Opinie o sStore

3.4 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
sstore.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kalunia
link | zgłoś
2017-12-12
*.167.108.*
Zakupiłam sklep w sstore, co prawda miałam problemy dwa na początku ale szybko zostały rozwiązane. Minął ponad rok, przedłużałam usługę i mile mnie zaskoczyli ceną, przy przedłużeniu była taka sama jak rok temu kiedy kupowałam. Większych problemów nie mam więc, ogólnie polecam. Przychylę się do opin [rozwiń/zwiń]
Łatwość w obsłudze, cena.
Nie znalazłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2017-12-07
*.167.109.*
W sstore mam sklep i stronę już kilka dobrych lat i jakoś problemów większych nie miałem nigdy. Te negatywne opinie to coś mi się wydaje konkurencja, która nie śpi. Na rynku są już dość długo i ciągle wprowadzają jakieś nowe usługi to chyba dobrze o nich świadczy. Prywatnie jestem zadowolony.
Cena która jest stał, obsługa.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AkoSoft
link | zgłoś
2017-12-04
*.77.2.*
UWAGA. Firma AkoSoft nie jest właścicielem serwisu http://ihurtownie.pl/content/kontakt ani pozostałych produktów czy serwisów powiązanych z firmą sStore. Firma ta bezprawnie używa naszych danych i nie reaguje na nasze wezwania o zaprzestanie naruszania naszych dóbr. Naszych praw będziemy egzekwować [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2017-11-30
*.167.108.*
Nie wiem skąd takie negatywne opinie, mam tam dwa sklepy od kilku lat i wszystko działa ok nigdy nie było większych problemów. wcześniej posiadałem sklep na innej platformie i same problemy. Jak 4 lata temu płaciłem za sklepy abonament tak do dzisiaj płacę tą samą kwotę.Myślę, że te negatywne koment [rozwiń/zwiń]
Cena, funkcjonalność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2017-10-29
*.105.242.*
To platforma (z którą na szczęście się już pożegnałem), która klientom robi cały czas pod górkę, a wręcz sabotuje ich sprzedaż w sieci... Nie warto, odkąd przeniosłem swój sklep na inną platformę mój zyski i pozycje SEO są 5-cio krotnie wyższe niż u nich, nie wspominając o obsłudze...
nie ma
długo by wymieniać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2017-10-16
*.10.88.*
Dziadostwo!!! Obsługa sklepu to żart, tak jak i ta "platforma sprzedażowa". Seo na tejże platformie to tragedia, jak widzę, że oni się "zajmują SEO" to żal mi tych biedaków o się nimi "opiekują". Najprostszych rzeczy nie potrafią załatwić, i co aktualizacja to gorzej. Już się żegnamy z waszą platfor [rozwiń/zwiń]
brak
obłsuga klienta ja k itechniczna na żenująco niskim poziomie, przestarzałe skórki sklepów do wyboru, brak optuymmalizacji pod SEO, kolejn aktualizacje wysypują sklep, coraz gorsza jakość tzw. inteegracji z allegro(przez tydzień nie mogłem wystawiać aukcji z pozycji sklepu!)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2017-09-27
*.10.174.*
Ten sklep może i był dobry 5 lat temu. Dzisiaj to dno i 5 metrów mułu. Obsługa to normalny skandal. O optymalizacji pod SEO zapomnijcie, bo nawet głupich alt do obrazków nie można dodać, nie mówiąc o innych problemach. Mieliśmy darmową dostawę, więc próbuję dodać taką możliwość w sklepie, a tu co ni [rozwiń/zwiń]
żadnych nawet najmniejszych
właściwie wszystko nie działą tak jak powinnno, obłsuga pożal się Boże
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Toni
link | zgłoś
2017-03-20
*.213.72.*
Te pozytywne opinie to sobie sami dodają. Sklep mam już kilka dobrych lat i po każdej aktualizacji coś przestaje działać. Aby to naprawili to trzeba się prosić minimum tydzień w tym czasie zdarza się że sklep nie działa i sprzedawać się nie da.Jak klient zakupi sklep to później mają go w D... a jest [rozwiń/zwiń]
dużo funkcji
częste prolemy z oprogramowaniem szczególnie po aktualizacji, serwis bardzo długi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika Z.
link | zgłoś
2015-11-27
*.4.252.*
Polecam wszystkim, usługi w atrakcyjnych cenach, pomoc techniczna ok.
Cena ,częste aktualizacje.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2015-04-28
*.5.162.*
Najważniejsze to cena jest naprawdę niska oraz to ,że nie podnoszą opłat przy przedłużaniu usług już dwa razy przedłużałem i cały czas mam tą samą cenę to się chwali.
Cena i stała wysokość opłat abonamentowych przy przedłużaniu usług
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nicola
link | zgłoś
2015-03-25
*.29.164.*
Sstore ok polecam, główny walor to cena i szeroki wachlarz ofertowy.
Cena i przejrzyste zasady
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alek
link | zgłoś
2015-01-27
*.191.88.*
Chciałem podzielić się swoją opinia na temat oprogramowania sstore. Zanim założyłem sklep przeszukałem wiele podobnych witryn i porównałem je wszystkie. Do kupna sklepu na tej platformie skusiła mnie przede wszystkim cena oraz interfejs sklepu ,jest bardzo czytelny i łatwy w obsłudze. Z pomocy tech [rozwiń/zwiń]
Cena ,obsługa interfejs
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomek
link | zgłoś
2014-12-19
*.29.245.*
Jestem pozytywnie zaskoczony obsługą oraz produktami jakie oferują.Przez kilka miesięcy szukałem sklepu internetowego i zawsze coś było nie tak ,tutaj znalazłem wszystko czego potrzebuję.Miła obsługa,szata graficzna super,bardzo intuicyjne menu sklepu,polecam gorąco.
Cena z moich obserwacji najniższa jaką znalazłem.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?