Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 282
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Darek
link | zgłoś
2018-07-12
*.117.182.*
Profesjonalizm i fachowość.Załatwienie wszystkich formalności u mnie, lub zdalnie. Dowóz po odbiór samochodu w dogodnym dla mnie terminie.Wszystko załatwione w kilka dni. Wszystkim polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MM
link | zgłoś
2018-07-06
*.74.169.*
Szybko i na temat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2018-07-06
*:0:0:*
Polecam wszystkim zakup nowego auta przez superauto24!!! Cała procedura przebiegla szybko i plynnie. Kontak z pracownikami oceniam na b.dobry... Wiedzialalm co sie dzieje i na jakim etapie jest moja sprawa poniewaz informacje od pracownikow byly przekazywane na biezaco. Oczywiscie na odbior zawiezio [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2018-06-30
*.205.170.*
Wczoraj odebrałam samochód, który kupiłam w kredycie przez superauto i wszystko przebiegło sprawnie. Chciałabym podziękować i zapewnić,że polecę moim znajomym taką formę zakupu samochodu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-06-27
*:0:0:*
Polecam! bardzo sprawna obsługa i pomoc w załatwieniu formalności. Szybko i skutecznie. Proponowane oferty leasingu i ubezpieczenia atrakcyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Henryk
link | zgłoś
2018-06-25
*.15.63.*
Wszystko OK. Zdecydowanie polecam !!!
cena samochodu, dobry kredyt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek
link | zgłoś
2018-06-22
*.254.129.*
Nie wierzę w te cudowne opinie co piszą ludzie . Ja zazadzwonił z 2 m-ce temu,rozmawialem , uzgadnialem,przekazalem emaila i czekam do tej pory na tak niespotykane promocje! Poprostu zlewają ludzi i tyle! Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-06-20
*.31.147.*
Firma Superauto24 bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie skutecznością swojego działania. Znalazłem samochód który mnie zainteresował. Skontaktowałem się z pracownikiem firmy, który krok po kroku przedstawił mi proces jaki będziemy przechodzić. Wszystko szło kolejno zgodnie z planem. Po dwóch tygodniach [rozwiń/zwiń]
Świetny rzeczowy kontakt, świetna koordynacja, błyskawiczna realizacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-06-20
*.42.116.*
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna realizacja.Gorąco polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szpak
link | zgłoś
2018-06-18
*:0:0:*
U mnie leasing wyszedł bardzo podobnie jak w moim banku, ale zdecydowałem się na ich ofertę bo mieli samochód który potrzebowałem. Samochód odebrałem w salonie dealera, tak jak mówili ale do końca nie wiedziałem ,gdzie i tylko to mnie irytowało. Bazując na moim doświadczenie mogę polecić firmę. Wszy [rozwiń/zwiń]
komunikacja + oszczędność czasu
brak informacji, gdzie odbiór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Leszek
link | zgłoś
2018-06-16
*.74.82.*
Dopiero zaczynamy przygode z nimi i juz widac dziwne podchody. Chcemy auto w leasingu i jak sie okazuje mozna wziąć leasing tylko i wyłącznie u nich. Rata jest wyższa o około 150zł miesiecznie niż w naszym banku. Cena niby atrakcyjna samochodu ale jak się zsumuje raty X81 miesięcyto już nie jest kol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARCIN O.
link | zgłoś
2018-06-13
*.102.148.*
Pozytywna obsługa, dobry kontakt, świetnie zorganizowany dojazd po odbiór samochodu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
T.J.
link | zgłoś
2018-06-11
*.166.162.*
BRAWO WY!:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...