Opinie o superauto24

3.4 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 158
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2017-12-04
*.40.121.*
Profesjonalne podejście do klienta, świetny kontakt, korespondencja mailowa perfekcyjna, szybka. Wszystko jak najbardziej w porządku. To mój drugi zakup auta w przeciągu 3 lat i jak za pierwszym razem tak i teraz wszystko odbyło się bez problemów. Polecam serdecznie!
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-12-03
*.99.150.*
To mój kolejny zakup w Super Auto. Samochód zgodny z zamówieniem. Bardzo miła obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-12-03
*.254.155.*
Bardzo nachalne zachowanie sprzedawcy. Samochód może i tańszy ale opłaty dodatkowe o których się nie mówi otwarcie sumarczynie i tak podnoszą cenę auta do pozimu normalnego zakupu. Ciągłe telefony i i obietnice bez pokrycia byle sprzedać samochód. Szczerze odradzam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2017-11-30
*.8.230.*
Właśnie dzisiaj wyjechałam nowiutkim Oplem Mokka X zakupionym przez Super Auto24 z Chorzowa. Na początku podchodziłam do zakupu przez internet bardzo sceptycznie wręcz podejrzliwie, ale to nie trwało długo.Profesjonalizm i miła obsługa rozwiała moje wątpliwosci. Do tego dobra cena i super wyposażeni [rozwiń/zwiń]
sprawnie, tanio, przyjemnie
brak kontaktu osobistego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miras
link | zgłoś
2017-11-21
*.254.58.*
Po mimo początkowych wątpliwości zdecydowałem się na zakup auta Skoda Rapid. Jednak wszelkia niepewność została szybko rozwiana. Po upływie dwóch tygodni odebrałem nowe auto z bardzo dobrym wyposażeniem za rewelacyjną cenę. U lokalnego dilera cena ta była nie do osiągnięcia. Zresztą gdybym się zdecy [rozwiń/zwiń]
Szybko i sprawnie.
W moim przypadku - brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIROSŁAW
link | zgłoś
2017-11-21
*.165.230.*
Firma godna polecenia. Solidna informacja. Dobra pomoc w uzyskaniu kredytu.Bardzo dobry kontakt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2017-11-21
*:0:0:*
Wysoka jakość usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-11-21
*:0:0:*
Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami i umową, jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Dziękujemy bardzo i napewno będziemy polecać!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwo86
link | zgłoś
2017-11-17
*.7.151.*
IZA - oni są bezkonkurencyjni w kłamstwach .Jeżeli Tobie udało się kupić u nich samochód na miejscu , bez problemów to gratuluję . Mnie OKŁAMALI, OKŁAMALI, OKŁAMALI ! dlatego ostrzegam innych (nie tylko ja) by bardzo uważali przy kontakcie z nimi .Pozdrawiam.
zwiedzanie Polski
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2017-11-17
*.26.49.*
Nie ma to jak hejt. Widać,że mają konkurencję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
supersh
link | zgłoś
2017-11-16
*.191.0.*
Nie ma to jak sobie samemu pierdyknąć opinie....
kupa
kupa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwo86
link | zgłoś
2017-11-16
*.7.151.*
Aga , Jacek ! Jak Wam się podobały jazdy próbne ? buchacha ! KŁAMCY ! KŁAMCY ! postarajcie się lepiej , od razu widać , że nie najlepiej idzie Wam pisanie opinii !
zwiedzanie Polski
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2017-11-15
*.10.104.*
Po prostu polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?