Opinie o superauto24

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 131
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
aaaa
link | zgłoś
2017-10-06
*.174.66.*
Nigdy więcej nie chce słyszeć o tych kłamcach .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klara
link | zgłoś
2017-10-06
*.42.67.*
Prosze o kontakt osoby które maja problem z tą firmą na mail: [email protected]
?
--
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-10-06
*.172.179.*
Kontakt bardzo dobry, obsługa pomocna, transakcja przebiegła szybko i sprawnie
komunikatywność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2017-10-06
*.11.102.*
Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slaw
link | zgłoś
2017-10-05
*.174.66.*
KŁAMCY !KŁAMCY ! KŁAMCY !
nie ma
kłamią
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2017-10-04
*:76ea:1b33:*
Ta firma to prawdziwy majstersztyk jeśli chodzi o załatwienie wszelkich formalności z zakupem nowego samochodu. Wszystkie sprawy związane z leasingiem, ubezpieczeniem i odbiorem auta zostały załatwione szybko i sprawnie. Jest to mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni. Serdecznie polecam.
bez konkurencyjna oferta, szybkość, wygoda, dobry kontaktt
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stanisław
link | zgłoś
2017-10-02
*.254.177.*
Jestem zadowolony z zamówienia jakie złożyłem w superauto. Samochód do produkcji miał być w ciągu trzech miesięcy auto było już po miesiącu. Oferta leasingu w porządku, panowie zadbali o mnie w 100%.
Terminowość, wygoda, dobre ceny
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2017-10-02
*.11.102.*
Współpraca z firmą przebiega bez zastrzeżeń od pierwszego zakupu w lutym. Teraz będę zamawiał auta do wypożyczalni i również jestem w kontakcie z firmą w sprawie załatwienia samochodów.
Profesjonalne podejście do klienta, szeroka oferta pojazdów w dobrych cenach
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert
link | zgłoś
2017-09-29
*.11.102.*
Szybko, sprawnie i na temat. Nie spotkałem się z brakiem kontaktu, na maila zawsze otrzymałem odpowiedź. Samochód do odbioru miał być w ciągu dwóch tygodni i w ciągu dwóch tygodni go odebrałem.
szybkość, zakup bez wychodzenia z domu
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2017-09-25
*.0.84.*
Firmę polecił mi znajomy, który za pośrednictwem Super auto kupil juz 3 samochody. Postanowiłem zadzwonić i po godzinie otrzymalem rabat na opla astre 5 tys wyzszy niż u lokalnego dealera. Pan Daniel zawsze odbieral telefony a jak nie mógł to oddzwanial, nawet w niedzielę. Także jestem bardzo zadowo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2017-09-21
*.146.99.*
P Kamil S. Pomaga na każdym etapie transakcji dostałem namiar od znajomego Kupiłem 2 pojazdy i będę polecał dalej!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-09-17
*.179.85.*
jestem super zadowolony!! od początku, handlowiec świetnie wykonał swoją pracę, przede wszystkim DORADZIŁ, plusem u nich jest to że nie muszą wciskać jednej marki, do tego stopnia że handlowiec doradził mi tańszy samochód od tego po który zadzwoniłem! chłopaki z finansowaniem zrobili to co inni mówi [rozwiń/zwiń]
są dostępni 7 dni w tygodniu nawet o nieludzkich godzinach, duże kompetencje każdego pracownika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2017-09-16
*.11.102.*
Wczoraj odebrałam pierwszy samochód kupiony w SuperAuto24. Nalegałam na szybki odbiór, zostałam zapewniona, że całość nie potrwa dłużej niż 4dni robocze. Miałam obawy przed wpłacaniem zaliczki po wyczytanych opiniach o niezwracaniu pieniędzy długo po odbiorze. Jednak Panowie z SuperAuto24 wywiązali [rozwiń/zwiń]
Komunikatywność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?