Opinie o ShipGratis

3.1 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 680
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Imd1dc
link | zgłoś
2019-07-22
*.205.136.*
klapki przeciw haluksom chińskie badziewie za80zł nie można w tym chodzić
zadnych
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julita
link | zgłoś
2019-07-15
*.196.13.*
Zamówiony strój kąpielowy przyszedł po 3 tygodniach. Jakość zadowalająca, chociaż na zdjęciu wydawał się bardziej "dopracowany".
Jakość zadowalająca, niedługi czas oczekiwania
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hania
link | zgłoś
2019-07-12
*.28.65.*
Zamówiłam klapki przeciw haluksom w opisie klapki miały korygować haluksy ale niestety tylko tuszuja przypadłość są za wysokie na pobiciu delikatnie mówiąc niewypał .ZA 80 zl można kupić jakieś ladne i wygodne sandalki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2019-07-11
*.48.18.*
13 maja zamówiłam sandały damskie, do dnia dzisiejszego nie dostałam przesyłki ani informacji kiedy dostanę. Ciekawe czy dotrą zanim lato się skończy?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
As
link | zgłoś
2019-07-10
*.113.126.*
Porazka zamówilem buty przyszly rozmiar 47 po reklamacji przyszly 42
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Barbara
link | zgłoś
2019-07-10
*.173.136.*
Zamówiłam klapki na haluksy 6czerwca i nadal czekam. Szkoda bo mogłabym już śmigać. A jeśli nie dotrą? Nigdy nie kupowałam przez internet i masz "babo placek"...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Błasik
link | zgłoś
2019-07-08
*.0.65.*
Zamówiłem już na shipgratis.eu 9 różnych produktów. Jestem mega zadowolony z jakości, wykonania oraz ich ceny. Nr zamówienia 4100603618,4100583070,4100585703,4100572406.To moje ostatnie które już dotarły do a poprzednio było ich już 5. Polecam shipgratis.eu każdemu.
Jakość, wykonanie oraz cena
Troszkę długo trzeba czekać na zamówiony produkt ale cóż coś kosztem czegoś. Darmowa wysyłka rekompensuje mi czas oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Błasik
link | zgłoś
2019-07-08
*.0.65.*
Jestem mega zadowolony z Shipandgratis oraz z waszego portalu. Jak dotychczas nie zawiodłem się na was. Polecam was moim znajomym, przyjaciółką i rodzinie.
Jakość, wykonanie oraz cena
Troszkę długo trzeba czekać na zamówiony produkt ale cóż coś kosztem czegoś. Darmowa wysyłka rekompensuje mi czas oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-07-06
*.173.169.*
Czekam na zaplacone zamowienie juz ponad tydzien mial byc w piatek i go nie otrzymalam. Sprawe prawdopidobnie zglosze na policje o popelnieniu przestepstwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigniew
link | zgłoś
2019-07-04
*.0.124.*
witam moja opinia,jest bardzo dobra,wszystko na 5 gwiazdek.jestem zadowolony z przesylki.polecam wszystkich,tego dostawce,i sprzedawce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?