Opinie o ShipGratis

2.4 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 71
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Renata
link | zgłoś
2017-11-07
*.24.25.*
Dramat. Oszuści nic wiecej.Czekam na swój zapłacony towar 45 dni, po reklamacji nie ma ani towaru ani zwrotu gotówki. Sprawa dla policji, ale to za mała szkodliwosć. Pozew musiałby być zbiorowy!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2017-11-05
*.190.136.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.Zamówiłam kukiełki pluszaczki i przyszły takie jakie były pokazane na zdjęciach,urocze.Dziecko bardzo zadowolone i uwielbia się nimi bawić :) Czas wysyłki zgodny z oczekiwaniami ,akurat trafiłam na składówkę więc produkt dotarł do mnie w ciągu 4 dni. Zamówiłam je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mag
link | zgłoś
2017-11-01
*.28.112.*
czekam już 30 dni a teraz mi napisali ,że mają 40. Napisałam,że u mnie procedura jest prosta. Jak ktoś mnie oszukuje to składam zawiadomienie do prokuratury i tak ,jak już dwa razy w stosunku do innych sprzedawców to zrobiłam, tak zrobię i tym razem .Nie chodzi mi o 46 zł tylko o sam fakt oszustwa. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2017-10-29
*.253.243.*
Oszuści!!! Ponad miesiąc temu zamówiłam płaszcz,,,,, Nie ma ani płaszcza, ani kontaktu ze sklepem. Na moje @ dostają bzdurne odpowiedzi! Okradają ludzi. Trzeba coś z tym zrobić!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
B
link | zgłoś
2017-10-29
*.254.179.*
Ja już czekam na kurtkę miesiąc i dalej jej nie mam. Tragedia jakaś . Jeśli nie wyślą jeszcze do tygodnia Idę na policję. Tak nie może być .
Żadnych nie ma
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
layla
link | zgłoś
2017-10-25
*.8.149.*
ZAKUPY ZROBLIAM NA PRAWIE 200 ZL PO 15 DNIACH PRZYSZLY MI 3 DROBIAZGI , JEDNEGO NIE ZAMAWIALAM , TO JEDNA WIELKA SCIEMA, STRACILAM KASE.
ZADNYCH
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wanda
link | zgłoś
2017-10-21
*.7.238.*
zakupiła sukienkę na zdjęciu bardzo ładna, która okazała się beznadziejna, zwróciłam, ale zwrotu pieniędzy nie mam. Na moje przypomnienia o zwrocie kwoty otrzymuję bzdurne odpowiedzi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BARBARA
link | zgłoś
2017-10-14
*.75.92.*
Od dawna tu kupuję. To jakieś drobiazgi biżuteryjne i inne.Nie kupuję ubrań.Natomiast z biustonoszy jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest tanie.Niektóre rzeczy rozdaję,bo przy tych cenach można sobie na to pozwolić. Czeka się długo,ale nie zdarzyło się,żeby czegoś nie przysłali. co prawda,że te pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Wałecki
link | zgłoś
2017-10-14
*.47.224.*
To jest jakiś zlodziejski sklep, jakiś czas temu tj.2.10.2017r.kupiłem kurtkę do dziś żadnego odzewu.Szkoda słów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2017-10-13
*:746a:74ff:*
Nie dajcie się oszukać- to FIRMA KRZAK- TOWAR WOGÓLE NIE ZGODNY Z OPISEM! CZEKAŁAM PONAD M-C NA SZMATĘ!!!! MIAŁA BYĆ TO KURTKA JESIENNA A DOSTAŁAM NA LATO!!!! BEZ FAKTURY I BEZ METKI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2017-10-13
*.217.254.*
niestety tez padłam ofiarą tego złodziejskiego sklepu, niezaksięgowali moich przekazów,telefonów nie odbieraja, moja wina bo najpierw trzeba było przeczytać opinie o sklepie nie tylko na ceneo.A moze wspólnie zgłosimy to gdzieś...tylko gdzie? Zeby się zabrano za firmę...
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zosia
link | zgłoś
2017-09-28
*.0.122.*
szmelc czas oczekiwania nie 4 dni tylko 80dni to co dostałam to nawet na siebie nie włożę bo boję się że przy ściąganiu się potarga (strój kapielowy)wykończenie,materiał porazka zdjęcia super ale prawda bolesna szok.NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2017-09-20
*.7.129.*
Nie polecam to jakieś oszuści bo ja do dziś nie otrzymałam zamówienia,pisałam kilka krotnie i echo,czy ktoś ma telefon do nich bo nie mogę znależść,proszę na priv [email protected]
nie otrzymałam towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?