Opinie o superauto24

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 301
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2018-10-16
*.170.148.*
Pierwszy raz kupowałem auto w taki sposób, że nie od dealera samochodowego tylko brokera jakim jest SUPERAUTO24 Polecam za dobre ceny samochodów i za profesjonalizm oraz pomoc na każdym etapie zakupu. Ktoś kto sam załatwiał tyle spraw związanym z zakupem nowego samochodu doceni taki sposób zaku [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-10-06
*.0.41.*
Transakcja przebiegła pomyślnie, zaangażowanie pana Damiana na najwyższym poziomie, jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-09-28
*.179.157.*
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-09-13
*.244.43.*
Witam, pomimo tego, że auta, z przyczyn niezależnych od Superauto, nie udało się nabyć z ich pomocą, jestem bardzo zadowolony z obsługi i ich pomocy oraz kontaktu z nimi - pełny profesjonalizm, Zaliczka została bez problemu zwrócona we wskazanym przez nich terminie. Pan Daniel to bardzo dobry spe [rozwiń/zwiń]
szybkość działania, wsparcie merytoryczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KRYSTIAN
link | zgłoś
2018-09-07
*.222.163.*
NIE BĘDE SIĘ ROSPISYWAŁ ALE JEŚLI KTOŚ KUPOWAŁ AUTO I SAM ZAŁATWIAŁ SPRAWY TO WIE ILE CZASU TRZEBA POŚWIĘCIĆ A W TYM PRZYPADKU W KAPCIACH KUPIŁEM AUTO
ZAOSZCZĘDZENIE CZASU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
SUPER AUTO
link | zgłoś
2018-09-06
*.11.102.*
Panie Romanie, zachęcamy do obejrzenia 2 krótkich filmów przez nas nakręconych i umieszczonych na naszym kanale Youtube; https://www.youtube.com/user/superauto24 właśnie po to, by wyjaśnić, dlaczego mamy tak atrakcyjne ceny, a sam zakup jest tak bardzo komfortowym. Zapraszam również do kontaktu bezp [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roman
link | zgłoś
2018-09-05
*.179.88.*
juz od jakiegos czasu obserwuje tą firmę przez zaskakująco niskie ceny samochodów, gdzie nie jednokrotnie dilerzy twierdza że są nierealne i widzę że taktyka jest ta sama. jak pojawia się jakaś zla opinia to zaraz z tego samego adresu ip pojawiają się pochwalne opinie. ktorys juz raz to widze, troch [rozwiń/zwiń]
zbieg okolicznosci przy ip i pozytywnych opiniach?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baje
link | zgłoś
2018-09-05
*.32.147.*
Duży pozytyw za pomoc w załatwieniu wszystkich formalności dla tej firmy. Dzięki :)
wiedza i doświadczenie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FTKJ
link | zgłoś
2018-09-05
*.15.86.*
Drugi samochód w ciągu 2 miesięcy i wszystko poszło pomyślnie. Szczególnie Dziękuje Panu Waldemarowi za profesjonalne podejście do Klienta. Na pewno wrócimy,kto wie może jeszcze w tym roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARTHA
link | zgłoś
2018-09-05
*.15.86.*
Pierwszy raz kupowaliśmy z mężem samochód nie od dealera samochodowego tylko brokera jakim jest SUPERAUTO24 Teraz już wiem że była to dobra decyzja! Polecam za dobre ceny samochodów i za profesjonalizm oraz pomoc na każdym etapie zakupu :) Z Panem Michałem Dziecic kupno samochodu było prawdziwą przy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Agnieszka
link | zgłoś
2018-09-05
*.244.76.*
Miałam duży opór przed kupnem nowego auta w innym miejscu jak salon - dealer. Transakcja z Super Auto okazała się bardzo dobra decyzją, pomimo obaw, wszystko zostało dopięte i skoordynowane bez zarzutu, wpłacona zaliczka wróciła na konto kilka dni po zakupie auta (przypomniałam się im emailem :-)) S [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolo
link | zgłoś
2018-09-04
*.148.64.*
jeśli ktoś bedzie chciał brać auto w tej firmie to niech się odezwie do mnie przedstawie całą sytuacje ale napewno nie dam kogoś zrobić w gówno jak ja się wrobiłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolo
link | zgłoś
2018-09-04
*.148.64.*
najgorsza firma z która miałem współprace banda razem z kierownictwem i obsługą prócz pana krzysztofa od podpisywania umów ustalanie wymiarów zabudowy busa a przy chodzi co doczego to się wykrecają że zabudowa nie była ustalana tak samo rozmowa z doradcą panem wojtkiem pól tora mięsiąca załatwiał fo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...