałam zwrotu pieniedzy wstyd nie kupujcie tam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
arnika52
link | zgłoś
2018-12-08
*.191.179.*
Ciekawe dlaczego nie podają numeru telefonu. To chyba firma krzak.
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
arnika52
link | zgłoś
2018-12-07
*.191.197.*
23.11.18 zamówiłam w tym sklepie czapkę i do chwili obecnej jej nie otrzymałam. Na moje reklamacje nie ma żadnych odpowiedzi. Uważam, że jest to firma nieuczciwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-12-06
*.25.231.*
do tej pory nie otrzymałam zamówienia... 1.12.2018 wysłaliście do mnie e-mail o treści ? - czy jestem zadowolona z przesyłki ? Jak mam być zadowolona skoro czekam ponad 2 miesiące i nie mam jej ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2018-12-06
*.173.112.*
Co jest z waszą strona mc temu zapłaciłem za kurtkę której nie ma tel nie odpowiadaj a proszę wysłać zwrot kosztów lub towar maja państwo 2 dni inaczej zgłaszam wyłudzenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-11-30
*.248.75.*
Wszystko załatwione precyzyjnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis
link | zgłoś
2018-11-30
*.47.102.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://shipgratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10-16) w celu wyjaśnienia sytuacji i z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
swietlana
link | zgłoś
2018-11-29
*.127.91.*
TRAGEDIA!!!!!!prosze uwazac!!! OSZUSCI!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A4
link | zgłoś
2018-11-29
*.48.164.*
UWAŻAJCIE NA OSZUSTÓW - nie realizują poprawnie zamówień - piszą głupoty - nie otrzymałem właściwego towaru. Brak konkretów i odpowiedzi z ich strony . Zamówiłem towar właściwy a otrzymałem źle spakowany to moja wina i każą odesłac do Czech na mój koszt bo to nie pomyłka ich tylko jak to okreśjają b [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME WADY - UWAŻAJCIE na OSZUSTÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam W
link | zgłoś
2018-11-29
*.48.164.*
Niestety firma nie poważna - złożyłem zamówienie ktore dotarło w określonym na stronie czasie, niestety nie było to zamówienie które składałem , osoba która ze mną kontaktowała się tylko mailowo - bardzo żadko odpisuje ( brak mozliwości kontaktu przez telefon ) powiedziała że to nie jest bład tylko [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME WADY - UWAŻAJCIE na OSZUSTÓW
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...