Opinie o ShipGratis

3.2 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 226
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katarzyna
link | zgłoś
2018-05-17
*.0.1.*
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM. Płaszcz kupiłam i zapłaciłam przelewem w dniu 22.03.2018 r., a do dnia dzisiejszego (17.05.2018r.) nie otrzymałam ani zakupionego towaru ani pieniędzy. Sprawę zgłaszam na policję i do rzecznika praw konsumenta. OSZUŚCI!!!
BRAK
NIE OTRZYMAŁAM ANI PRZEDMIOTU ANI ZWROTU PIENIĘDZY PO 2 MIESIĄCACH
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BW
link | zgłoś
2018-05-17
*.189.136.*
zamówienie złożyłam i zapłaciłam początkiem marca,mamy 17 maj,minął dawno termin dostarczenia przesyłki, po zgłoszeniu wyznaczono nowy termin...to KPINA Z KLIENIA ile można czekać na towar!!! prosiłam o zwrot pieniędzy,niestety bez odzewu. OSZUSTWO W BIAŁY DZIEŃ, NIKOMU NIE POLECAM SHIPGRATIS
brak
nie dostarczona przesyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2018-05-16
*.0.124.*
Nie polecam. Na zamówienie czekam już 2 miesiące. Ponownie wyznaczono mi nowy termin realizacji.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arturarde
link | zgłoś
2018-05-15
*.65.80.*
Towar nie dotarł mimo licznych interwencji i kolejnych terminów i kilku miesięcy oczekiwań towaru nie ma PIENIĘDZY NIE CHCĄ ODDAĆ
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-05-14
*.146.232.*
Polecam, informacja pełna o zamówieniu nr 4100207566 i czasie oczekiwania..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jadwiga
link | zgłoś
2018-05-13
*.4.87.*
Od niedawna robię zakupy w ShipGratis, ale już nabrałam zaufanie. Przesyłki otrzymuję w określonym terminie. Ostatnie zamówienie nr 4100238567 dotarło kilka dni przed terminem. Złożyłam kilka kolejnych zamówień,mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2018-05-13
*.253.171.*
Nie polecam, przesyłka nie doszła do mnie choć czas oczekiwania miał być do 30 dni. Nagle po reklamacji informują mnie, że realizacja może potrwać 90dni. Nie można wystawić na stronie negatywnego komentarza, odrzuca. Pozytywny wszedłby bez poblemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poli
link | zgłoś
2018-05-10
*.229.209.*
Towar okazał się niskiej jakości, produkcji chińskiej. Po odesłaniu nie doprosicie się pieniędzy. Nie polecam tego sklepu pod każdym względem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2018-05-09
*.64.54.*
Wszystko byłoby Ok, gdyby nie bardzo długi termin dostawy. Czekanie na towar 1,5 miesiąca od zamówienia jest właściwie nie do przyjęcia. Jest trochę ciekawych pod względem ceny produktów, ale z szybkością dostawy powinniście coś zrobić. W przeciwnym wypadku nie zyskacie nowych klientów, a starzy ode [rozwiń/zwiń]
cena towarów i darmowa dostawa
czas oczekiwania na zamówiony towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2018-05-09
*.229.209.*
Sklep nie jest uczciwy, jeśli chodzi o zwrot pieniędzy. Mija miesiąc i nie mogę wyegzekwować swoich pieniędzy. Sprawę więc kieruję do Federacji Konsumentów, która skutecznie odzyskuje należności. Ma możliwość również nakładać stosowne kary.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
grzegorz
link | zgłoś
2018-05-08
*.151.100.*
to jest wielka ściema powiadomiłem już organy ścigania napiśmie
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grzegorz
link | zgłoś
2018-05-08
*.151.100.*
te opinie piszą sobie sami UWAGA to oszusci
rzadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
teresa 4100200549
link | zgłoś
2018-05-07
*.72.225.*
super polecam trochę trzeba poczekać ale polecam
termin
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...