Opinie o [email protected]

3.7 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 28
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Materiały budowlane

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wojciech Wypler
link | zgłoś
2020-06-16
*:6a2f:c65f:*
Firma nierzetelna - postument ceramiczny o szerokości 27 cm zostal zapakowany w karton o szerokości 27,5 cm, czyli ledwo wszedł w karton i nie miał możliwości przeżyć w całości transportu; dostałem potłuczone skorupy - firma umywa ręce, mam kontaktować się z firmą kurierską :( Nie polecam!
brak
brak zabezpieczenia towaru do transportu, tragiczna obsługa klienta - jak z PRL-u
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RAFFLO
link | zgłoś
2020-03-22
*.10.224.*
Omijajcie ten sklep z daleka ! Zamówiłem kilka akcesoriów do mojej łazienki za kwotę ok 1000 zł. Po pierwsze wysyłka miała być do 24 h od zamówienia bo wszystko było na stanie, po tygodniu zadzwoniłem do sklepu dlaczego nie dostałem zamówienia jeszcze, po czym okazało się że nie ma wszystkiego na st [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
k
link | zgłoś
2020-03-03
*.243.143.*
Przyłaczam się do opinii, iż sklep jest tragiczny. Opłaciłem towar i od kilku dni otrzymuję informację, iż sklep wysłał raz....To kłamstwo. Sprawę zgłoszę na policji. Uważajcie zatem z wpłatami za towar.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDY
link | zgłoś
2020-02-17
*.254.169.*
Potwierdziłem telefonicznie dostępność towaru w sklepie.Dokonałem zakupu przelewem.Towar zniknął ze sklepu i zaproponowano mi dwa tygodnie czekania na zwykłą baterię.Wychodzi na to ,że sklep "zbiera" pieniądze na towar , którego nie ma.Tak , to każdy by chciał.Czekam na zwrot pieniędzy na konto, któ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ag
link | zgłoś
2020-01-22
*.4.61.*
Zdecydowanie nie polecam. Sklep wystawia towar KTÓREGO NIE MA NA MAGAZYNIE -z opisem dostepność 24h. Klient wpłaca pieniądze na ich konto za towar a po tygodniu przepychanek okazuje się że i tak trzeba towar zamówić gdzie indziej. Zdecydowałam się na zamówienie w tym sklepie tylko dlatego, że zapewn [rozwiń/zwiń]
brak
sklep wystawia towar którego nie ma na stanie z opcja dostawy 24 h
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
DK
link | zgłoś
2019-11-29
*.13.88.*
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Jak już dostaną pieniądze na konto to mają klienta w głębokim poszanowaniu. Przysyłają towar uszkodzony i twierdzą, że od nich wyszedł pełnowartościowy. Z przeczytanych opinii widać, że wyrolowali już niejednego klienta. Róbcie tak dalej.
Brak
Rolowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doris
link | zgłoś
2019-11-28
*.13.88.*
Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Zakupiłam u nich deskę sedesową, która przyszła połamana. Reklamacja nie została uwzględniona, bo według nich odbierając paczkę z paczkomatu nie odpakowałam jej od razu tylko za 2 dni. Oddaje sprawę do Rzecznika a potem do Sądu. To co ten sklep wyczynia to jest [rozwiń/zwiń]
Brak
Nieprofesjonalne podejście do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-19
*.0.235.*
Towar dostarczono niesprawny. Po zgłoszeniu odsyłają do producenta. Długi czas oczekiwania na zamówienie.
cena
problemy z reklamowanym towarem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2019-02-09
*.10.212.*
Duży wybór, zero problemów z wymianą produktów. Polecam gorąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rudek00
link | zgłoś
2019-01-10
*.10.213.*
Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Sklep pierwsza klasa. Daję najwyższą ocenę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?