Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 283
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
veritum
link | zgłoś
2015-09-30
*.55.37.*
wszyscy pracownicy firmy superauto z którymi miałem kontakt to grupa profesionalnych oszustów . po wpłaceniu całej sumy na samochóda ani samochodu ani pieniędzy niemogłem odzyskać zero kontaktu zaczynaiąc od sekretarki kończąc na szefie Pieniądze odzyskałe dopiero jak sprawa dotarła do sądu.Wszystki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata36
link | zgłoś
2015-09-24
*.19.142.*
Ja zostałam namówiona na wpłacenie zaliczki tyt. rezerwacji za model i kolor auta. Pan był bardzo miły, buzia mu się nie zamykała do momentu wpłaty kasy. Później już nie obierał telefonów, gdy zadzwoniłam z innego nr. odpowiadał zdawkowo. Drugi Pan od leasingu, otrzymał od razu wszystkie dokumenty f [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2015-09-18
*.48.2.*
Jak najbardziej podpisuję się pod opinia negatywną, transakcja nie doszła do skutku z powodu różnych warunków leasingu niż pierwotnie oferowane i jak moi poprzednicy opisują ja również nie mogę doprosić się o zwrot zaliczki
Brak
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbyszek
link | zgłoś
2015-08-16
*.2.116.*
Firma przed zaliczką którą wpłaciłem przedstawiła mi inne warunki zakupu, a zupełnie z innymi przyjechał do mnie ich przedstawiciel, różnica ponad 2 % pomiędzy ofertą na jaką wpłaciłem zaliczkę pomimo że w tym czasie nie było zmian stóp procentowych wibor . Firma nie dostarczyła mi samochodu i nie c [rozwiń/zwiń]
brak
naciągają ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hanka
link | zgłoś
2015-08-11
*.27.77.*
Oferta Super Auta wydała mi się najatrakcyjniejszą i po skontaktowaniu się z tą firmą i jasnym wyjaśnieniu mi warunków spłat podjęłam decyzję bez wahania. Teraz tego nie żałuje bo wiem, że dzięki temu, że więcej zainwestowałam w samochód dłużej będzie mi służył. Mogę z czystym sumieniem polecić firm [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
matmat
link | zgłoś
2015-08-10
*.7.99.*
fOd zawsze moim marzeniem był zakup porządnego terenowego auta. Niestety nigdy sytuacja finansowa mi na to nie pozwalała. Postanowiłem jednak, że spełnię to marzenie i po prostu kupię ten samochód na raty. Wybrałem firmę Super Auto ponieważ ze wszystkich innych z którymi się kontaktowałem mieli po p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karlos
link | zgłoś
2015-08-06
*.26.88.*
Z żoną uznaliśmy, że czas zakupić nowy samochód dla naszej rodziny. Potrzebowaliśmy auta sporych gabarytów ze względu na dzieciaki, więc musieliśmy się liczyć z tym, że wydamy więcej pieniędzy. Znajomy polecił mi firmę Super Auto, żeby móc wziąć tam kredyt. Zaufałem mu i się nie zawiodłem. Wszystkie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jamie
link | zgłoś
2015-08-04
*.10.21.*
Długo się zastanawiałem nad tym czy lepiej kupić starsze i dzięki temu tańsze auto czy wziąć kredyt na coś lepszego. W sieci wielu „ekspertów” różnie doradzali, ostatecznie zdecydowałem się na tą drugą opcję. Super Auto wszystko mi doskonale wyjaśnili i jak na razie jest pozytywnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARKAN
link | zgłoś
2015-07-23
*.99.120.*
Kupiłem tym razem Fiata Ducato a poprzednio Octawkę na firmę i jestem b.zadowolony - szybko, dobre rabaty, nie musiałem nigdzie chodzić bo wszystko na telefon i e-mail a umowę specjalnie przyjechali do mnie podpisać.Polecam.
kompleksowość i oczszędność czasu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbyszek
link | zgłoś
2015-07-06
*.60.141.*
Firma przed zaliczką którą wpłaciłem przedstawiła mi inne warunki zakupu, a zupełnie z innymi przyjechał do mnie ich przedstawiciel, różnica ponad 2 % pomiędzy ofertą na jaką wpłaciłem zaliczkę pomimo że w tym czasie nie było zmian stóp procentowych wibor . Firma nie dostarczyła mi samochodu i nie c [rozwiń/zwiń]
do czsu wpłaty zaliczki było wszysto super !!! potem już nie !!!
Zostałem przez nich oszukany !!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Beata
link | zgłoś
2015-06-28
*.96.245.*
Po podjęciu decyzji o wzięciu auta w leasingu, miałam duży problem z wyborem firmy. Przeanalizowałam oferty wielu firm i po dłuższym zastanowieniu zdecydowałam się na firmę Super auto i naprawdę nie mam czego żałować. Wpłaciłam wstępną zaliczkę, w krótkim czasie wszystkie dokumenty były już załatwio [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław
link | zgłoś
2015-06-25
*.22.204.*
Jestem osobą bardzo zabieganą i bardzo ograniczoną czasowo, nie mam czasu na analizowanie ofert każdej z firm. W związku z moją działalnością musiałem w miarę szybko załatwić sobie auto, firmę super auto wybrałem w dosłownie 5 min i jak zwykle moja intuicja mnie nie zawiodła, teraz jestem o tym w 10 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zachwycony
link | zgłoś
2015-06-19
*.3.254.*
A nosek rośnie i rośnie... Dziwnym trafem wypowiadający się tutaj z jakiegoś powodu "klienci", używają słów "profesjonalny", "profesjonalizm", "wymarzone auto". Żaden klient nie wchodzi specjalnie na strony i nie pisze pochwał pod adresem takiej czy innej firmy. Klienci są na tyle zdeterminowani t [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...