Opinie o ShipGratis

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 250
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.shipgratis.eu
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karina
link | zgłoś
2018-08-02
*.254.178.*
Dzisiaj otrzymałam zamówione firany z kolorowymi motylkami.Są prześliczne,kolory które uwielbiam.Kuchnia będzie jaskrawa gdy będą firany zawieszone.
Niskie ceny,towar zawsze idealny.
Brak.Mogę czekać z cierpliwością
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tesik
link | zgłoś
2018-08-01
*.146.100.*
Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-08-01
*.146.104.*
Witam. Transakcja bez zarzutu, towar zgodny ze zdjęciem. Gorąco polecam. : 4100287124 to numer zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2018-08-01
*.71.194.*
Nie jestem zadowolona ! Czekam juz 2 miesiac az paczka dojdzie i doczekac sie nie mogę! Kpina
Dlugi czas oczekiwania, brak zamowienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2018-07-25
*.254.176.*
Bluzeczka z wizerunkiem skrzydeł anioła jest prześliczna,nawet rozmiar jest odpowiedni.Jak do tej pory,wszystkie moje zamówienia były idealne I nie mam żadnych zastrzeżeń.????☺.Czekam na dalsze zamówienia.POZDRAWIAM.
Niskie ceny,towar zawsze idealny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
mariola
link | zgłoś
2018-07-23
*.238.107.*
nie polecam sklepu. towar zamówiłam i opłaciłam 14.05.2018r. Dzisiaj jest 23.07.2018r i towaru nie mam. Podobno mam go dostać do 28.07.2018r ale, jak zaznaczyła niemiła, obcesowa Pani na infolinii ( o dziwo, odebrała telefon, z reguły nikt pod tym numerem nie odbiera), kurier przyniesie mi awizo- [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
shipgratis.eu
link | zgłoś
2018-07-23
*.47.102.*
Naszym celem zawsze jest zadowolenie klienta. Jeżeli nie byli Państwo zadowoleni z otrzymanego produktu lub nie został on doręczony prosimy o kontakt z naszym biurem obsługi na stronie https://shipgratis.eu/helpdesk lub pod numerem telefonu 22 397 17 64 (pon-pt 10-16) w celu wyjaśnienia sytuacji i z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Renata
link | zgłoś
2018-07-18
*:6b4e:420c:*
Wszystko zgodnie z moim zamówieniem. Dzięki bardzo zamówienie nr4100275764
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-07-16
*.205.12.*
Nie dajcie się nabrać na te pozytywne opinie, sami je piszą bo za dużo mieli by negatywnych. Sprzedają jakieś tandetne podróby i jak chcesz oddać to na zwrot pieniędzy nie masz co liczyć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misiek6116
link | zgłoś
2018-07-13
*.47.1.*
zamówienie nr.4100271056 zgodn z umowa i szybki termin,polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ellendur
link | zgłoś
2018-07-13
*.160.156.*
towar świetny
nie trzeba wymieniać baterii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-07-13
*.253.210.*
Pozytywne opinie piszą sobie sami. Czas realizacji zamówienia 10 dni - KPINA!!!!! Później napiszą że towar dostaniecie w przeciągu dwóch miesięcy, ja czekam już pięć tygodni i nic.
-
Czas realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2018-07-10
*.252.60.*
Oszuści !!! Z reklamacją odsyłają do nieistniejącej firmy w Czechach. A co najśmieszniejsze ten badziew który mi przysłali został z równie nieistniejącej firmy w Piotrkowie Trybunalskim. Do której rzecz jasna się nie przyznają.
żadnych zalet
towar i rozmiarze dziecka do tego nie ten który zamówiłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...