Opinie o superauto24

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 301
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
JACEK
link | zgłoś
2018-02-02
*.15.39.*
Ogólnie jestem zadowolony. Wysoko oceniam "kontakt" z Klientem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niedoszly klient
link | zgłoś
2018-02-01
*.134.181.*
BANDA OSZUSTÓW!!! Klamią i nic sobie z klienta nie robią! OSZUKALI mnie na tysiąc złoty zaliczki,ale tak tego nie zostawię. Może zgłosić tą sprawę w mediach? Niech im się wezmą za tyłki. NIKOMU NIE POLECAM. Kupujcie swoje samochody w salonach, a lepiej na tym wyjdziecie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Norbert
link | zgłoś
2018-01-29
*:0:0:*
Po prostu super!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-01-25
*:0:0:*
Ja mam pozytywne doświadczenia ( bo już drugie auto kupiłem przez Super Auto). Nie mogę złego słowa powiedzieć ani o obsłudze ani o ofercie samochodu. Nie musiałem nigdzie jeżdzić ani dzwonić po dileracch. Prowadzę firmę i nie mam na to czasu, a czas to pieniądz :)Dziękuję za dobrą transakcję i POLE [rozwiń/zwiń]
dużo korzyści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2018-01-25
*.219.170.*
Szanowni Państwo. Nauczcie się że auta kupuję się w salonie a nie u pośredników.Nikomu nie polecam współpracy z firmą Superauto24. Po wpłaceniu zaliczki już po was.To brak kontaktu z firmą,to nie ma auta na czas,to pojazd do odbioru jakieś 200 km,to sraczka itd.Jeśli macie troszkę rozumu to posłucha [rozwiń/zwiń]
nie uczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
DAMIAN
link | zgłoś
2018-01-19
*.31.57.*
Bardzo dobra współpraca. Miła obsługa. Bardzo dobry dobry kontakt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mon
link | zgłoś
2018-01-19
*.10.99.*
Mój zakup samochodu przebiegł płynnie.Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-01-18
*.76.119.*
Od 17 lat na rynku są i ludzi w huja robią można skonsultować się z innymi Dilerami którzy z nimi współpracują.
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-01-18
*.76.119.*
Witam, czytajcie opinie na temat tej firmy, ja niestety nie polecam. Od samego początku tylko problemy, żebym nie wpłaciła 1000 zł to już dawno bym z nimi nie rozmawiała.Za samochodem czekam już kolejny tydzień (a w salonie stoi przygotowany) tylko cały czas czegoś brakuje. Nie wpłacajcie pieniędzy [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin RK
link | zgłoś
2018-01-18
*.111.123.*
Super szybko i bez problemu,polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michał
link | zgłoś
2018-01-18
*:0:0:*
Generalnie byłem zadowolony zarówno z dostępności samochodu jak i jego ceny, ale o większość informacji musiałem się dopytywać dzwoniąc do ich, co mnie wkurzało.Zdecydowanie muszą to poprawić.
cena auta
komunikacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
U2
link | zgłoś
2018-01-15
*.42.116.*
Jestem zadowolony z obsługi przez pracowników superauto24.com oraz z ceny samochodu. Mój znajomy kupił przez tą firmę Fiata Ducato i polecił mi ją. To był dobry wybór.
wiedza i doświadczenie
czasami trudno się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Poszukuję poszkodowanych
link | zgłoś
2018-01-13
*.63.32.*
UWAGA: POSZUKUJĘ OSÓB I FIRM POSZKODOWANYCH PRZEZ DZIAŁALNOŚĆ FIRMY SUPERAUTO24. Bardzo proszę o przesłanie maila wraz z opisem problemów, jakie mieliście Państwo przy współpracy z tą firmą na adres: [email protected]
brak
brak, to oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...