Opinie o ShipGratis

2.8 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 194
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
krysiazopola
link | zgłoś
2018-03-09
*.43.254.*
masakra,nasiona bez opisu,tak ze nie wiem ktore to sa,bo zamawialam 5 rodz.a dostalam 4,jeden towar nie wyslany wogole-2x pisalam reklamacje i nic-cisza,pani baszowska bezczelna,odpisywala,ze ona nie wie czy i co ja placilam bo ona wrozka nie jest,ze mam wyslac potwierdzenie zaplaty,co za bezczelnos [rozwiń/zwiń]
zadne
tylko te
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elzbieta
link | zgłoś
2018-03-08
*:3fb0:7038:*
Te pozytywne opinie to oni sami sobie piszą ale tak naprawde to jest BANDA OSZUSTÓW
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elzbieta
link | zgłoś
2018-03-08
*:3fb0:7038:*
OSZUŚCI
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-03-07
*.65.98.*
Zamówienie nr 4100164845 jestem w pelni zadowolona,polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elzbieta
link | zgłoś
2018-03-07
*:1e66:a450:*
OSZUŚCI
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elzbieta
link | zgłoś
2018-03-07
*:1e66:a450:*
OSZUŚCI
OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grazyna
link | zgłoś
2018-03-07
*.9.185.*
Nie polecam. Zamówienie z 04-02-2018 nawet nie weszło do realizacji. Jeśli dotrze towar, to na następne Boże Narodzenie?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-03-07
*.9.185.*
Bardzo źle oceniam firmę. Zamówiłam 16-01 6 towarów, dotarł jeden zegarek już chodzący, więc się późni - pewnie używany. Pozostałe nie dotarły. Prowadzę od 2 tygodni korespondencję. Odpowiedzi lakoniczne, zwrotu pieniędzy nie widzę na koncie. Podany telefon do kontaktu - nikt nie odbiera. Nie poleca [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elzbieta
link | zgłoś
2018-03-07
*:b392:9a5e:*
TO OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elzbieta
link | zgłoś
2018-03-07
*:b392:9a5e:*
TO są OSZUŚCI I ZŁODZIEJE zwróciłam badziewie które dostałam 05.02.2018 odesłałam towar do dnia dziśiejszego tj.07.02.2018 nie otrzymałam zwrotu pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
barcz_bc
link | zgłoś
2018-03-01
*.205.206.*
Mam pytanie, czy ktos z was zamawiał nasiona roslin, czy kwiatów u nich ??? Jakie były terminy realizacji i czy coś z tego wyrosło ???
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-02-28
*.184.192.*
bardzo długi termin dostawy CIERPLIWYCH Transakcja dla
długi czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2018-02-27
*.22.121.*
Zamowilismy z mezem dresy I sukienke ...dresy sa jak szmata cienkie wogole nie odpowiadaja temu co na zdjeciu leginy co nosze na codzien sa grubsze od tych dresow nie mowiac o rozmiarze ktory ktos szyl na slepo chyba!nie polecam! Przy towarze info ze dostawa do 5 dni czekalismy miesiac masakra!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...