Opinie o ShipGratis

2.9 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 732
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jamajka321
link | zgłoś
2020-06-23
*.248.158.*
Zapłaciłam za towar którego nie otrzymałam. Po złożeniu reklamacji wiadomość iż towar jest wyprzedany ale otrzymałam bon na wyższą kwotę na zakup kolejnej rzeczy. Widać że oszustwo a człowiek zawsze poszuka informacji po fakcie...
Brak zalet oszustwo
Same wady to oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2020-06-23
*.49.105.*
Zapłaciłam za towar w połowie kwietnia. Ostateczny termin minął. Pewnie nie dojdzie. Pocieszam się tym, że nie były to duże pieniądze. Tyle, że takich naiwnych jak ja są setki i nikt z tym nic nie robi. Reklamacja to fikcja.
brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jowita
link | zgłoś
2020-06-23
*.77.122.*
Pieniądze wpłacone a sms-y codziennie puszczają "Prosimy o wpłatę "Na towar chyba nie ma co liczyć..Kwota zbyt niska to i policja się nie zajmie przekrętami.Hulaj dusza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dolar13ph
link | zgłoś
2020-06-22
*.0.123.*
jak już przeczytałam większość opini też jestem zdania że to złodzieje ponad miesiąc temu zapłaciłam za zamówienie i do tej pory ani pieniędzy ani towaru szkoda że dopiero teraz przeczytałam te opinie nie polecam, skontaktować się z sprzedawcą jest nie możliwe ewidentnie OSZUŚCI!!! trzeba by coś z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOLANTA
link | zgłoś
2020-06-22
*.49.244.*
Witam trzymajcie sie z daleka od tej firmy od 16 kwietnia ani towaru ani pieniedzy ,nie mozna sie dodzwonic wyslalam reklamacje ale watpie aby byla rozpatrzona ,zaluje ze przed zakupem niezobaczylam tych wszystkich opini i po raz kolejny nabijamy komus kase a oni sie ciesza ze znalezli kolejnych nai [rozwiń/zwiń]
szuscis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marek
link | zgłoś
2020-06-21
*:5a61:27fe:*
Taka sama sytuacja, jak u poprzedników, buty zamówiłem w marcu, do tej pory, ani butów, ani pieniędzy nie otrzymałem. Tragedia,nadal widnieją na fb i szukają naiwnych. Omijać szerokim łukiem
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryka
link | zgłoś
2020-06-21
*.173.22.*
Moim zdaniem, OSZUŚCI, TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA, towar to tandeta, trzeci miesiąc a zapłacony towar nie doszedł, nie mogę się dodzwonić, reklamacja jakąś pogmatwana (nie można wysłać) to jakaś,,, nie mam słów, nigdy więcej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2020-06-20
*.174.236.*
Nie polecam, oszuści!!!!! Towar został zamówiony w marcu, opłacany z góry, 20.06 towar nadal nie doszedł. Brak kontaktu, nie mają infolinii, na wiadomości brak odpowiedzi. Jeśli ktoś nie chce stracił pieniądze to warto kupować w innych sklepach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-06-19
*.248.212.*
Zamówione towary z lutego i z marca nie dotarły do 18 czerwca t/j ponad 80 dni a miało być 40 na dostawę,taka firma ,,KOGUCIK",NIE POLECAM !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-06-18
*.228.155.*
Nikomu ale to nikomu nie polecam to są oszuści, którzy bazują na portalach naciągając naiwnych.Ja też dałam się naciągnąć na zakup torebki .Zamówienie i zapłatę złożyłam 16 maja a już jest 17 czerwiec i ani torebki ani zwrotu pieniędzy.Nie można też skontaktować się z przedstawicielem firmy.Jeżeli d [rozwiń/zwiń]
żadne
naciąganie klientów i nie przysyłanie zamówionego i zapłaconego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?