Opinie o ShipGratis

2.9 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 732
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2019-07-06
*.173.169.*
Czekam na zaplacone zamowienie juz ponad tydzien mial byc w piatek i go nie otrzymalam. Sprawe prawdopidobnie zglosze na policje o popelnieniu przestepstwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigniew
link | zgłoś
2019-07-04
*.0.124.*
witam moja opinia,jest bardzo dobra,wszystko na 5 gwiazdek.jestem zadowolony z przesylki.polecam wszystkich,tego dostawce,i sprzedawce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elijanka
link | zgłoś
2019-07-01
*.231.100.*
Czekam na przesyłkę prawie miesiąc. O śledzeniu przesylki nie ma mowy. Jestem zawiedziona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wkosnica
link | zgłoś
2019-06-28
*.143.152.*
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Naprawdę odradzam dokonywania w nim zakupów! Zamówiłam płaszczyk zimowy Angelika 8 w kolorze białym,rozmiar XL.A co otrzymałam? Płaszczyk Angelika 8, ale w kolorze beżowym - rozmiar 3XL.Towar, który otrzymałam był zdecydowanie niezgodny z moim zamówieniem.Pła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2019-06-24
*.29.84.*
A nie pwadliście na to frajerzy, że to towar z aliexpress, banggood, czy gearbest ? Po co płacicie więcej tutaj ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Halina
link | zgłoś
2019-06-24
*.9.185.*
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Zamówiłam cztery produkty, z czego dwa nie są zgodne z zamówieniem. Podczas rozmowy telefonicznej poinfotmowano mnie, że towar mogę zwrócić przesyłką poleconą. Problem polega na tym, ze jeden produkt - zegarek mam wysłać do Czech, a drugi - lakier do Chin. To są ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDRZEJ
link | zgłoś
2019-06-21
*:1f0a:5775:*
SZANOWNI PAŃSTWO TOWAR NR.4100566325 ALARM NA WĘDKĘ 2 SZT. OTRZYMAŁEM BARDZO SZYBKO NIE TAK JAK MI PISALIŚCIE ŻE TRZEBA TROCHĘ POCZEKAĆ BO TOWAR IDZIE Z ZAGRANICY. A JEDNAK NIE BYŁO TO DŁUGO TOWAR OTRZYMAŁEM ZA KTÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.MOŻNA POLEGAĆ NA WAS I WASZE PODEJŚCIE DO KLIENTA. POLECIŁB [rozwiń/zwiń]
RZETELNOŚĆ , UCZCIWOŚĆ,POSZANOWANIE KLIENTA,SZYBKA OBSŁUGA.
NIE MA CO PISAĆ O WADACH, POPROSTU ICH NIE MA.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotrek1111
link | zgłoś
2019-06-16
*.31.131.*
Jeszcze tak beznadzuejnego sklepu nie widziałem. Na szczęście nie kupowałem droższe go produktu. Zamawiam bransoletkę dziewczynie i przez trzy tygodnie cisza. Musiałem kupić w innym. Tu było normalnie. Teraz założyliśmy się czy dostaniemy przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ShipGratis.eu
link | zgłoś
2019-06-14
*.47.102.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie są Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony w terminie, prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://ShipGratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10-16) w celu wyjaśnienia sy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2019-06-14
*.233.26.*
nie mam zastrzeżeń do sklepu internetowego. za zwroty tiwaru otrzymuje 115%zwrotu gotówki lub bon.Bardzo miła obsługa telefoniczna. moj nr zamówienia:4100510673-1
łatwoś w zamawianiu
długi czas oczekiwania na produkt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?