Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 282
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paweł
link | zgłoś
2018-08-03
*.49.230.*
Profesjonalne podejście do klienta. Informacja dla klienta co się aktualnie dzieje w sprawie zakupu/leasingu, dalszego toku sprawy. Polecam superauto24. Mega zadowolony klient.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ELŻBIETA
link | zgłoś
2018-07-27
*.227.102.*
W SuperAuto 24 kupiliśmy dwa auta. W obu przypadkach wszystkie formalności zostały przeprowadzone w sposób profesjonalny. Polecam każdemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony _klient
link | zgłoś
2018-07-26
*.146.240.*
Współpracę z firmą SuperAuto24 wspominam bardzo dobrze. Nie zdecydowanym szczerze polecam. Ja na pewno znowu skorzystam z ich pomocy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misior
link | zgłoś
2018-07-26
*.146.204.*
Wszystko zostało załatwione pomyślnie. Polecam współpracę z superauto24
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marian
link | zgłoś
2018-07-26
*.146.45.*
Polecam. Mój przypadek to przykład owocnej współpracy. Dziękuje ekipie SuperAuto24
Szybko i sparwnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mariusz
link | zgłoś
2018-07-26
*.146.45.*
Jestem zadowolony ze współpracy z SuperAuto24, dzięki Nim mam moje wymarzone auto. Polecam
Zainteresowanie KLIENTEM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
norimpex
link | zgłoś
2018-07-25
*.179.247.*
wpisałem swoja niezbyt pochlebna opinie i o dziwo jej nie ma gdzie mam ja szukac chodzi o przewlekłe załatwianie formalnosci brak profesjonalizmu posługiwanie sie nieprzygotowanuymi do tego ludzmi musialem jezdzic do wydzialu komunikacji zeby zalatwic sprawe kompletna niewiedza,radze sie dobrze zast [rozwiń/zwiń]
bardzo dobra cena auta mnie skusila
niesumiennosc brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2018-07-20
*.117.242.*
Witam Firma Super Auto wykazała się dużym profesjonalizmem w podejściu do poszukiwań nowego samochodu dla mnie, podsyłała aktualne oferty marek, które mnie interesowały. Informowała o dostępności modeli. Dodatkową zaletą współpracy z Firmą Super Auto była możliwość zostawienia w rozliczeniu lub s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hydromax
link | zgłoś
2018-07-18
*.76.223.*
Jestem bardzo zadowolony z kupna samochodu u tego sprzedawcy. Jeżdżę dopiero miesiąc, ale jak na razie cały proces zakupu jak i przekazania auta przebiegał bez zarzutów. Gdy pracownik sprzedawcy spóźniał się z kontaktem (co chwile jakieś szkolenia miał) to zawsze znalazła się inna osoba która pomogł [rozwiń/zwiń]
ogólne
duża ilość osób z którymi się porozumiewałem odnośnie tej jednej transakcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
InstalGren
link | zgłoś
2018-07-18
*.37.62.*
Profesjonalna i miła obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Broda
link | zgłoś
2018-07-16
*:5967:b6aa:*
Zakup auta u nich to prostu bajka!
Wszystko
Nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-07-13
*.210.129.*
Wszystko przebiegło pomyślnie. Bardzo profesjonalne podejście do Klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2018-07-13
*.15.63.*
Szybko, bez problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...