Opinie o superauto24

3.5 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 200
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
MG
link | zgłoś
2018-02-21
*.47.229.*
Obsługa bez zarzutów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KARO
link | zgłoś
2018-02-21
*:0:0:*
Ceny aut bardzo dobre. Kontakt z Klientem dobry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irek
link | zgłoś
2018-02-21
*:0:0:*
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, indywidualne doradztwo, załatwiają wszystko od "A" do "Z. Klient składa podpis i odbiera klucze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wioletta
link | zgłoś
2018-02-19
*.15.63.*
Jestem bardzo zadowolona z obsługi Superauto24, auto bardzo szybko zostało przygotowane do odbioru, bardzo dobry kontakt, wynegocjowałam też komplet opon zimowych. Swoje nowe auto odebrałam w zasadzie w ciągu tygodnia od decyzji banku, obiecano mi że auto będzie do odebrania przed świętami i tak był [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
baje
link | zgłoś
2018-02-16
*.11.102.*
Szybko i sprawnie. Dobry upust.Jestem zadowolony.
cena, cena, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ad123
link | zgłoś
2018-02-14
*.10.104.*
Szybko i rzetelnie przebiegła cała transakcja.Obsługiwało mnie kilka osób, ale każda była kompetentna i zaangażowana.Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2018-02-13
*.247.72.*
Wszystko OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Woo
link | zgłoś
2018-02-13
*:0:0:*
Pełen luzik. Super cena auta i finansowanie OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-02-10
*.99.76.*
Bylem w tej firmie w Chorzowie w piatek 09.02.2018 chcialem kupic cztery busy Opel Vivaro .Czytajac opinie w internecie nie dojdzie do tej tranzakcji.Dziekuje za komentarze na temat tej firmy i współczucia dla poszkodowanych klientów.Pozdrawiam Marcin.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Z87
link | zgłoś
2018-02-09
*:0:0:*
Najlepsze ceny aut. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek
link | zgłoś
2018-02-09
*.220.101.*
Jestem zadwolony,ze trafiłem do Super Auto, bo najem samochodu okazał się dla mnie dobrą alternatywą do leasingu. Dziękuję raz jeszcze Panu Mateuszowi,że poświęcił mi tak dużo czasu. Polecam z czystym sumieniem superauto24.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2018-02-08
*.19.167.*
Ofertę samochodu otrzymałam atrakcyjną cenowo, a kredyt był na przyzwoitych warunkach, jednakże trochę mnie zmroziło, gdy się dowiedziałam,że samochód mam odebrać u dealera w Olsztynie a mieszkam w Opolu... Jednakże nie musiałam organizować transportu, bo zostałam zawiezionado dealera :) No cóż dla [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AAA
link | zgłoś
2018-02-06
*.15.49.*
Szybko, sprawnie, miło. Tak przebiegała transakcja i takie mam odczucia po zakupie auta. Auto odebrałem u dealera oczywiście i musiałem w tym celu przyjechać do Super Auto do Chorzowa aż Zielonej Góry, ale potem jeden z Panów zawiózł mnie na odbiór do salonu w Krakowie. Wszytko było OK.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?