Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 283
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
vera
link | zgłoś
2016-10-29
*.47.164.*
banda oszustow i zlodzieji.Jezeli zaczniesz probe zostania ich klientem zostaniesz oszukany cala firma dziala probujac naciagnac klienta oszukany52398
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TOMEK
link | zgłoś
2016-10-29
*.148.92.*
NIE CHCĄ MI ODDAC ZALICZKI 2000 ZL.CHCĄ MI DAC INNĄ SPECYFIKACJĘ NIZ W ZAMOWIENIU
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kuba
link | zgłoś
2016-09-29
*.64.218.*
Złodzieje oddajcie moją zaliczkę 3000 PLN pan Mateusz obiecywał samochód a teraz się wycofuje może być inny model i inna cena a auto miało być u nich na placu Oszuści!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2016-09-14
*.47.101.*
Szybko i sprawnie. Dobry upust.Jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2016-08-23
*.78.182.*
Niestety bliżej Panom do cygańskich naciągaczy niż do poważnych partnerów w biznesie. Pomyłka w cenie, zamiast kwoty brutto, podana jako netto. Sprzedawca zamiast poinformować uczciwie próbuje szybko sfinalizować transakcje po rażąco zawyżonej cenie. Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami, naciągacze [rozwiń/zwiń]
Profispot Sp. z o.o.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
M
link | zgłoś
2016-07-19
*.146.70.*
Zanim nawiązałem współpracę z firmą SuperAuto24, miałem pewne obawy. Pewnie jak każdy, który czyta poniższe negatywne wpisy. Jak się jednak okazało, moje obawy były bezpodstawne. Cała transakcja od momentu zamówienia samochodu, do jego odbioru, przebiegła bez żadnych komplikacji. Jeżeli przyjdzie cz [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm i zaangażowanie pracowników
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2016-06-19
*.49.173.*
Niestety, nie zajrzałem na tę stronę przed wejściem w kontakt z firmą. Teraz sobie pluję w brodę. ktoś już tu napisał,że to banda naciągaczy. Chodzi im tylko o tę zaliczkę 1000zł. Po otrzymaniu zaliczki wszystko mają w...głębokim poważaniu (zero kontaktu z ich strony, nie odbierają telefonów, nie od [rozwiń/zwiń]
żadne
nieuczciwość, naciąganie klientów, brak reakcji,przywłaszacie zaliczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zuza
link | zgłoś
2016-05-30
*.99.120.*
Kupiłam dzięki rekomendacji znajomego.Wszystko OK od początku do końca. POLECAM !!
dobra cena samochodu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***
link | zgłoś
2016-05-27
*.99.120.*
Spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezary
link | zgłoś
2016-05-15
*.99.86.*
Polecam zakup w tej firmie. Szybka i sprawna obsługa klienta e-mailowo. Można kupić nowy samochód nie wychodząc z domu. Dla mnie rewelacja.
same zalety
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mirek
link | zgłoś
2016-05-11
*.99.120.*
Kupiłem dzięki tej firmie kolejny samochód i jak czytam te wypowiedzi, to mam wrażenie,że mowa o jakiejś innej firmie. Nic negatywnego mnie nie spotkało. Zaliczkę za każdym razem płaciłem i otrzymałem zwrot jakoś tak po 2 tygodniach.
dobra cena samochodu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolony
link | zgłoś
2016-05-09
*.62.7.*
Trzy samochody kupi
Oszcz
Nie mo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2016-04-26
*.37.214.*
Banda oszustow szkoda gadac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...