Opinie o superauto24

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 308
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Roman
link | zgłoś
2018-09-05
*.179.88.*
juz od jakiegos czasu obserwuje tą firmę przez zaskakująco niskie ceny samochodów, gdzie nie jednokrotnie dilerzy twierdza że są nierealne i widzę że taktyka jest ta sama. jak pojawia się jakaś zla opinia to zaraz z tego samego adresu ip pojawiają się pochwalne opinie. ktorys juz raz to widze, troch [rozwiń/zwiń]
zbieg okolicznosci przy ip i pozytywnych opiniach?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baje
link | zgłoś
2018-09-05
*.32.147.*
Duży pozytyw za pomoc w załatwieniu wszystkich formalności dla tej firmy. Dzięki :)
wiedza i doświadczenie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FTKJ
link | zgłoś
2018-09-05
*.15.86.*
Drugi samochód w ciągu 2 miesięcy i wszystko poszło pomyślnie. Szczególnie Dziękuje Panu Waldemarowi za profesjonalne podejście do Klienta. Na pewno wrócimy,kto wie może jeszcze w tym roku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARTHA
link | zgłoś
2018-09-05
*.15.86.*
Pierwszy raz kupowaliśmy z mężem samochód nie od dealera samochodowego tylko brokera jakim jest SUPERAUTO24 Teraz już wiem że była to dobra decyzja! Polecam za dobre ceny samochodów i za profesjonalizm oraz pomoc na każdym etapie zakupu :) Z Panem Michałem Dziecic kupno samochodu było prawdziwą przy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-09-05
*.244.76.*
Miałam duży opór przed kupnem nowego auta w innym miejscu jak salon - dealer. Transakcja z Super Auto okazała się bardzo dobra decyzją, pomimo obaw, wszystko zostało dopięte i skoordynowane bez zarzutu, wpłacona zaliczka wróciła na konto kilka dni po zakupie auta (przypomniałam się im emailem :-)) S [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
bolo
link | zgłoś
2018-09-04
*.148.64.*
jeśli ktoś bedzie chciał brać auto w tej firmie to niech się odezwie do mnie przedstawie całą sytuacje ale napewno nie dam kogoś zrobić w gówno jak ja się wrobiłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolo
link | zgłoś
2018-09-04
*.148.64.*
najgorsza firma z która miałem współprace banda razem z kierownictwem i obsługą prócz pana krzysztofa od podpisywania umów ustalanie wymiarów zabudowy busa a przy chodzi co doczego to się wykrecają że zabudowa nie była ustalana tak samo rozmowa z doradcą panem wojtkiem pól tora mięsiąca załatwiał fo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrei Kamarou
link | zgłoś
2018-08-25
*.65.110.*
Profesjonalna obsługa. Polecam! Kupowałem samochód dostawczy Ford transit. Było wszystko w porządku, zawsze chętno odpowiadali na moi pytannia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AquaBoroSKlep
link | zgłoś
2018-08-24
*.231.248.*
Witam Składamy podziękowania dla Pana Huberta Grzesiak za super zaangażowanie się w znalezienie i załatwienie samochodu oraz osobiste dostarczenie nam pod wskazany adres . Bardzo miło i fachowo zostaliśmy obsłużeni i mimo , że samochód widzieliśmy tylko na zdjęciach byliśmy po jego dostarczeniu [rozwiń/zwiń]
Zaangażowanie, poziom obsługi
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-08-24
*.205.166.*
Nie mogę powiedzieć złego słowa na tę firmę i ludzi w niej pracujących, bo wykazali się sporą wiedzą, umiejętnościami i cierpliwością.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Adam
link | zgłoś
2018-08-24
*:0:0:*
Unikatowa usługa. Jestem zadowolony z efektu. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jeryzk
link | zgłoś
2018-08-23
*.249.0.*
Witam, fatalne, chamskie zachowanie. Wyrafinowane finansowo podejście do klienta, manipulacja. Fingwer Weg.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stefan58
link | zgłoś
2018-08-20
*.146.97.*
Jak to jest, ze Marian i Mariusz piszą z tego samego adresu IPi to w tym samym dniu? Jakieś cuda?
Brak
To samo IP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...