Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 260
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
iwo86
link | zgłoś
2017-11-08
*.7.151.*
Dzięki Mario , że również ostrzegasz przed tymi KŁAMCAMI ! Lubisz HORRORY to kup samochód w superauto24 !!! Pozytywne opinie piszą zapewne sami w długich wolnych chwilach :) !
-
tylko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
King
link | zgłoś
2017-11-07
*.172.193.*
Miła obsługa, sprawne załatwienie auta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2017-11-06
*.220.35.*
Szybka i bardzo rzetelna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mario
link | zgłoś
2017-11-05
*.172.232.*
Potwierdzam negatywną opinię, czekałem miesiąc na nowe auto po wpłaceniu zaliczki,które miało być po 7 dniach, opowiadali bajki o problemach w transporcie,że auto wróciło do działu jakości, bo coś wyrył dealer, proponowali inne z oczekiwaniem kolejny miesiąc, ta firma moim zdaniem żyje tylko z zalic [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Violetta
link | zgłoś
2017-10-31
*.171.202.*
NAJLEPSI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Wojtek
link | zgłoś
2017-10-30
*.206.38.*
Właśnie odebrałem z salonu auto kupione za pośrednictwem firmy Super Auto.W oparciu o moje doświadczenie mogę polecić firmę. Wszystko zgodnie z ustaleniami, sprawnie. Bardzo dobry kontakt z prowadzącym sprzedaż specjalistą na każdym etapie od zawarcia umowy do odbioru samochodu.
Duży wybór marek i modeli samochodów.
Rozmowy przez telefon i pocztę email, bez bezpośredniego kontaktu ze sprzedawcą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SUPER AUTO
link | zgłoś
2017-10-30
*.11.102.*
@Iwo86 prosimy o kontakt [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwo86
link | zgłoś
2017-10-29
*.41.35.*
Byłem bezradny wobec waszych kłamstw , z podpisanym kredytem i tablicami ! Gdzie była wasza rzekoma fachowość i sprawna obsługa ? Nigdy w życiu już się a wami (celowo z małej) nie skontaktuje . Czasami będę tylko ostrzegał o waszych KŁAMSTWACH !
zwiedzanie Polski
kłamią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DAMIAN
link | zgłoś
2017-10-27
*.222.6.*
Wszystko ok. Bardzo sprawna obsługa zakupu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-10-25
*.172.179.*
Profesjonalny kontakt, fachowa i sprawna obsługa. Polecam w 100%.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
SUPER AUTO
link | zgłoś
2017-10-25
*.11.102.*
@Iwo86 prosimy o kontakt z naszą firmą, bowiem niepokojąca dla nas jest treść tej opinii, przypuszczamy, że wynikająca z braku podstawowych informacji o naszej działalności, a był Pan/ Pani prawdopodobnie naszym Klientem. Ta opinia jest dla nas wskazówką, że musimy proces komunikacji usprawnić [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwo86
link | zgłoś
2017-10-23
*.174.66.*
Oni nie sprzedają samochodów , tylko KREDYTY ! Podejrzewam ,że pozytywne opinie piszą w wolnych chwilach (chyba mają dużo wolnego) :). Kto miał z nimi raz do czynienia , omija szerokim łukiem. KŁAMIĄ na potęgę ! O tym ,że samochód odbierzesz np. w Bydgoszczy dowiesz się mając już tablice rejestracyj [rozwiń/zwiń]
zwiedzanie Polski
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2017-10-22
*.11.181.*
Firmę polecił mi kolega, który za jej pośrednictwem kupił 2 samochody - wszystko się potwierdziło i jestem bardzo zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...