Opinie o superauto24

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 131
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
superauto24.otomoto.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2017-08-07
*:d4a0:aed2:*
Witam, zakupiłem poprzez tą firmę autko w dniu 31.07.17r. Nie będę tu się za bardzo rozpisywał ale z tak miłą obsługą to dawno sie nie spotkałem. Idzie poznać ludzi sprzedających i traktujących swą pracę z pasją tak jak Pan Michał Orwat a ludzi sprzedających jako sprzedających. Czytając opinie na ro [rozwiń/zwiń]
Nie wciskaja kitu, szukają pojazdu aż znajdą taki żeby kupujacy był zadowolony.
Nie powiedzieli gdzie bedzie auto do odbioru.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karol
link | zgłoś
2017-08-03
*.47.32.*
wg. mnie to ta firma to jedna wielka kpina . na auto czekamy już 2 tygodnie . jak trzeba było podpisać umowę to w dzień byli wstanie poświęcić się dla prowizji . teraz mamy już prawie 2 tygodnie od podpisania umowy i dalej nic ... raz faktura jest raz nie ma. ciągle coś !!! NIE POLECAM
brak
wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Donatello
link | zgłoś
2017-08-02
*.249.223.*
Moje odczucia co to zakupu w superauto24.com są pozytywne. Rzeczywiście czasem były momenty kiedy był problem aby się dodzownić ale mogłem liczyć na to że zawsze ktos oddzownił. sama transakcja przebiegła sprawnie - ogólnie wielki pozyty za to co i jak ta firma robi. Wydaje mi się że wcześniejsze wp [rozwiń/zwiń]
kompleksowy pakiet usług
czasem komuniacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony
link | zgłoś
2017-08-02
*.146.69.*
Zainteresowanie klientem do momentu wpłaty zaliczki-mimo monitu nie zwrócono zaliczki!!!! Zanim zdecydujesz się na współprace z superauto24 przemyśl- szkoda pieniedzy. Mam wrażenie, że sciąganie zaliczek od potencjalnych klientów to jedyne działania, które podmiot wykonuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2017-07-27
*.0.47.*
Oszusci - Ostrzegam przed tą firmą auto Miało być dostępne od ręki po wpłacie zaliczki Proponują mi auto rok starsze w tych samych pieniądzach teraz kontakt się urwał nie oddali zaliczki nie idzie się dodzwonić sprawę zgłaszam na policję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2017-05-23
*.75.76.*
Opinia zła. Auto z wyróżnieniem od ręki, odbiór za miesiąc. Zaliczka po paru monitach zwrócona po pięćdziesięciu dniach kalendarzowych od momentu wpłaty.
trochę taniej
stanowczo za długo "od ręki"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2017-05-12
*.8.207.*
Kontakt z Panem Michałem bardzo dobry. Dużo dobrej woli i starań z jego strony. Finalnie skorzystałem z innej oferty, dlatego nie mogę opisach jak współpraca wyglądałaby dalej, natomiast na chwilę obecną mogę polecić usługi tej firmy.
kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafał
link | zgłoś
2017-05-01
*.238.48.*
Wszystko przebieglo szybko i sprawnie.Najlepszy doradca Pan Michał Orwat.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2017-04-18
*.101.34.*
Mimo bardzo różnych i skrajnych opinii w internecie na temat Super Auto zdecydowaliśmy się na zakup nowego samochodu za pośrednictwem tej firmy. Wszystkie wątpliwości rozwiał pan Michał Orwat, zawsze był gotowy odpowiedzieć na pojawiające się pytania, kontakt z pracownikami firmy był bezproblemowy i [rozwiń/zwiń]
profesjonalna obsługa, kompetencja, szeroki wachlarz usług
drobne rozbieżności między wstępną ofertą a umową z bankiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
firma ASMAK Rumia
link | zgłoś
2017-04-16
*.79.206.*
zakupiłem dwa auta do firmy za pośrednictwem Superauto24. Poziom obsługi bardzo wysoki i profesjonalny. Panowie wyszukali mi to co chciałem i ku mojej radości utargowali jeszcze cenę! Jestem bardzo zadowolony i wdzięczny tym Panom, całą robotę wyszukiwania i negocjacji wzięli na siebie. Podziękowani [rozwiń/zwiń]
rzetelność, profesjonalizm, szybkość działania
nie stwierdziłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2017-03-31
*.10.51.*
SUPER SUPER SUPER Panowie mają podejście do sprawy bardzo profesjonalne. Szybkie działanie, bardzo dobry kontakt. Szczególne podziękowania dla Pana Michała i Pana Piotra. Jestem bardzo zadowolony.
szybkość działania, rzetelność obsługi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2017-03-30
*.179.131.*
Witam, pierwszy raz kupowaliśmy auto przez Internet. Jesteśmy z Warszawy, samochód odebraliśmy z salonu z Gdyni. Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej obsługi. Wszyscy pracownicy Superauto24, z którymi mięliśmy przyjemność kontaktu byli mili i życzliwi. Podkreślam WSZYSCY - począwszy od doradc [rozwiń/zwiń]
profesjonalnie, miło, ciekawa oferta
nie odnotowaliśmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
linex
link | zgłoś
2017-03-16
*.65.178.*
Dobry Wieczór.Zostałem klientem firmy Superauto 24.Niestety panowie specjaliści powiedzieli mi ,że mam brak zdolności kredytowej. Trudno ,takie beznadziejne są banki.Wbrew panującym tu w większości negatywów jestem mega zadowolony z profesjonalnej,rzetelnej ,uczciwej i miłej obsługi tej firmy.Wbrew [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?