Opinie o superauto24

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 301
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrei Kamarou
link | zgłoś
2018-08-25
*.65.110.*
Profesjonalna obsługa. Polecam! Kupowałem samochód dostawczy Ford transit. Było wszystko w porządku, zawsze chętno odpowiadali na moi pytannia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AquaBoroSKlep
link | zgłoś
2018-08-24
*.231.248.*
Witam Składamy podziękowania dla Pana Huberta Grzesiak za super zaangażowanie się w znalezienie i załatwienie samochodu oraz osobiste dostarczenie nam pod wskazany adres . Bardzo miło i fachowo zostaliśmy obsłużeni i mimo , że samochód widzieliśmy tylko na zdjęciach byliśmy po jego dostarczeniu [rozwiń/zwiń]
Zaangażowanie, poziom obsługi
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-08-24
*.205.166.*
Nie mogę powiedzieć złego słowa na tę firmę i ludzi w niej pracujących, bo wykazali się sporą wiedzą, umiejętnościami i cierpliwością.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-08-24
*:0:0:*
Unikatowa usługa. Jestem zadowolony z efektu. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jeryzk
link | zgłoś
2018-08-23
*.249.0.*
Witam, fatalne, chamskie zachowanie. Wyrafinowane finansowo podejście do klienta, manipulacja. Fingwer Weg.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Stefan58
link | zgłoś
2018-08-20
*.146.97.*
Jak to jest, ze Marian i Mariusz piszą z tego samego adresu IPi to w tym samym dniu? Jakieś cuda?
Brak
To samo IP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-08-03
*.49.230.*
Profesjonalne podejście do klienta. Informacja dla klienta co się aktualnie dzieje w sprawie zakupu/leasingu, dalszego toku sprawy. Polecam superauto24. Mega zadowolony klient.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ELŻBIETA
link | zgłoś
2018-07-27
*.227.102.*
W SuperAuto 24 kupiliśmy dwa auta. W obu przypadkach wszystkie formalności zostały przeprowadzone w sposób profesjonalny. Polecam każdemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zadowolony _klient
link | zgłoś
2018-07-26
*.146.240.*
Współpracę z firmą SuperAuto24 wspominam bardzo dobrze. Nie zdecydowanym szczerze polecam. Ja na pewno znowu skorzystam z ich pomocy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Misior
link | zgłoś
2018-07-26
*.146.204.*
Wszystko zostało załatwione pomyślnie. Polecam współpracę z superauto24
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marian
link | zgłoś
2018-07-26
*.146.45.*
Polecam. Mój przypadek to przykład owocnej współpracy. Dziękuje ekipie SuperAuto24
Szybko i sparwnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-07-26
*.146.45.*
Jestem zadowolony ze współpracy z SuperAuto24, dzięki Nim mam moje wymarzone auto. Polecam
Zainteresowanie KLIENTEM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
norimpex
link | zgłoś
2018-07-25
*.179.247.*
wpisałem swoja niezbyt pochlebna opinie i o dziwo jej nie ma gdzie mam ja szukac chodzi o przewlekłe załatwianie formalnosci brak profesjonalizmu posługiwanie sie nieprzygotowanuymi do tego ludzmi musialem jezdzic do wydzialu komunikacji zeby zalatwic sprawe kompletna niewiedza,radze sie dobrze zast [rozwiń/zwiń]
bardzo dobra cena auta mnie skusila
niesumiennosc brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...