Opinie o superauto24

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 305
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
iwo86
link | zgłoś
2017-10-29
*.41.35.*
Byłem bezradny wobec waszych kłamstw , z podpisanym kredytem i tablicami ! Gdzie była wasza rzekoma fachowość i sprawna obsługa ? Nigdy w życiu już się a wami (celowo z małej) nie skontaktuje . Czasami będę tylko ostrzegał o waszych KŁAMSTWACH !
zwiedzanie Polski
kłamią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DAMIAN
link | zgłoś
2017-10-27
*.222.6.*
Wszystko ok. Bardzo sprawna obsługa zakupu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-10-25
*.172.179.*
Profesjonalny kontakt, fachowa i sprawna obsługa. Polecam w 100%.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SUPER AUTO
link | zgłoś
2017-10-25
*.11.102.*
@Iwo86 prosimy o kontakt z naszą firmą, bowiem niepokojąca dla nas jest treść tej opinii, przypuszczamy, że wynikająca z braku podstawowych informacji o naszej działalności, a był Pan/ Pani prawdopodobnie naszym Klientem. Ta opinia jest dla nas wskazówką, że musimy proces komunikacji usprawnić [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iwo86
link | zgłoś
2017-10-23
*.174.66.*
Oni nie sprzedają samochodów , tylko KREDYTY ! Podejrzewam ,że pozytywne opinie piszą w wolnych chwilach (chyba mają dużo wolnego) :). Kto miał z nimi raz do czynienia , omija szerokim łukiem. KŁAMIĄ na potęgę ! O tym ,że samochód odbierzesz np. w Bydgoszczy dowiesz się mając już tablice rejestracyj [rozwiń/zwiń]
zwiedzanie Polski
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Beata
link | zgłoś
2017-10-22
*.11.181.*
Firmę polecił mi kolega, który za jej pośrednictwem kupił 2 samochody - wszystko się potwierdziło i jestem bardzo zadowolona
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2017-10-20
*.172.193.*
Perfekcyjna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kibu
link | zgłoś
2017-10-18
*.42.72.*
Prosze o kontakt osoby które maja problem z tą firmą na mail: [email protected]
---
---
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2017-10-18
*.210.129.*
Po prostu komfortowo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2017-10-16
*.249.223.*
Szybko, sprawnie,jasno.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
SUPER AUTO
link | zgłoś
2017-10-16
*.11.102.*
@Jarek - proszę o kontakt telefoniczny 660 753 155 , celem ustalenia jakiego tematu opis dotyczy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2017-10-16
*:88bb:9346:*
Najpierw czekałem na samochód miesiąc a miałbyc od ręki - teraz czekam na zwrot zaliczki 3 tygodnie malo tego mam dostać jeszcze opony zimowe ... ciekawe kiedy je dostarcza może na przyszła zimę ?? KŁAMCY ODDAJCIE PIENIĄDZE !
-
Jak w komentarzu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-10-12
*.15.79.*
Super, polecam, to jest mój drugi zakup w tej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...