Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 282
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ann
link | zgłoś
2017-12-29
*.31.172.*
Miła obsługa i kontakt, no i atrakcyjna cena auta.
dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-12-29
*.188.86.*
Kupiłem kolejny samochód w tej firmie i muszę stwierdzić,że firma trzyma poziom. Cieszy mnie to, bo prowadzę firmę transportową i planuję kolejne zakupy samochodów a taka forma współpracy bardzo mi odpowiada.
kompleksowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ac
link | zgłoś
2017-12-28
*.63.32.*
Zdecydowanie odradzam komukolwiek współpracę z tą firmą. Decydując się na zakup auta przez Superauto24 widziałem już inne negatywne opinie w internecie. Byłem jednak przekonany, że pisała je jedna osoba zawiedziona współpracą z tą firmą. Myliłem się i przychylam się do wszystkich negatywnych opinii [rozwiń/zwiń]
brak
cała masa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2017-12-27
*.172.193.*
Wszystko OK!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-12-22
*:0:0:*
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze sprawnej i profesjonalnej obsługi oraz cennych porad pracowników superauto24.com. Doceniamy przewóz w miejsce odbioru auta. Wszystko super!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Andrzej
link | zgłoś
2017-12-16
*.146.169.*
Masakra, na aukcji auto dostępne od ręki w rzeczywistości 1,5 miesiąca oczekiwania. Odbiór auta podpisany 3 tygodnie przed dostarczeniem samochodu. Nie polecam. W salonie dostaniecie te same rabat a leasing nie 110?% a 101%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ryszard
link | zgłoś
2017-12-14
*.254.79.*
Stała współpraca, profesjonalne podejście do Klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-12-04
*.40.121.*
Profesjonalne podejście do klienta, świetny kontakt, korespondencja mailowa perfekcyjna, szybka. Wszystko jak najbardziej w porządku. To mój drugi zakup auta w przeciągu 3 lat i jak za pierwszym razem tak i teraz wszystko odbyło się bez problemów. Polecam serdecznie!
Szybko, sprawnie, profesjonalnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-12-03
*.99.150.*
To mój kolejny zakup w Super Auto. Samochód zgodny z zamówieniem. Bardzo miła obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-12-03
*.254.155.*
Bardzo nachalne zachowanie sprzedawcy. Samochód może i tańszy ale opłaty dodatkowe o których się nie mówi otwarcie sumarczynie i tak podnoszą cenę auta do pozimu normalnego zakupu. Ciągłe telefony i i obietnice bez pokrycia byle sprzedać samochód. Szczerze odradzam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Beata
link | zgłoś
2017-11-30
*.8.230.*
Właśnie dzisiaj wyjechałam nowiutkim Oplem Mokka X zakupionym przez Super Auto24 z Chorzowa. Na początku podchodziłam do zakupu przez internet bardzo sceptycznie wręcz podejrzliwie, ale to nie trwało długo.Profesjonalizm i miła obsługa rozwiała moje wątpliwosci. Do tego dobra cena i super wyposażeni [rozwiń/zwiń]
sprawnie, tanio, przyjemnie
brak kontaktu osobistego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miras
link | zgłoś
2017-11-21
*.254.58.*
Po mimo początkowych wątpliwości zdecydowałem się na zakup auta Skoda Rapid. Jednak wszelkia niepewność została szybko rozwiana. Po upływie dwóch tygodni odebrałem nowe auto z bardzo dobrym wyposażeniem za rewelacyjną cenę. U lokalnego dilera cena ta była nie do osiągnięcia. Zresztą gdybym się zdecy [rozwiń/zwiń]
Szybko i sprawnie.
W moim przypadku - brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIROSŁAW
link | zgłoś
2017-11-21
*.165.230.*
Firma godna polecenia. Solidna informacja. Dobra pomoc w uzyskaniu kredytu.Bardzo dobry kontakt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...