Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 283
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Linex
link | zgłoś
2017-03-04
*.65.178.*
Ludzie jak piszecie te negatywy,to dlaczego jeszcze policja ich nie złapała.To nikt z was nie szedł na policję to zgłosić? Ja zostałem ich klientem. Zobaczymy jak coś będzie nie tak zgłoszę sprawę na policję ,do sądu ich podam i zadzwonię do uwagi TVN i do innych telewizji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ixwbq
link | zgłoś
2017-03-03
*.11.102.*
Bnrcxn lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Vkljr
Bfhuu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-02-13
*.116.237.*
Uważajcie ną tą firmę w momencie pojawienia się problemów chowają głowę w "piasek" nie odbieranie telefonów.Po zakupie w dniu odbioru auta miałem otrzymać zwrot zaliczki oraz opony zimowe w dniu odbioru auta nie było ani jednego ani drugiego jak postawiłem sprawe na ostrzu noża zgodzili się wypłacić [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CARTMAN
link | zgłoś
2017-02-10
*.254.129.*
Witam,nigdy nie pisałaem na zadnym innym forum zadnych pozytywny i negatywnych opinie bo nie musiałem Ta opinia jest zdecydowanie jak najbardziej negatywna-POTWIERDZAM W 100% ,ZE OPISANE PRZEZ INNYCH SYTUACJE ODNOSNIE ZAKUPY,WYBORU AUTA,NIE ODDAWANIE ZALICZEK to prawda-moja sytauacja łudzaco podo [rozwiń/zwiń]
Dobra ściema
Niekompetacja,kretactwo,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiesiek
link | zgłoś
2017-01-20
*.0.67.*
Zdecydowalem się na zakup mimo zlych opinii które tu były, zaufalem tym pozytywnym, które także tu są i osobiście się nie zawiodłem. Jestem zadowolony bo dostałem zarówno swojego Forda o kilka tysięcy taniej i Panowie z superauto załatwili za mnie prawie wszystkie formalności. Leasing jest porównyw [rozwiń/zwiń]
Załatwiają formalności w jednym miejscu, niższa cena auta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Artur z Katowic
link | zgłoś
2017-01-19
*.146.19.*
Pisze ta opinie jako ich staly klient. Kupilem u nich juz 3 auto. Za kazdym razem dobra cena. Co do terminów przy Hyundaiu obsunelo sie o tydzien. Rozmawiam z tym samym chlopakiem od poczatku wspolpracy. Sam pracuje jako przedstawiciel i wkurza mnie ta fala hejtu...
Solidnie i tanio
Czasem ciezko się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew Horodyski
link | zgłoś
2017-01-19
*.99.120.*
Nie wiem skąd te opinie na temat tej firmy. dla mnie 100% ok!
dobre rabaty i ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-01-18
*.254.224.*
Ludzie czytajcie opinie bo ta firma to krętacze i oszuści. Potwierdzam to co piszą inni niezadowoleni. Biorą od klienta zaliczkę i jak się nie zgodzisz na zawyżony leasing lub kredyt to możesz zapomnieć o swoich pieniądzach. Takie działanie nadaje się tylko do prokuratury. Oszuści jakich mało. Pozyt [rozwiń/zwiń]
bardzo tanie auta
oszukują klientów na leasingu/kredycie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2017-01-03
*.67.65.*
UWAGA to oszuści! Pobiorą zaliczkę i można zapomnieć o jej zwrocie. Cały myk polega na tym, że zwabiają klienta ceną auta tańszą niż gdzie indziej pod warunkiem, że u nich weźmie się finansowanie. Później dopisują sobie tak wysoką prowizję od firmy leasingowej, że nikt o zdrowych zmysłach nie podpis [rozwiń/zwiń]
Oszuści - nie wpłacać im żadnych pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kolejny oszukany
link | zgłoś
2016-12-19
*.202.46.*
Mijają dwa miesiące od zakończenia transakcji a zwrotu zaliczki nie mogę się doprosić do tej pory. Ubezpieczenie, które wciskają jest strasznie zawyżone. Dla porównania ubezpieczałem dosłownie dwa tygodnie później drugi dwa razy droższy samochód na tą samą osobę i za ubezpieczenie zapłaciłem 200zł w [rozwiń/zwiń]
brak
nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Iwona
link | zgłoś
2016-12-17
*.195.166.*
Moje doswiadczenia z ta firma sa bardz bardzo zle. Po pierwsze wprowadzaja w blad (np o wysokosci prowizji banku), terminu odbioru auta. Samochod mialam otrzymac 3 tygodnie temu. Do dzis go nie ma. Kontak jest iluzoryczny ...panowie dzwonia kiedy chca i zazwyczaj nic nie wiedza. Obiecuja zadzwon [rozwiń/zwiń]
brak
brak kompetency, nie oddzwanianie na telefony, bardzo niski profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zzz
link | zgłoś
2016-12-06
*.134.9.*
Wszystko Ok.Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zuza
link | zgłoś
2016-12-06
*.5.238.*
Jestem Klientką superauto24 i to zadowoloną, bo samochód zakupiłam nawet w lepszym wyposażeniu niż przypuszczałam,że budżet mi na to pozwoli. Parametry leasingu OK.Nie miałam problemu ze zwrotem zaliczki bo opłaciłam z niej ubezpieczenie też w superauto24. Ja ze swojej strony polecam tę firmę a prac [rozwiń/zwiń]
Super Auto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...