Opinie o superauto24

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 301
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Pawel
link | zgłoś
2018-07-20
*.117.242.*
Witam Firma Super Auto wykazała się dużym profesjonalizmem w podejściu do poszukiwań nowego samochodu dla mnie, podsyłała aktualne oferty marek, które mnie interesowały. Informowała o dostępności modeli. Dodatkową zaletą współpracy z Firmą Super Auto była możliwość zostawienia w rozliczeniu lub s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hydromax
link | zgłoś
2018-07-18
*.76.223.*
Jestem bardzo zadowolony z kupna samochodu u tego sprzedawcy. Jeżdżę dopiero miesiąc, ale jak na razie cały proces zakupu jak i przekazania auta przebiegał bez zarzutów. Gdy pracownik sprzedawcy spóźniał się z kontaktem (co chwile jakieś szkolenia miał) to zawsze znalazła się inna osoba która pomogł [rozwiń/zwiń]
ogólne
duża ilość osób z którymi się porozumiewałem odnośnie tej jednej transakcji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
InstalGren
link | zgłoś
2018-07-18
*.37.62.*
Profesjonalna i miła obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Broda
link | zgłoś
2018-07-16
*:5967:b6aa:*
Zakup auta u nich to prostu bajka!
Wszystko
Nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażyna
link | zgłoś
2018-07-13
*.210.129.*
Wszystko przebiegło pomyślnie. Bardzo profesjonalne podejście do Klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Dariusz
link | zgłoś
2018-07-13
*.15.63.*
Szybko, bez problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2018-07-12
*.117.182.*
Profesjonalizm i fachowość.Załatwienie wszystkich formalności u mnie, lub zdalnie. Dowóz po odbiór samochodu w dogodnym dla mnie terminie.Wszystko załatwione w kilka dni. Wszystkim polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MM
link | zgłoś
2018-07-06
*.74.169.*
Szybko i na temat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2018-07-06
*:0:0:*
Polecam wszystkim zakup nowego auta przez superauto24!!! Cała procedura przebiegla szybko i plynnie. Kontak z pracownikami oceniam na b.dobry... Wiedzialalm co sie dzieje i na jakim etapie jest moja sprawa poniewaz informacje od pracownikow byly przekazywane na biezaco. Oczywiscie na odbior zawiezio [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2018-06-30
*.205.170.*
Wczoraj odebrałam samochód, który kupiłam w kredycie przez superauto i wszystko przebiegło sprawnie. Chciałabym podziękować i zapewnić,że polecę moim znajomym taką formę zakupu samochodu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Monika
link | zgłoś
2018-06-27
*:0:0:*
Polecam! bardzo sprawna obsługa i pomoc w załatwieniu formalności. Szybko i skutecznie. Proponowane oferty leasingu i ubezpieczenia atrakcyjne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk
link | zgłoś
2018-06-25
*.15.63.*
Wszystko OK. Zdecydowanie polecam !!!
cena samochodu, dobry kredyt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek
link | zgłoś
2018-06-22
*.254.129.*
Nie wierzę w te cudowne opinie co piszą ludzie . Ja zazadzwonił z 2 m-ce temu,rozmawialem , uzgadnialem,przekazalem emaila i czekam do tej pory na tak niespotykane promocje! Poprostu zlewają ludzi i tyle! Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...