Opinie o superauto24

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 131
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Brutus
link | zgłoś
2017-09-16
*.11.102.*
Pomimo wielu opinii na temat Firmy SuperAuto24 postanowiłem 'zaryzykować' i zadzwoniłem do handlowca w sprawie Mazdy, którą firma oferowała ponad 3tys taniej niż miejscowy dealer! Ku mojemu zdziwieniu handlowiec miał obszerną wiedzę na temat sprzedawanych samochodów, doradził w wyborze samochodu. Ot [rozwiń/zwiń]
Szybkość zakupu, miła, konkretna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SUPER AUTO
link | zgłoś
2017-09-15
*.11.102.*
@Jarek - proszę o kontakt telefoniczny 660 753 155 w poniedziałek, celem ustalenia jakiego tematu opis dotyczy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2017-09-15
*:9e5d:5684:*
Ogólnie czytając poprzednie opinie myślałem ze nie jest to prawda. 1. Dopóki nie wpłaciłem zaliczki to Panowie z superauto potrafili codziennie po kilkanaście razy wydzwaniać i załatwiać. Po wpłaceniu zaczęło się przeciąganie terminu odbioru samochodu - chociaż ten miał być od ręki. Abstrahuje od t [rozwiń/zwiń]
Na ten moment mydlane obietnice
Jak wyżej / plusow na en moment nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SUPER AUTO
link | zgłoś
2017-09-14
*.11.102.*
@ja - bardzo prosimy o kontakt telefoniczny w celu wyjaśnienia sytuacji tel. 660 753 155, bowiem opinia ma charakter anonimowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2017-09-13
*.0.81.*
Nie polecam po podpisaniu umowy okazuje sie ze auta nie ma a mialo stac na placu juz 2 miesiace jak nie oddaja zaliczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2017-09-11
*.134.6.*
Wrzystko przebiegło bez problemów. Polecam wszystkim i dlatego piszę tę opinię, bo nie mogę uwierzyć we wszystkie te opinie negatywne - ile jadu jest w ludziach, widać to szczególnie w Internecie.No cóż .. kompleksy chyba.
Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bolek
link | zgłoś
2017-09-07
*.146.68.*
Nie polecam! Handlowiec nie poinformował mnie na wstępie, że zmieniły się warunki finansowana! Całkowity koszt leasingu wzrósł z 115% do 121% ( prawie 3000 zł netto) – sporo prawda? Szczególnie, jeśli weźmiemy pod uwagę, że auto kosztowało ok 42 000 netto! Handlowiec kłamał, że rata wrosła o 10-15 [rozwiń/zwiń]
Miło do czasu podpisania umowy
Celowe wprowadzanie klientów w błąd!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Niezadowolony2
link | zgłoś
2017-09-05
*.146.38.*
Bardzo duże trudności w dochodzeniu zwrotu pobranej zaliczki. P.Mateusz nie posiada aktualnej wiedzy co do kosztów finansowania i rabatu. Nie zapłacili odsetek i kosztów związanych z dochodzeniem zwrotu zaliczki. Duże trudności w kontakcie. Nie polecam- szkoda czasu i to dochodzenie zwrotu zalicz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2017-09-04
*.146.40.*
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Superauto24 - od pierwszej rozmowy do odbioru samochodu - cały czas dobry kontakt i fachowe porady. Polecam!
Dostępność samochodów, uczciwe doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2017-08-25
*.99.79.*
Współpraca z Super Auto przebiega wzorowo. Kupiłem za ich pomocą w leasingu już kilka samochodów do swojej firmy. Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2017-08-21
*.99.85.*
Chciałam podziękować Panom z Super Auta za to, że pomogli mi wybrać samochód a załatwienie formalności leasingowych przebiegło bardzo sprawnie - nie było zbędnych telefonów i rozmów, każda rozmowa konkretna a dokumenty leasingowe przywieźli mi do podpisania do firmy. Dokonałam właściwego wyboru. Pie [rozwiń/zwiń]
konkretni, wiedza, doświadczenie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alan
link | zgłoś
2017-08-18
*.11.102.*
Samochod zgodnie z ogloszeniem od reki, odebralem po czterech dniach. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamus88
link | zgłoś
2017-08-08
*.146.1.*
Kupilem u nich dwa auta. Na Focusa czekalem okolo 3 tygodni. Custom byl do odebrania po 4 dniach. Zaliczke dostalem po tygodniu. Czasem ciezko sie dodzwonic ale za to odbieraja nawet w niedziele. Ja polecam...
7 dni w tygodniu
Ciezko sie dodzwonic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?