Opinie o superauto24

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 131
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maciej
link | zgłoś
2015-04-09
*:::*
Z firmą Super Auto współpracuje już nie pierwszy raz, najpierw wziąłem żonie na dogodnych warunkach małe miejskie autko z dość niską ratą kredytu aby nie stanowiło to dla niej dużego obciążenia. Natomiast w zeszłym roku postanowiłem zmienić auto firmowe, upatrzyłem model który by mnie najbardziej in [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2015-04-02
*.101.89.*
1. Witam, w zeszłym roku kupiłam moje pierwsze wymarzone autko, a ponieważ nie posiadałam całej kwoty postanowiłam wziąć kredyt. W tym celu zgłosiłam się do firmy Super Auto i pomimo pewnych obaw nie zawiodłam się. Zaopiekował się mną bardzo miły i kompetentny sprzedawca, wszystko mi szczegółowo wyt [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2015-04-02
*.101.89.*
Witam, w zeszłym roku kupiłam moje pierwsze wymarzone autko, a ponieważ nie posiadałam całej kwoty postanowiłam wziąć kredyt. W tym celu zgłosiłam się do firmy Super Auto i pomimo pewnych obaw nie zawiodłam się. Zaopiekował się mną bardzo miły i kompetentny sprzedawca, wszystko mi szczegółowo wytłum [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HubbaBubba
link | zgłoś
2015-03-25
*.201.137.*
Kupiłem auto przez superauto24 i bardzo nie polecam. 1. Sam wybór auta trwał długo. Okazuję się, że to, że oni na stronie aktualizują oferty nic nie znaczy. Kilka dni trwało dzwonienie przez ich pracownika po dealerach i szukanie wybranego przeze mnie auta. Większość ofert była niedostępna/nieaktu [rozwiń/zwiń]
żadnych. Taką samą cene można sobie wynegocjować u dealera, trzeba tylko trochę pojeździć i popytać. Podać cene z superauto i na pewno taka sami dadzą.
cała lista ( czytaj opis ) kłamczuchy i naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emma580
link | zgłoś
2015-02-07
*.224.75.*
porazka maja problemz oddaniem mi zaliczki w kwocie 2000zl zlodziej ale i tak pojde na policje
zlodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2015-01-23
*.189.88.*
UWAGA!!!CYGANY, NACIĄGACZE i OSZUŚCI !!!! firma nierzetelna, problemy z odzyskaniem pieniędzy. NACIĄGACZE !!! Sprawnie idzie im tylko wyłudzanie zadatków, a potem to już koszmar !!!INNA CENA, INNE AUTO ,INNE ROZMOWA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BM
link | zgłoś
2015-01-22
*.74.59.*
Ludzie, niskiego pokroju. Cały czas piękna gadka a rzeczywistość odmienna od tej którą przedstawiają. Muszę potwierdzić złe opinie poprzedników. Nierzetelni i nieterminowi. Samochód obiecali w ciągu jednego dwóch tygodni a dostaliśmy go po 9 tygodniach. Mówili, że wszystko jest załatwione a okazał [rozwiń/zwiń]
brak
Nie mówią prawdy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukana
link | zgłoś
2015-01-19
*.249.81.*
OSZUŚCI!!!! Czekalismy na samochod od lipca do grudnia oczywiscie nie dostalismy go a zadatku nie chca oddac. Kreca, klamia i oszukuja. Dyrektor nie odpisuje na maile bo kontaktu do niego innego nie ma. Niepolecam.
Brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BUIB
link | zgłoś
2014-11-25
*.10.229.*
Witam, właśnie odebrałem samochód kupiony za pośrednictwem superauto24 z chorzowa. Polecam, od pierwszego kontaktu do zakupu auta 3 tygodnie, auto spełniło wszystkie oczekiwania i deklaracje. Cena jaką mi wynegocjowali była nie do osiągnięcia w przypadku klienta indywidualnego. W razie pytań zaprasz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kwasbas
link | zgłoś
2014-10-31
*.205.85.*
Ja tylko mogę dołaczyć do grona naciągniętych i oszukanych. Odebrali mi cała przyjemność posiadania nowego samochodu. Wszystkie wcześniejsze posty sa prawdziwe,ja tylko to potwierdzam
kretactwo , naciągactwo, niekompetencja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
NIGDY WIĘCEJ!!!
link | zgłoś
2014-10-23
*.79.198.*
nie polecam!!!!auto kupione za gotówkę, przez co obiecali dać opony zimowe GRATIS!!! do dziś ich nie dostaliśmy!!!!a mija pół roku już!!!także szkoda nerwów,bardzo nierzetelna firma!!!NIE POLECAM osobom ,które chcą kupić za gotówkę.Straszne krętacze, które obracają TWOJĄ kasą i zwlekają z wpłatą u D [rozwiń/zwiń]
długa realizacja, brak kontaktu, krętactwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slk
link | zgłoś
2014-10-14
*.1.182.*
SUPERAUTO24 równa się SUPERNACIĄGANIE24 nie chcą mi oddać zaliczki , masakra kto pozwala takiej firmie istnieć . Złodzieje i tyle 500 zł przepadło ale jak to ze wszystkim świat nie lubi próżni , każdego dopadną . ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE................
BRAK
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2014-08-07
*.40.25.*
Ja bym zdecydowanie odradziła firmę SuperAuto24! Mój ojciec chciał zakupić od nich samochód, niestety nie ma zdolności kredytowej na zakup samochodu o takiej wartości. Przedstawiciele pobrali 1000zl kaucji na zaklepanie samochodu i teraz nie chcą tego oddać. Minęły dwa tygodnie, kredytu nie ma, a pr [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?