Opinie o ShipGratis

3.4 - poziom obsługi
3.4 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 332
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
An
link | zgłoś
2019-01-09
*:bfc0:ce47:*
Uwaga oszuści nie kupujcie u nich zamówiłem towar dwa tygodnie temu zapłaciłem i ani towaru ani zwrotu za zakup. Telefonu nikt nie odbiera.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Koobi
link | zgłoś
2019-01-08
*.228.240.*
Zakup początek listopada... i dalej czekam. Dostałem info że reklamacja rozpatrzona pozytywnie, ale mam czekać następne 30 dni. Dalszy komentarz chyba zbędny
kusząca cena produktów
koszmarna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogda
link | zgłoś
2019-01-08
*.174.145.*
Zgadzam się z poprzednimi opiniami o tym sklepie. Zakupiłam kurtkę synowi miała być XL podałam też rozmiary w centymetrach a to nawet M damskie nie jest. Totalna chińszczyzna do niczego nie zdatna nie warta 5 złotych. Miała być to wiosenna kurtka odporna na deszcz i wiatr a to zwykła podszewka. Kp [rozwiń/zwiń]
Tylko nasza Polska Poczta się spisała
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumił Bar
link | zgłoś
2019-01-08
*.49.71.*
Towar jaki wysyłają jest tandetny i jest niezgodny z opisem , do tego w innym rozmiarze niż zamówiony.Do przesyłki nie jest dołączany żaden dowód zakupu w formie paragonu bądź faktury.Podawany nr kontaktowy do reklamacji 22 397 17 64 jest automatem przez nikogo nie odsługiwanym. ShipGratis.eu obsług [rozwiń/zwiń]
Oszustwo z premedytacją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-01-07
*.228.74.*
to jest jakaś kpina ! zamówiłem towar 22.12.2018 i czekam do tej pory. wysłałem wiadomość i zero odzewu ! Próbowałem się połączyć telefonie to kobieta mi mówi że w czasie Świąt i Nowego Roku sklep jest nieczynny.Gdzie mamy już 7 styczeń !! NO porażka
pffff chyba sobie żąrtujecie
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
santa
link | zgłoś
2019-01-06
*.40.112.*
ZŁODIEJE uwaga nie kupować w tym sklepie ale doigrają się !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sasza
link | zgłoś
2019-01-05
*.199.76.*
Jakiś bezczelny typ z firmy shipgratis pisze ,że celem firmy jest zadowolenie klienta.No to niech ten bałwan przeczyta opinie o tej "fałszywej firmie".Mam nadzieję ,że ci naciągacze niedługo otrzymają to co im się należy.
nie ma żadnych
arogancja i fałsz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bronisław
link | zgłoś
2019-01-05
*.199.76.*
UWAGA.To naciągacze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
generał
link | zgłoś
2019-01-05
*.105.143.*
Apel do "leszka", opinia z 2018-12-22. Proszę podaj do której Policji zgłosiłeś ich przekręt, abyśmy mogli tam przesyłać nasze zgłoszenia o przestępstwie, żeby jakoś zorganizować się i dać się robić w osła.
OSZUSTWO
Przekręt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
generał
link | zgłoś
2019-01-05
*.105.143.*
Ostrzeżenie! To jest oszustwo! Żądają zapłaty z góry, a potem ani towaru, ani pieniędzy.
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Lidia
link | zgłoś
2019-01-04
*.190.110.*
Czekam na towar od 11 listopada .Jakaś porażka. Z kosmosu chyba idzie.A kasę chcieli zaraz .Zmieniają terminy dostawy. Nigdy więcej nie zamówię w tym sklepie .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jaaa
link | zgłoś
2019-01-03
*.49.68.*
To jakiś koszmar, kpina i zwykłe złodziejstwo!!!. Towar kupiony i zapłacony prawie 2 miesiące temu. Do dzisiaj go nie ma. W odwiedzi na skargi mailowe odpowiadają, że trzeba czekać nawet 3 miesiące!!!!
naciagacze i oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Penkala Malgorzata
link | zgłoś
2019-01-03
*.147.106.*
Katastrofa jakiś totalny przekręt zaraz dam znać na policję. Nie polecam!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...