Opinie o sStore

4.5 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
sstore.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Alina
link | zgłoś
2018-05-11
*.5.164.*
Firma świadczy rzetelnie usługi, mają bardzo bogatą ofertę produktów, mam tam sklep kilka lat i nigdy nie było problemu.
Bogata oferta
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sonix
link | zgłoś
2018-04-25
*.5.125.*
Sklepik mam tam już trzy lata i wszystko funkcjonuje poprawnie, najbardziej jestem zadowolony z ceny od trzech lat płacę tyle samo, znajomi mają sklep na innej platformie i płacą trzy raz tyle co na początku jak zakładali, więc jeżeli chodzi o cenę to naprawdę warto. Jeżeli chodzi o negatywy to nie [rozwiń/zwiń]
Stała cena przy przedłużaniu usługi.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rosi
link | zgłoś
2018-04-23
*.4.245.*
Jestem zadowolona, właśnie przedłużyłam usługi u nich na kolejny rok, przez ostatnie lata nie miałam żadnych problemów, polecammmmm
Cena i obłsuga
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2018-03-15
*.4.211.*
Osobiście razem z bratem mamy tam dwa sklepy u nich i nie mamy żadnych problemów. Tak jak ktoś wcześniej pisał, negatywne komentarze to raczej konkurencja. Trolle nie śpią.
Cena, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kalunia
link | zgłoś
2017-12-12
*.167.108.*
Zakupiłam sklep w sstore, co prawda miałam problemy dwa na początku ale szybko zostały rozwiązane. Minął ponad rok, przedłużałam usługę i mile mnie zaskoczyli ceną, przy przedłużeniu była taka sama jak rok temu kiedy kupowałam. Większych problemów nie mam więc, ogólnie polecam. Przychylę się do opin [rozwiń/zwiń]
Łatwość w obsłudze, cena.
Nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Janusz
link | zgłoś
2017-12-07
*.167.109.*
W sstore mam sklep i stronę już kilka dobrych lat i jakoś problemów większych nie miałem nigdy. Te negatywne opinie to coś mi się wydaje konkurencja, która nie śpi. Na rynku są już dość długo i ciągle wprowadzają jakieś nowe usługi to chyba dobrze o nich świadczy. Prywatnie jestem zadowolony.
Cena która jest stał, obsługa.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2017-11-30
*.167.108.*
Nie wiem skąd takie negatywne opinie, mam tam dwa sklepy od kilku lat i wszystko działa ok nigdy nie było większych problemów. wcześniej posiadałem sklep na innej platformie i same problemy. Jak 4 lata temu płaciłem za sklepy abonament tak do dzisiaj płacę tą samą kwotę.Myślę, że te negatywne koment [rozwiń/zwiń]
Cena, funkcjonalność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Toni
link | zgłoś
2017-03-20
*.213.72.*
Te pozytywne opinie to sobie sami dodają. Sklep mam już kilka dobrych lat i po każdej aktualizacji coś przestaje działać. Aby to naprawili to trzeba się prosić minimum tydzień w tym czasie zdarza się że sklep nie działa i sprzedawać się nie da.Jak klient zakupi sklep to później mają go w D... a jest [rozwiń/zwiń]
dużo funkcji
częste prolemy z oprogramowaniem szczególnie po aktualizacji, serwis bardzo długi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika Z.
link | zgłoś
2015-11-27
*.4.252.*
Polecam wszystkim, usługi w atrakcyjnych cenach, pomoc techniczna ok.
Cena ,częste aktualizacje.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2015-04-28
*.5.162.*
Najważniejsze to cena jest naprawdę niska oraz to ,że nie podnoszą opłat przy przedłużaniu usług już dwa razy przedłużałem i cały czas mam tą samą cenę to się chwali.
Cena i stała wysokość opłat abonamentowych przy przedłużaniu usług
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Nicola
link | zgłoś
2015-03-25
*.29.164.*
Sstore ok polecam, główny walor to cena i szeroki wachlarz ofertowy.
Cena i przejrzyste zasady
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alek
link | zgłoś
2015-01-27
*.191.88.*
Chciałem podzielić się swoją opinia na temat oprogramowania sstore. Zanim założyłem sklep przeszukałem wiele podobnych witryn i porównałem je wszystkie. Do kupna sklepu na tej platformie skusiła mnie przede wszystkim cena oraz interfejs sklepu ,jest bardzo czytelny i łatwy w obsłudze. Z pomocy tech [rozwiń/zwiń]
Cena ,obsługa interfejs
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2014-12-19
*.29.245.*
Jestem pozytywnie zaskoczony obsługą oraz produktami jakie oferują.Przez kilka miesięcy szukałem sklepu internetowego i zawsze coś było nie tak ,tutaj znalazłem wszystko czego potrzebuję.Miła obsługa,szata graficzna super,bardzo intuicyjne menu sklepu,polecam gorąco.
Cena z moich obserwacji najniższa jaką znalazłem.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...