Opinie o Sport-Shop

2.4 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.sport-shop.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Urszula
link | zgłoś
2020-04-03
*.173.242.*
Nie polecam tego sklepu, gratisy do produktów nie dojeżdżają, totalne olewanie maili reklamacyjnych, nie kupujcie w tym sklepie...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARKO
link | zgłoś
2020-04-03
*.173.242.*
Uważajcie na ten sklep bo oszukują klientów, zakupiłem rower poziomy elitum do którego miała być w gratisie mata.Oczywiście gratis nigdy do mnie nie dotarł, na mojego maila pani odpowiedziała,że nie może znaleźć tego zamówienia, po prostu żenada...Zdecydowanie uważajcie na zakupy w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kupujący
link | zgłoś
2020-03-11
*.24.131.*
Wszystko jest w porządku gdy nie ma reklamacji. Ja wysłałem towar (stuptuty) gdzie w jednym nie było haczyka do mocowania przy sznurówce. Poprosiłem o wymianę na wyrób wolny od wad. Sprzedajacy podniósł cenę o 67% i odpisał, że zwraca pieniądze. A zakup mam wykonać powtórnie, po obowiązującej wyższe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelcia
link | zgłoś
2019-10-25
*.183.210.*
Zamawiając buty wszystko było ok dopóki nie zadzwoniłam i się dowiedziałam że danego produktu nie ma i czekają na dostawę i nie wiadomo czy dojdzie nikt nawet nie był łaskawy zadzwonić ani mnie poinformowac o tym słabo naprawdę...
Dość niskie ceny
Niestety czekam już prawie 4 dni i cisza
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik Skrzypczak
link | zgłoś
2015-08-09
*.13.233.*
transakcja odbyła się sprawnie i bez problemów. Obdarowany na Dzień Dziecka Mateusz - Zadowolony.
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Wojtas 34
link | zgłoś
2014-09-12
*.42.216.*
Super sklep i obsluga, buty doszly do mnie juz nastepnegp dnia od przelewu bankowego. W dodatku rozmiar się zgadzał wiec wszystko ok
mega wybór, sklep ma same plusy;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klich Mateusz
link | zgłoś
2014-07-13
*.42.208.*
Ogólnie sklep ok. Daję średnia ocena 4+. Jest tu wszystko czego potrzeba, sklep obsługuje wszystkei rodzaje płatnosci i ma szybka wysyłkę zakupionych towarów. Robiłem juz tu zakupy 2 razy i za kazdym razem nie miałem zadnych zastrzezen.
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja17
link | zgłoś
2014-07-13
*.42.208.*
TAK DOBREGO SKLEPU SPORTOWEGO DAWNO NIE WIDZIAŁAM, ŁADNE PODZIELENIE KATEGORIAMI, CO BARDZO UŁATWIA NAWIGACJĘ, DOKŁADNE OPISY ORAZ ZDJĘCIA, KTÓRE POZWALAJĄ OKREŚLIĆ DOKŁADNIE WYGLĄD SPRZĘTU LUB OBUWIA, UDANE ZAKUPY TYLKO POTWIERDZAJĄ MOJA OPINIE ZE JEST TO IDEALNY SKLEP DLA MNIE
jest tu wszystko czego mi potrzeba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]