Opinie o superauto24

3.6 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 260
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bartosz
link | zgłoś
2018-04-20
*.220.101.*
To już drugie auto zakupione za pośrednictwem Super Auto. Szybka obsługa, profesjonalne podejście do Klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-04-19
*.183.152.*
MASAKRA. przestrzegam przed powyższą firmą. Wg mojej oceny do momentu przelania gotówki celem rezerwacji pojazdu dzwonili mozna powiedziec paradoksalnie co godzine. Po tym jak dokonalem przelewu gotowki za zarezerwowany pojazd kontakt sie urwał. To ja musiałem telefonować do pracownika i pytac die n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-04-19
*.254.183.*
Ogólnie to dramat! Sprzedawaja samochody których nie mają kontakt z nimi jest żaden!! Jak chcesz kupić auto idź poprostu do salonu! !!
Jakie zalety?
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SUPER AUTO
link | zgłoś
2018-04-11
*.11.102.*
@Jarecki- ze względu na rosnącą liczbę naszych ofert samochodów użytkowych dokonaliśmy małej rewolucji w prezentowaniu ich na portalu OTOMOTO, i tak każdej marce dedykujemy osobną podstronę: https://ford-superauto24.otomoto.pl/ https://fiat-superauto24.otomoto.pl/ https://citroen-superauto24.oto [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarecki
link | zgłoś
2018-04-11
*.77.40.*
Co sie dzieje na stronie w samochodach użytkowych tylko dwie sztuki. Jakieś problemy czy lepiej szukać innych ofert!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Wojt
link | zgłoś
2018-04-03
*.211.45.*
Witam, właśnie odebrałem samochód kupiony za pośrednictwem superauto24 z Chorzowa. Polecam, od pierwszego kontaktu do zakupu auta 3 tygodnie, auto spełniło wszystkie oczekiwania i deklaracje. Cena jaką mi wynegocjowali była lepsza niż u mojego lolalnego dealera. Dobrzy są :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz Wełna
link | zgłoś
2018-03-27
*.11.102.*
Polecam serdecznie! U mnie wszystko przebiegło sprawnie, auto zgodne z umową, cena najlepsza, załatwili za mnie wszystkie formalności, przyjechali podpisać umowę i na odbiór auta zawieźli. Nie rozumiem niektórych opinii, bo albo klienci mają mega pecha, albo frustraci życiowi wylewający pomyje n [rozwiń/zwiń]
pełna obsługa, niska cena auta, full serwis
kilku doradców do kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcan
link | zgłoś
2018-03-27
*:0:0:*
Kupiłem tym razem Fiata Ducato a poprzednio Octawkę na firmę i jestem b.zadowolony - szybko, dobre rabaty, nie musiałem nigdzie chodzić bo wszystko na telefon i e-mail a umowę specjalnie przyjechali do mnie podpisać.Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2018-03-26
*.10.99.*
Super obsługa, wszystko konkretnie, szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2018-03-26
*:91ff:fee2:*
Pamiętanie o Kliencie, szybki kontakt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
SUPER AUTO
link | zgłoś
2018-03-26
*.11.102.*
Wszelkie zastrzeżenia do przeprowadzonej z nami transakcji prosimy o opisać i przesłać na adres [email protected] lub zapraszamy do bezpośredniego kontaktu telefonicznego. Postaramy się jak najszybciej powrócić do Państwa z odpowiedzią, czego ten portal, niestety, nie umożliwia. Ponadto w t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-03-24
*.254.183.*
Oszuści!!
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-03-24
*.254.182.*
Maciej Fryger wyjął mi całą opinie z ust!! Omijać tych pseudo dealerów z daleka. Ponad miesiąc czekam na auto i dalej echo!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...