Opinie o SOLUMA

4.2 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Kategoria:
Usługi reklamowe

Strona internetowa:
soluma.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Soluma
link | zgłoś
2018-01-04
*.163.192.*
Odpowiadając na wpis poniżej od „Ewa” uprzejmie informujemy, że informacje jest zamieszczona złośliwie przez konkurencję. Nie obsługujemy klienta z kontaktem „Ewa”. Przykro nam, że dobra opinia o naszej firmie jest „solą w oku” konkurencji, a jednocześnie przykro nam, że konkurencja chwyta się tak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2017-12-30
*.53.164.*
Nie polecam wszystkim soluma elblag niestety nie da się z nimi współpracowac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-09-25
*.6.208.*
Polecam, profesjonalna obsługa, ceny odpowiednie do jakości i wiedzy która jest potrzebna do rozbudowanych projektów. Na plus także zaangażowanie osoby, która mnie obsługiwała.
bardzo wysoka jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2017-09-18
*:eb7c:bb01:*
Nie polecam Agencja Reklamowa SOLUMA jest najgorsza nie uczciwy Partner
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2017-06-28
*.105.138.*
Firma bardzo rzetelna drobiazgowa - kompleksowa opieka, prowadzenie i realizacja krok po kroku z dużym wyczuciem oczekiwań klientów
dokładność
brak czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Serwis Klinika Iphone
link | zgłoś
2017-06-20
*.74.149.*
Strona jak i działania marketingowe przygotowane zostały bardzo profesjonalnie. Szczerze Polecam.
szybkość realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Remowent
link | zgłoś
2017-06-20
*.47.7.*
Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Soluma wykonała dla nas stronę internetową oraz dostarczyła na nią teksty. Mieliśmy bardzo ograniczony budżet, ale uważam, że udało się z niego wycisnąć ostatnie soki. Z terminami u nich różnie, więc jeśli ktoś chce stronę "na już", to nie ten adres. Ale to chyb [rozwiń/zwiń]
Jakość, kompleksowa oferta
Krucho z terminami
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Salvus
link | zgłoś
2017-06-20
*.14.57.*
Agencja Reklamowa SOLUMA jest najlepsza. Polecam innym.
Uczciwy partner
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Soluma
link | zgłoś
2017-06-20
*.163.177.*
Do komentarza Hess (firma konkurencyjna): W jaki sposób informatyk okazał się niekompetentny? Klientowi wygasała na następny dzień ważność serwera, zatem należało tego samego dnia zmienić DNSy domeny. Informatyk żądał wydania kodu authinfo, pomimo informacji przesłanych od nas, że procedura po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2016-04-21
*.105.166.*
Fakt, sa naprawde dobrzy.
Kompleksowosc, utozsamianie sie z problemem klienta
Terminy realizacji. Dotrzymuja, ale ogolnie nie sa krotkie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pankracy
link | zgłoś
2014-12-16
*.30.113.*
Ja również korzystam z usług agencji i potwierdzam, że nie ma sobie równych. Szybko realizują zlecenia, dopytują się o każdy szczegól (jak dla mnie to duży plus) i mają bogate doświadczenie w każdym zagadnieniu.
szybka realizacja zleceń, doświadczenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kownacki Leszek
link | zgłoś
2014-12-14
*.39.166.*
Jak dla mnie Soluma to najlepsza agencja marketingowa na rynku. Stworzyli dla mojej formy stronę internetową w całości od podstaw. Następonie ją wypozycjonowali, w ciągu trzech miesięcy była już na trzecim miejscu w Google. Ogólnie znają się na wszystkim, polecam każdemu!
solidność, perfekcyjna realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?