Opinie o ShipGratis

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 361
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
As
link | zgłoś
2019-07-10
*.113.126.*
Porazka zamówilem buty przyszly rozmiar 47 po reklamacji przyszly 42
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-07-10
*.173.136.*
Zamówiłam klapki na haluksy 6czerwca i nadal czekam. Szkoda bo mogłabym już śmigać. A jeśli nie dotrą? Nigdy nie kupowałam przez internet i masz "babo placek"...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Błasik
link | zgłoś
2019-07-08
*.0.65.*
Zamówiłem już na shipgratis.eu 9 różnych produktów. Jestem mega zadowolony z jakości, wykonania oraz ich ceny. Nr zamówienia 4100603618,4100583070,4100585703,4100572406.To moje ostatnie które już dotarły do a poprzednio było ich już 5. Polecam shipgratis.eu każdemu.
Jakość, wykonanie oraz cena
Troszkę długo trzeba czekać na zamówiony produkt ale cóż coś kosztem czegoś. Darmowa wysyłka rekompensuje mi czas oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław Błasik
link | zgłoś
2019-07-08
*.0.65.*
Jestem mega zadowolony z Shipandgratis oraz z waszego portalu. Jak dotychczas nie zawiodłem się na was. Polecam was moim znajomym, przyjaciółką i rodzinie.
Jakość, wykonanie oraz cena
Troszkę długo trzeba czekać na zamówiony produkt ale cóż coś kosztem czegoś. Darmowa wysyłka rekompensuje mi czas oczekiwania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-07-08
*.146.172.*
Nigdy nic już tu nie kupię. Koniec kropka.
żadne
jak najwięcej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Agnieszka
link | zgłoś
2019-07-06
*.173.169.*
Czekam na zaplacone zamowienie juz ponad tydzien mial byc w piatek i go nie otrzymalam. Sprawe prawdopidobnie zglosze na policje o popelnieniu przestepstwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina.Wilczkowska
link | zgłoś
2019-07-06
*.0.82.*
Jestem młodą szczupłą dziewczyną a Państwo przysłali mi strój kąpielowy zamiast M, XXL. Jak odesłałam ten strój z prośbą o wysłanie go w moim rozmiarze to na strój już czekam około miesiąca, a Państwo mi wysyłają kody jakiś rzeczy za 30 złotych co ja wydałam około 110 złotych. Jestem bardzo niezadow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumiłą Skop
link | zgłoś
2019-07-05
*.25.159.*
Poprosiłam córkę o zamówienie mi klepek p/haluksom zamówienie dokonano 16.06.2019, zapłaciłam i do chwili obecnej nie mam żadnej informacji o towarze!! nie można się dodzwonić ponieważ linia jest nieczynna a wyświetla się na stronach!! czuję się zawiedziona i oszukana! pierwszy raz zamawiam coś drog [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wojtek
link | zgłoś
2019-07-04
*.191.191.*
czekam już ponad miesiąc na kąpielówki,które zamówiłem na początku czerwca. może dotrą na zimę. o tym, że dostawa będzie trwała min. 3 miesiące poinformowali po złożeniu zamówienia i zapłacie. OSZUŚCI!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigniew
link | zgłoś
2019-07-04
*.0.124.*
witam moja opinia,jest bardzo dobra,wszystko na 5 gwiazdek.jestem zadowolony z przesylki.polecam wszystkich,tego dostawce,i sprzedawce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
elijanka
link | zgłoś
2019-07-01
*.231.100.*
Czekam na przesyłkę prawie miesiąc. O śledzeniu przesylki nie ma mowy. Jestem zawiedziona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wkosnica
link | zgłoś
2019-06-28
*.143.152.*
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Naprawdę odradzam dokonywania w nim zakupów! Zamówiłam płaszczyk zimowy Angelika 8 w kolorze białym,rozmiar XL.A co otrzymałam? Płaszczyk Angelika 8, ale w kolorze beżowym - rozmiar 3XL.Towar, który otrzymałam był zdecydowanie niezgodny z moim zamówieniem.Pła [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elĺbieta
link | zgłoś
2019-06-26
*.36.4.*
Beznadziejny sklep. Nie dotrzymał żadnych warunków zakupu. Zamówiłam zapłaciłam za 4 rzeczy dostałam 1. Minęło już 50 dni. Brak informacji o terminie wysyłki, terminie dostawy, odpowiedzi ze sklepu. Składałam już klika reklamacji i otrzymuję tylko automatyczne odpowiedzi. Skandaliczna obsługa.
Brak zalet
Brak dostawy zakupionych towarów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...