Opinie o [email protected]

4.5 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 21
Kategoria:
Materiały budowlane

Strona internetowa:
[email protected]
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Daria
link | zgłoś
2019-05-10
*.21.22.*
Zdecydowanie nie polecam. Od 2.042019 do 10.05.2019 sprzedawca nie zrealizował dostawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan
link | zgłoś
2019-02-09
*.10.212.*
Duży wybór, zero problemów z wymianą produktów. Polecam gorąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rudek00
link | zgłoś
2019-01-10
*.10.213.*
Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Sklep pierwsza klasa. Daję najwyższą ocenę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2019-01-10
*.235.48.*
Kilka razy miałem okazję kupować u nich produkty do łazienki. Co prawda nie były to nie wiadomo jak drogie rzeczy, ale naprawdę mają bardzo duży wybór produktów i to w różnych przedziałach cenowych, z obsługi też jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
trolka
link | zgłoś
2019-01-08
*.4.172.*
Uważam że mają największy wybór i najbardziej atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
aaaaMarta
link | zgłoś
2018-11-21
*.10.207.*
Kupiliśmy nie tak dawno u nich junkers do łazienki bo wcześniejszy niestety zepsuł się za szybko. Towar wysłali jeszcze w tym samym dniu, bardzo dobry kontakt ze sklepem, wcześniej zadzwoniliśmy do nich i poradziliśmy się jaki będzie najlepszy. Dostaliśmy też rabat z okazji pierwszych zakupów w tym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz Wódka
link | zgłoś
2018-11-16
*.4.67.*
Sklep naprawdę wart polecenia. Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka realizacja. Jeszcze nie raz zrobię u nich zakupy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2018-09-05
*.10.218.*
Kupiłam u nich ostatnio pare rzeczy do wykończenia łazienki. Wszystko przyszło bardzo szybko, w nienaruszonym stanie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
beata
link | zgłoś
2018-06-19
*.47.45.*
Proces zakupu w sklepie internetowym w tym informacje dotyczące szczegółów dostarczenia są nieczytelne, moim zdaniem są sugestywne i wprowadzają w błąd a wymagania co do sprawdzenia przed posejsą towaru są niekomfortowe. Proces zakupu w sklepie - wybieramy towar - "wkładamy do koszyka" - potwi [rozwiń/zwiń]
odbierają tel
nie aktywny email, tłumaczenie, że to ja zamówiłam bez wniesienia i nie przeczytałam regulaminu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudyna
link | zgłoś
2018-06-15
*.22.106.*
Wszystko zrealizowane szybko i dokładnie. Towar otrzymałam w nienaruszonym stanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
nina
link | zgłoś
2018-04-23
*.4.61.*
Sklep w 100% szanujący Klienta i jego pieniądze. U nas paczka była błyskawicznie, jednak niestety musieliśmy wymienić towar ale również szybko udało nam się załatwić sprawę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cinko
link | zgłoś
2018-02-13
*.7.121.*
Remontowaliśmy niedawno łazienkę i praktycznie wszystko co się dało to kupowaliśmy tylko u nich. Sprawdzony sklep.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nikita
link | zgłoś
2018-02-06
*.185.28.*
Serdecznie polecam. Uczciwość i fachowa obsluga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...