Opinie o [email protected]

4.0 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 25
Kategoria:
Materiały budowlane

Strona internetowa:
[email protected]
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Wojciech
link | zgłoś
2019-09-02
*.32.195.*
Standardy obsługi jak za czasów komuny. Kupiłem 2 baterie z serii kfa retro. Wpłaciłem pieniądze przelewem. Na stronie sklepu 123 łazienka jest - dostępność - 7 dni. Po mojej interwencji telefonicznej otrzymałem informację, że jednej baterii - wannowej nie ma w hurtowni. Pracownik zaproponował mi ku [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2019-08-27
*.238.120.*
Uwaga reklamują opinie wystawione na Opineo tylko po to żeby zablokować ich dodanie na 14dni (czas przewidziany na dysputę) po czym nie raczą nawet odpisać na zarzuty. Zakupiony zestaw prysznicowy za pobraniem, a otrzymalismy deskę klozetową. Rozumiem ze błędy się zdarzają i opinia bylaby nawet pozy [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-08-13
*.30.34.*
Zamówienie w tym sklepie to loteria. Zakładam, że dopóki nie wyniknie jakiś problem z zamówieniem to ktoś może być zadowolony bo wysyłka była sprawna, ale w momencie gdy jest jakiś kłopot z zamówieniem to nie ma co liczyć na pomoc sklepu. W moim przypadku dostałem uszkodzoną miskę. Sklep twierdzi że [rozwiń/zwiń]
szybkość wysyłki
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2019-08-08
*:ad32:e6d:*
Zdecydowanie nie polecam. Sklep dostarcza uszkodzone produkty i odmawia ich wymiany na rzeczy wolne od wad lub też zwrotu pieniędzy. Zakupiłam w tym sklepie wyposażenie łazienki za ponad 7 tys zł., w tym wannę KOŁO MODO za 667 zł, która została dostarczona połamana i sklep odmówił jej wymiany i zwr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daria
link | zgłoś
2019-05-10
*.21.22.*
Zdecydowanie nie polecam. Od 2.042019 do 10.05.2019 sprzedawca nie zrealizował dostawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Stefan
link | zgłoś
2019-02-09
*.10.212.*
Duży wybór, zero problemów z wymianą produktów. Polecam gorąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rudek00
link | zgłoś
2019-01-10
*.10.213.*
Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Sklep pierwsza klasa. Daję najwyższą ocenę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2019-01-10
*.235.48.*
Kilka razy miałem okazję kupować u nich produkty do łazienki. Co prawda nie były to nie wiadomo jak drogie rzeczy, ale naprawdę mają bardzo duży wybór produktów i to w różnych przedziałach cenowych, z obsługi też jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
trolka
link | zgłoś
2019-01-08
*.4.172.*
Uważam że mają największy wybór i najbardziej atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaaaMarta
link | zgłoś
2018-11-21
*.10.207.*
Kupiliśmy nie tak dawno u nich junkers do łazienki bo wcześniejszy niestety zepsuł się za szybko. Towar wysłali jeszcze w tym samym dniu, bardzo dobry kontakt ze sklepem, wcześniej zadzwoniliśmy do nich i poradziliśmy się jaki będzie najlepszy. Dostaliśmy też rabat z okazji pierwszych zakupów w tym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mateusz Wódka
link | zgłoś
2018-11-16
*.4.67.*
Sklep naprawdę wart polecenia. Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka realizacja. Jeszcze nie raz zrobię u nich zakupy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2018-09-05
*.10.218.*
Kupiłam u nich ostatnio pare rzeczy do wykończenia łazienki. Wszystko przyszło bardzo szybko, w nienaruszonym stanie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beata
link | zgłoś
2018-06-19
*.47.45.*
Proces zakupu w sklepie internetowym w tym informacje dotyczące szczegółów dostarczenia są nieczytelne, moim zdaniem są sugestywne i wprowadzają w błąd a wymagania co do sprawdzenia przed posejsą towaru są niekomfortowe. Proces zakupu w sklepie - wybieramy towar - "wkładamy do koszyka" - potwi [rozwiń/zwiń]
odbierają tel
nie aktywny email, tłumaczenie, że to ja zamówiłam bez wniesienia i nie przeczytałam regulaminu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...