Opinie o [email protected]

3.7 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Kategoria:
Materiały budowlane

Strona internetowa:
[email protected]
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Joann
link | zgłoś
2018-07-14
*:59:2368:*
Nie polecam! Zakupiłam kabinę prysznicowąl która przyszła uszkodzona. Doslano reklamowana cześć, która również była uszkodzona. Finalnie zdecydowali, że nie uznają reklamacji. Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-06-29
*.133.184.*
Sprzedawca leniwy nie kompetentny bądź celowo wprowadził mnie w błąd w celu osiągnięcia korzyści materialnych. W korespondencji e-mailem uściślającej informacje o sprzedawanym towarze, potwierdzał fałszywe informacje umieszczone w sklepie, wystawił fakturę, a po otrzymaniu pieniędzy za zakupiony [rozwiń/zwiń]
Żadna
Brak kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beata
link | zgłoś
2018-06-19
*.47.45.*
Proces zakupu w sklepie internetowym w tym informacje dotyczące szczegółów dostarczenia są nieczytelne, moim zdaniem są sugestywne i wprowadzają w błąd a wymagania co do sprawdzenia przed posejsą towaru są niekomfortowe. Proces zakupu w sklepie - wybieramy towar - "wkładamy do koszyka" - potwi [rozwiń/zwiń]
odbierają tel
nie aktywny email, tłumaczenie, że to ja zamówiłam bez wniesienia i nie przeczytałam regulaminu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudyna
link | zgłoś
2018-06-15
*.22.106.*
Wszystko zrealizowane szybko i dokładnie. Towar otrzymałam w nienaruszonym stanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta Sierzputowska
link | zgłoś
2018-05-08
*:503f:dc5d:*
https://youtu.be/CG1nTZxbTGs Podaję link. To jest moja opinia tego sklepu. W takim stanie otrzymałam towar. Nie chcą wymienić ani zwrócić pieniędzy. Taki sprzedawca nie powinien istnieć na rynku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
nina
link | zgłoś
2018-04-23
*.4.61.*
Sklep w 100% szanujący Klienta i jego pieniądze. U nas paczka była błyskawicznie, jednak niestety musieliśmy wymienić towar ale również szybko udało nam się załatwić sprawę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lisa
link | zgłoś
2018-04-16
*:29c5:f389:*
Bardzo nie solidna Firma. Po uzyskaniu przedplaty, nie dotrzymano terminu dostawy. Dostawa z bardzo z dużym opóźnieniem, i na dodatek nie kopmletna. Na 5 roznych czesci wyposarzenia lazieki, brak baterii wannowo prysznicowej. Zamowiona i zaplacona juz deska sedesowa wolnoopadająca wyskiej jakosci za [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cinko
link | zgłoś
2018-02-13
*.7.121.*
Remontowaliśmy niedawno łazienkę i praktycznie wszystko co się dało to kupowaliśmy tylko u nich. Sprawdzony sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nikita
link | zgłoś
2018-02-06
*.185.28.*
Serdecznie polecam. Uczciwość i fachowa obsluga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz Dąbrowski
link | zgłoś
2018-01-26
*.28.191.*
Jak najbardziej polecam. Wszystko przy odbiorze się zgadzało. Jestem bardzo zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
cin
link | zgłoś
2018-01-18
*.22.226.*
co dużo pisać. Moim zdaniem mają najlepszy wybór. Tyle w temacie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pronto
link | zgłoś
2018-01-10
*.22.105.*
Naprawdę sklep wart polecenia. Niskie ceny, a jakość produkt super. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rolka
link | zgłoś
2018-01-04
*.7.166.*
produkt dotarł tak szybka że aż byłam w szoku :D
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...