Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 282
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jacek
link | zgłoś
2018-06-11
*.10.99.*
Trudno mi zrozumieć te negatywne opinie, bo sam mam pozytywną opinię. Byłem nawet u Nich w firmie, zostałem mile przyjęty i kompetentnie obsłużony. Zdecydowanie polecam !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-06-11
*.11.102.*
Współpraca z firmą Super Auto to sama przyjemność i szczerze polecam współpracę z Państwa firmą. Kolejne samochody do firmy na pewno będziemy nabywać u Państwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Holdowicz
link | zgłoś
2018-06-10
*.146.110.*
Sprawdzałem opinie o tej firmie wcześniej i nie sądziłem że może być tak źle. A jednak dostałem nauczkę, kontakt fatalny, nie odbierają telefonów, leasing nie załatwili, a co najgorsze wpłaciłem zaliczkę 1000 zł i do tej pory nie oddali jej. Kontaktowałem się w tej sprawie z nimi 2 razy. Pan Waldema [rozwiń/zwiń]
brak
niesłowność i złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A21
link | zgłoś
2018-06-08
*.111.49.*
Dobry kontakt. Wszystko załatwione sprawnie tak jak było to wcześniej uzgodnione.
komunikacja
nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SUPER AUTO
link | zgłoś
2018-06-08
*.11.102.*
Spotykamy się z niezadowoleniem Klientów wynikającym z niezrozumienia specyfiki naszej działalności. Tak, nie jesteśmy Dealerem i zawsze to podkreślamy. Ten fakt jest dla nas ATUTEM, a dla Państwa KORZYŚCIĄ, bowiem współpraca z wieloma dealerami pozwala nam na dostęp do najlepszych ofert samochodó [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Dominika
link | zgłoś
2018-06-08
*.10.99.*
Firma godna polecenia: szybka, precyzyjna i fajni ludzie pracują:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-06-07
*.8.231.*
Witam, chciałbym podzielić się z Wami moją bulwersującą historią w kontakcie z firmą superauto24.com Najlepsze Oferty Dealerów w PL- Kredyt/ Leasing/ Najem, dealerem Dacii w Warszawie DECAR Koncesjoner Renault / Dacia, oraz co za tym idzie i firmą Renault. Zarezerwowałem Dacie Dustera, wpłaciłem 1 [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2018-06-06
*.67.88.*
Nie słowni mowia ze auto bedzie miec na wyposażeniu wszystko co w opisie na aukcji (szyby elektryczne centralny zamek )dodatkowo dodadza radio a tak naprawdę wcale auta nie maja sa tylko posrednikami, wciskają kit byle tylko kogos naciągnąć oszukać na ich obietnice. Wszystko długo trwa firma z katow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Super sciema
link | zgłoś
2018-06-06
*.254.182.*
Co za brednie..... pseudo super auto to jeden wielki dźwięk i naciągacz..... Właśnie. Jestem w trakcie oczekiwania decyzji na leeasin, już drugi tydzień jestem oszukiwany.... i te wasze głupie smsy. .... Choć bardzo się staramy, czasem popełniamy błędy. Twoja transakcja nie przebiega, jak myślałe [rozwiń/zwiń]
Btak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2018-05-31
*.69.120.*
Generalnie to nie mam zaufania do ludzi załatwiając sprawy na odległość głównie przez telefon i e-mail. To w jaki sposób zostałem obsłużony przez "SUPERAUTO24" było dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem. Ani razu w rozmowach telefonicznych nie było nuty zniechęcenia. Panowie Damian, Piotr, Paweł i Dori [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
iwonach
link | zgłoś
2018-05-28
*.30.192.*
jak kupić szybko i w dobrej cenie i bez wychodzenia z domu to tylko z SuperAuto24! Pan Daniel Nowak to ponadprzeciętny sprzedawca! obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie, zaangażowanie i zainteresowanie klientem nawet po transakcji! Profesjonalizm! Brawo! Napewno wrócę!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysiek
link | zgłoś
2018-05-27
*.115.95.*
Gorąco polecam, fachowa i miła obsługa, duża pomoc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2018-05-25
*.11.102.*
Samochód dzięki SuperAuto udało mi się kupić w dobrej cenie, wielkie dzięki dla pana Damiana B. za dotrzymanie słowa i wielkie zaangażowanie
finansowanie i samochód w "jednym"
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...