Opinie o superauto24

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 301
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Łukasz
link | zgłoś
2018-06-20
*.31.147.*
Firma Superauto24 bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie skutecznością swojego działania. Znalazłem samochód który mnie zainteresował. Skontaktowałem się z pracownikiem firmy, który krok po kroku przedstawił mi proces jaki będziemy przechodzić. Wszystko szło kolejno zgodnie z planem. Po dwóch tygodniach [rozwiń/zwiń]
Świetny rzeczowy kontakt, świetna koordynacja, błyskawiczna realizacja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-06-20
*.42.116.*
Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna realizacja.Gorąco polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szpak
link | zgłoś
2018-06-18
*:0:0:*
U mnie leasing wyszedł bardzo podobnie jak w moim banku, ale zdecydowałem się na ich ofertę bo mieli samochód który potrzebowałem. Samochód odebrałem w salonie dealera, tak jak mówili ale do końca nie wiedziałem ,gdzie i tylko to mnie irytowało. Bazując na moim doświadczenie mogę polecić firmę. Wszy [rozwiń/zwiń]
komunikacja + oszczędność czasu
brak informacji, gdzie odbiór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2018-06-16
*.74.82.*
Dopiero zaczynamy przygode z nimi i juz widac dziwne podchody. Chcemy auto w leasingu i jak sie okazuje mozna wziąć leasing tylko i wyłącznie u nich. Rata jest wyższa o około 150zł miesiecznie niż w naszym banku. Cena niby atrakcyjna samochodu ale jak się zsumuje raty X81 miesięcyto już nie jest kol [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARCIN O.
link | zgłoś
2018-06-13
*.102.148.*
Pozytywna obsługa, dobry kontakt, świetnie zorganizowany dojazd po odbiór samochodu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
T.J.
link | zgłoś
2018-06-11
*.166.162.*
BRAWO WY!:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2018-06-11
*.10.99.*
Trudno mi zrozumieć te negatywne opinie, bo sam mam pozytywną opinię. Byłem nawet u Nich w firmie, zostałem mile przyjęty i kompetentnie obsłużony. Zdecydowanie polecam !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-06-11
*.11.102.*
Współpraca z firmą Super Auto to sama przyjemność i szczerze polecam współpracę z Państwa firmą. Kolejne samochody do firmy na pewno będziemy nabywać u Państwa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Holdowicz
link | zgłoś
2018-06-10
*.146.110.*
Sprawdzałem opinie o tej firmie wcześniej i nie sądziłem że może być tak źle. A jednak dostałem nauczkę, kontakt fatalny, nie odbierają telefonów, leasing nie załatwili, a co najgorsze wpłaciłem zaliczkę 1000 zł i do tej pory nie oddali jej. Kontaktowałem się w tej sprawie z nimi 2 razy. Pan Waldema [rozwiń/zwiń]
brak
niesłowność i złodziejstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
A21
link | zgłoś
2018-06-08
*.111.49.*
Dobry kontakt. Wszystko załatwione sprawnie tak jak było to wcześniej uzgodnione.
komunikacja
nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
SUPER AUTO
link | zgłoś
2018-06-08
*.11.102.*
Spotykamy się z niezadowoleniem Klientów wynikającym z niezrozumienia specyfiki naszej działalności. Tak, nie jesteśmy Dealerem i zawsze to podkreślamy. Ten fakt jest dla nas ATUTEM, a dla Państwa KORZYŚCIĄ, bowiem współpraca z wieloma dealerami pozwala nam na dostęp do najlepszych ofert samochodó [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2018-06-08
*.10.99.*
Firma godna polecenia: szybka, precyzyjna i fajni ludzie pracują:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-06-07
*.8.231.*
Witam, chciałbym podzielić się z Wami moją bulwersującą historią w kontakcie z firmą superauto24.com Najlepsze Oferty Dealerów w PL- Kredyt/ Leasing/ Najem, dealerem Dacii w Warszawie DECAR Koncesjoner Renault / Dacia, oraz co za tym idzie i firmą Renault. Zarezerwowałem Dacie Dustera, wpłaciłem 1 [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...